Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Hataydayım. Benimde gitmem biraz zor. Nisan ayında olsaydı iyiydi. Hazır Ankara'ya hastaneye diye gitmişken greve de katılırtık.

Yazmazlar. Çünkü biz onların yerine de mücadele ediyoruz.zaten bu yüzdendir ki bir tek temizlikçi kadrosuna layık görüşüyoruz. Yazık. Ama ben mücadelemiz kazanacağıma inanıyorum

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende ulaşabildiğim son noktaya ulaştım. İyi Parti Çorlu Gençlik Kolları. Onlarda konuyu İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ENEZ KAPLAN'a ilettiler. İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ENEZ KAPLAN'da mecliste% 5 kota artımı ve 10.000 engelli memur alımıyla ilgili bir önerge verecek.

Arkadaşlar bende anlamıyorum 90000 kişi sınava girdi 2018 de 2504 kişi atandı atanamayan diğer arkadaşlar nerde

3 Aralık'ta verilen kanun teklifi hakkında bilginiz var mı? hala görüşülmedi mi

görüşüldü mü yani? red mi edildi? yoksa henüz görüşülmedi mi?

Atama bekleyenler ya seçimden sonra yada sene sonuna doğru birşeyler olabilir şu an pek birşey beklemeyin çünkü seçim var. Bende atama bekliyorum.

sitesinde komisyonda yazıyor

Twitter Türkiye engelliler platformunda yayınlandı Atanamayan engelliler,kamuda engelli kotasının arttırılması ve 10 bin engelli alımı yapılması için greve başlıyor.

Tarih: 27/02/2019-Saat: 14:00
Adres: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-ANKARA (Söğütözü Metro Durağına 5 Dakika Yürüme Mesafesindedir.) @engelli_haklari

Arkadaşlar tüm ekpss girip atanamayan arkadaşlara bildirin

Twitter de Türkiye engelliler platformunda yayınlandı

Bu haber

O zaman atama istemeyelim herkes halinden memnunsa

Arkadaşlar özel sektör de iş bulmak zor bir engelli için

Mağdur oluyoruz

Ben zor durumdayım iş vermiyor özel sektör

Hiç kimse Ankara'da oturmuyor. Haliyle gitmek zorlaşıyor. Gidebilecek arkadaşlarımız varsa onlar gitsinler mücadele etsinler. Tabi polis çoktan orda olur.

Çok iyi bir organizasyonla çok iyi şeyler olabilir.Katılım fazla olursa devlette mecbur dinler ozman ama herkes galiba işe aşa ihtiyacı yok yani magdur görmüyorlar kendilerini kendine bakmıyorsan çevrendekilerine bak burda işe ihtiyacı olan okadar kişi varki allah hepsinin yardımcısı olsun.hepimiz bir olursak birşeyleri değiştirebiliriz,atanan arkadaşlar artık bırak destek çıkmayı artık sayfaya bile uğramıyor,öyle olamaması lazım herkesin elini bu taşın altına koyması lazım unutmaki sende bu yoldan geçtin onun için arkadaşlarınıza yardımcı olma vakti gelmiştir ....

Hiç kimse Ankara'da oturmuyor. O yüzden gitmek zorlaşıyor. Ama gidebilecek arkadaşlarımız varsa onlar gitsinler mücadele etsinler. Tabi polis çoktan orada olur.

Arkadaslar memurlar nette de patlasalim. Sahsen ekonomik olarak cokuntudeyim ve calisiyorum da. Ankara'da yasayan cok sayida kisinin oldugundan eminim. Mumkun oldugunca duyurmaya calisalim

Dünya Zehra zümrüt ün umurunda değil. Piyasada bile yok

Arkadaşlar bütün bakanlara mesaj atalım biri görmezse biri görür sanırım seçimden önce ne yaptık yaptık yoksa işimiz çok zor

Arkadaşlar eyt yi bile seçimden önce yapcaz dediler kpss takvimi bile açıklandı emeklilere bayram da maaş müjdesini verdiler seçimden önce her denilen yapılıyor ama biz gündem de bile yokuz grev den başka şeylerle de gündeme gelmeliyiz başka neler yapabiliriz

Grev şart olmaktan geçti zorunluluk oldu bence kesinlikle herkesin katılımıyla çok iyi bir şekilde sesimizi çıkarabiliriz.

Geçen eylemde 15 kişi vardi arkadaşlar komik bi rakamdi..
Ankaradaki eyleme katilim yoktu. Yine ayni olursa atama olayi olcaği varsa da riske girer. İyi bir organizasyon yapmak lazim..

Yeter......
...
....... aciklayin su takvimi aile ve calisma sosyal bakanligi engelli kpss takvimini aciklayin siktiniz isinizi dogru durust yapyin

100000 tane engelli bu sınava girdi. Eğer kendinize biraz değer veriyorsanız 31 martta sizi insan yerine koyana destek verirsiniz. Onlar bizi mağdur etmek için ordaysa oldukları yerde desteksiz kalacaklar bunu da böylece bilsinler

Arkadaşlar bakın buraya yazıyorum. O söz alınmazsa seçimden sonra gelmez. Gizli bir kriz var ve seçimden sonra su yüzüne çıkacak kemer sıkmaya gidilecek

Bütçe kanununda ekpss olsaydı şimdiye takvimi yayınlanırdı diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt