Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel alımlar o kadar az ki bize bile sıra gelmeyebilir .

%5 kota artımı ve 10.000 engelli memur alımı

Bizim %5 kota artımı ve 10.000 atama olmadı yani.

Evet olmamış . Önümüz karanlık ama pes etmek yok

Ne yapacağız peki. Ne yaptıysak olmadı.

Bizi 2018/1 yaktı . Hem algısal olarak hem sayı olarak . Peşini bırakmamamız lazım. Engelliler federasyonuna basķı kurmalı sürekli

2018/2'de tercih yaptım ben. 16 tane yaptım. Ama 6513.sırada olduğum için hiçbir yer gelmedi.

Bu puanın 4 sene geçerli olmasının hiç bir avantajı yok . 2 sene sonra senden yüksek puan alanlar önüne geçecek . Yani sıralaman değişmeyecek . Alımlar zaten inanılmaz derecede düştü . Var gücümüzle sesimizi çıkarmalıyız . Herkesi her kurumu zorlamamız lazım . Laf olsun diye değil , bunu gerçekten yapmamız lazım . Sayı artabilir bunu öğretmen atamasında gördük . Çabalamamız lazım , ağlamamız değil ..

Eylem yapmak dışında bir şey kalmadı. İmza Kampanyasının devamı gelmedi. Twitter pek etkili olmuyor. Geriye bir eylem yapmak kalıyor. Onu da sadece Ankara'daki arkadaşlarımız halledebilir. Biz çünkü başka başka şehirlerde oturuyoruz.

Ankarada yaşıyorum . Eylem yapmayı çok isterdim ama hem hastalığım hem çalışmak zorunda oluşum buna imkan vermiyor . Atama istediğimiz zaman daha geçen 5000 aldık deniyor . Tepki çekmekten de korkuyorum açıkçası . Herkes susuyo ya da umursamıyo . Gerçekten anlamıyorum arkadaşlar neden böyle bi tavır içinde

bu yılın son 3 ayında olur tahminim demedi demeyin

Mecbur bekleyeceğiz ama alım çok az . Çok moral bozucu .

Gündem oluşturmak lazım . Ama tepki çekmekten korkuyorum . Zira en son atama 2 ay önce oldu . Bu antipati yaratır .

Seçime kadar arayıp kurumlara baskı yapmazsak biz sesimizi artık zor duyururuz

Doğru söylüyorsun . Her platformda sesimizi çıkartıyoruz o zaman . Usanmadan bıkmadan ..

Twitterda #engellileratanmakistiyor diye bir hashtag başlatalım. Sesimizi duyurmaya çalışalım. Devlet Personel Başkanlığını falan etiketleyelim. Bu işle ilgili kimi varsa hepsini etiketleyelim. Recep Tayyip Erdoğan olur. Devlet Bahçeli olur. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olur. Bu işi bir şekilde başarmamız lazım. Böyle suskun durmayalım. Hakkımız neyse onu alalım. Almak zorundayız.

Zehra zümrütün instagramına da baskı kuralım çok aktif kullanıyor yorumlarıı görür mutlaka ama mutlaka devlet personel başkanlığını ve Fedarasyonu arayarak baskı oluşturmalıyız yoksa sosyal mecralar bi yere kadar

Ona bakmıyor defalarca yazdım

mutlaka ama mutlaka devlet personel başkanlığını ve Fedarasyonu arayarak baskı oluşturmalıyız yoksa sosyal mecralar bi yere kadar

Az önce baktım instagramı bombalamışlar resmen . Federasyona baskı daha mantıklı

Engelliler Konfederasyonu
Telefon : (0312) 231 82 43
GSM : 0549 389 79 69
Faks : (0312) 231 82 46
Mail : bilgi@engellilerkonfederasyonu.org.tr

Engelliler Konfederasyonunun Facebook sayfasına isteyenler mesaj gönderebilir veya mail yollayabilirsiniz.

Son düzenleme:
İnstagrama ne yazmışlar. Kime yazmışlar merak ettim. Yarın herkes engelli konfederasyonunu bombalasın.onlatın işi ne. Seçim geldi çaldı bir atama koparamadılar, bir söz alamadılar.

Bugun engelliler Fedarasyonunu aradığımda beni bekletirken başka birileri de atama tarihini ve sayı artışını soruyordu:)Böyle devam etmeliyiz ki baskı oluşup harekete geçsinler

Bende gönderdim dün maillere dönmeselerde görürler çoğunluk olunca kaynatamazlar arada

Atamalar hakkinda mI sordun ne dediler zzzfgh ne zamanmış

Dün mecliste maden kanunu görüşüldü. Bizim konuyu da konuşurlar mı acaba

Memurlar Nette geçenlerde kpss atama takvimi ile ilgili haber vardı. forumda başlık var sizde o başlığın altına atama takvimi ile ilgili yorumlarınızı yapın Ekpss takvimi ile ilgili haber yapılabilir.

Haziran Temmuz ayında yapılabilir ama tam belli değil diyo sayıyı artırmak için başvuruları olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt