Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza Sahası

yav hocam iyi hoş diyorsunda sanki hükümeti tanımıyorsunuz Bu hükümet muhalefetlerin bütün önergelerini red etti benim hiç umudum yok malesef şuanki hükümet dediğim gibi Muhalefetin bütün önergelerini red ediyor bu zamana kadar 1 tanesini kabul ettiğini görmedim

Oylama sonucu ne oldu takip edemedim ?

edit: okudum görüşmeyi . konu biz değiliz zaten . adam bir cümle söyledi sadece . yine de teşekkür ederim

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 4 Yıllık bir üniversite okumaya karar verdim. Ancak bu TYT-AYT konularını çok bilmiyorum. Mesela TYT sınavına girmeden direkt AYT sınavına girebiliyor muyuz ?? Bilen varsa yazabilir mi ??

İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ AYHAN EREL'den mesaj geldi:
dileklerinizi dile getirdik onlar not alıyorlar hükümete İletecekler kota %5 olsun diye

Hayırlısı olur hepimiz adına kardeşlerim [emoji1588]

Bu TYT-AYT sınavlarını biliyor musunuz ?
Mesela TYT sınavına girmeden direkt AYT sınavına girebiliyor muyuz? Bir bilginiz var mı

arkadaşlar bu meclis kanun önergelerini nerden takip edicez onaylanıp onaylanmadığını vs kaç zamandır bu %5 10000 atama muhabbeti dönüyor ama bı gelişme alamıyoruz red yada kabul gıbı

Arkadaşlar ben 4 Yıllık bir üniversite okumaya karar verdim. Ancak bu TYT-AYT konularını çok bilmiyorum. Mesela TYT sınavına girmeden direkt AYT sınavına girebiliyor muyuz ?? Bilen varsa yazabilir mi ??

Twitter işi ne oldu?Bir hashtag oluşturup gündem yaratalım.

Bu konu çok önemli ve bu yüzden en üstte durmalı!

@EngelliAtama

Bence de.Bu fırsatı kaçırmayalım..

bugün sn cumhurbaşkanımız saat 21.00 de cnntürk programına çıkıyor.sunucu hande fırata twet atalım. engelli atamalarını sorsun

Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz ....benim sağ kulağım doğuştan duymuyor ekpss hiç girmedim sosyoloji mezunuyum ama formasyonum var felsefe öğretmeni olarak başvuru yapabiliyorum çok araştırdım ama net bilgi bulamadım felsefe öğretmeni atama puanı kaçtır ya da sosyolog olarak atanma şansım nedir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

CNN TÜRK ile KANAL D'de ortak yayınlanan "Cumhurbaşkanı Özel" yayınına twitterdan ulaşabileniniz oldu mu arkadaşlar ??

Hülagü hanı anlattı Engelliler programında alakayı kim çözdü :D

2019 engelli ataması için çalışıyoruz

2019 da atanmak istiyor musunuz?
Sosyal medya çalışması başlatıyoruz.

Sayın vekilim,
2018 de 2400 engelli alımı yapılmış,kamuya ataması yapılmıştır. 2018 EKPSS sınavına giren 100 bini aşkın memur adayı yine unutulmuş yine mağdur edilmiştir. Bu atama da 2018 yılında eski sistemde müjdesi verilmiş sn julide sarıeroğlu bakanımız döneminde planlanmıştır.
Yeni sisteme geçtik ve sn Zehra Zümrüt Selçuk bakanımız döneminde hiçbir atama olmamıştır.Sadece geçmişte şunu yaptık bunu yaptık diyerek bizi oyalamıştır. Yeni sistem dediğimiz bu mu? Eskileri anmak..
O çok güvendiğimiz yeni sistem ve yeni bakanlık bu mu?
Bize işsizlikten başka ne veriyor?
Unutmayınız
Herkes bir engelli adayıdır. Yarının ne getireceğini kimse bilemez.
Kamuya %5 engelli kotası gelmelidir. Engeliler kapasite doldu diye ikinci plana atılmamalıdır.
Kamuda yaklaşık 5 bin alım kontenjanı kalmıştır. Bu alımın seçim öncesi olmasını istiyoruz. Bunu da bize çok görmeyiniz. Meclisin hiç mi hükmü kalmadı?
Yeni sistemde Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'a ulaşmak mümkün değil. Bizi duymuyor sorununuzu çözmüyor peki neden bakan?
Sayın vekilim biz bakana ve atama yapacak hükümete artık ulaşamıyoruz. Yeni sistem bu muydu?*
Sayın Devlet Bahçeli" 2019 da %5 kotasının getirilmesi ve 10 bin engellinin kamuya istihdamı" için teklif vereceğini söylemişti. Diğer partilerin desteğini vereceğini söylemişti. Biz neden sadece engelliler gününde bir anma programı gibi geçip sonra unutuluyoruz.
Sayın vekilim, el vicdan el insaf..
Bir seçime daha engelli ve umutsuz ruh halimizle mi gireceğiz.
Mecliste sözcümüz olur musunuz?
Seçim öncesi yüzümüzü güldürür müsünüz?

Memur olmak
Engeli için bu zor hayattan bir nebze kurtulmak,
Hayatımızın geride kalanını daha huzurlu mutlu geçirmek,
Yıllarca çalışıp aldığınız puanla hayallerinize ulaşmak için
Haydi yılda bir gün ayağa kalkalim
Engelliler atanmak istiyor diye haykırmak için buluşuyoruz ANKARA'DA

27 Şubat 2019
Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı önü
İstihdam talebimiz için eylem yapıyoruz*
sayın vekilim katılımlarınızi bekliyoruz.
Yer ;Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı
Tarih ; 27 Şubat 2019
Saat ; 13;30

Sayın vekilim,
2018 de 2400 engelli alımı yapılmış,kamuya ataması yapılmıştır. 2018 EKPSS sınavına giren 100 bini aşkın memur adayı yine unutulmuş yine mağdur edilmiştir. Bu atama da 2018 yılında eski sistemde müjdesi verilmiş sn julide sarıeroğlu bakanımız döneminde planlanmıştır.
Yeni sisteme geçtik ve sn Zehra Zümrüt Selçuk bakanımız döneminde hiçbir atama olmamıştır.Sadece geçmişte şunu yaptık bunu yaptık diyerek bizi oyalamıştır. Yeni sistem dediğimiz bu mu? Eskileri anmak..
Unutmayınız
Kamuya %5 engelli kotası gelmelidir. Engeliler kapasite doldu diye ikinci plana atılmamalıdır.
Kamuda yaklaşık 5 bin alım kontenjanı kalmıştır. Bu alımın seçim öncesi olmasını istiyoruz. Bunu da bize çok görmeyiniz. Meclisin hiç mi hükmü kalmadı?
Yeni sistemde Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'a ulaşmak mümkün değil. Bizi duymuyor sorununuzu çözmüyor peki neden bakan?
Sayın vekilim biz bakana ve atama yapacak hükümete artık ulaşamıyoruz. Yeni sistem bu muydu?*
Sayın Devlet Bahçeli" 2019 da %5 kotasının getirilmesi ve 10 bin engellinin kamuya istihdamı" için teklif vereceğini söylemişti. Diğer partilerin desteğini vereceğini söylemişti. Biz neden sadece engelliler gününde bir anma programı gibi geçip sonra unutuluyoruz.

Memur olmak

27 Şubat 2019
Tarih ; 27 Şubat 2019
Saat ; 13;30

mahmutatillakaya@tbmm.gov.tr, celalettin.guvenc@tbmm.gov.tr, habibe.ocal@tbmm.gov.tr, mahir.unal@tbmm.gov.tr, mehmetcihat.sezal@tbmm.gov.tr, cumhur.unal@tbmm.gov.tr, ahmet.arslan@tbmm.gov.tr, yunus.kilic@tbmm.gov.tr, hakki.koylu@tbmm.gov.tr, ismail.tamer@tbmm.gov.tr, ismail.karayel@tbmm.gov.tr, mehmet.ozhaseki@tbmm.gov.tr, mustafa.elitas@tbmm.gov.tr, taner.yildiz@tbmm.gov.tr, ramazan.can@tbmm.gov.tr, ahmetsalih.dal@tbmm.gov.tr, fikri.isik@tbmm.gov.tr, ilyas.seker@tbmm.gov.tr, gulay.samanci@tbmm.gov.tr, orhan.erdem@tbmm.gov.tr, ceyda.cetinerenler@tbmm.gov.tr, oznur.calik@tbmm.gov.tr, ismail.bilen@tbmm.gov.tr, mehmetali.ozkan@tbmm.gov.tr, semra.kaplankivircik@tbmm.gov.tr, ugur.aydemir@tbmm.gov.tr, seyhmus.dincel@tbmm.gov.tr, lutfi.elvan@tbmm.gov.tr, ismail.kaya2@tbmm.gov.tr, hayati.yazici@tbmm.gov.tr, oabak@tbmm.gov.tr, aliihsan.yavuz@tbmm.gov.tr, ahmet.demircan@tbmm.gov.tr, cigdem.karaaslan@tbmm.gov.tr, osman.oren@tbmm.gov.tr, ismet.yilmaz@tbmm.gov.tr, halil.ozcan@tbmm.gov.tr, Halil.ozsavli@tbmm.gov.tr, mehmetkasim.gulpinar@tbmm.gov.tr, mustafa.sentop@tbmm.gov.tr, mustafayel@tbmm.gov.tr, ismail.gunes@tbmm.gov.tr, mehmet.altay@tbmm.gov.tr, abdulahat.arvas@tbmm.gov.tr, yusuf.baser@tbmm.gov.tr, polat.turkmen@tbmm.gov.tr

oguzhan.kaya@tbmm.gov.tr, ahmet.yildiz3@tbmm.gov.tr, cahit.ozkan@tbmm.gov.tr, sahin.tin@tbmm.gov.tr, mehmetmehdi.eker@tbmm.gov.tr, oya.eronat@tbmm.gov.tr, fahri.cakir@tbmm.gov.tr, sermin.balik@tbmm.gov.tr, metin.bulut@tbmm.gov.tr, zulfu.demirbag@tbmm.gov.tr, burhan.cakir@tbmm.gov.tr, ibrahim.aydemir@tbmm.gov.tr, recep.akdag@tbmm.gov.tr, selami.altinok@tbmm.gov.tr, enurgunay@tbmm.gov.tr, nabi.avci@tbmm.gov.tr, anejatkocer@tbmm.gov.tr, ahmetuzer@tbmm.gov.tr, derya.bakbak@tbmm.gov.tr, mehmeterdogan@tbmm.gov.tr, kadir.aydin@tbmm.gov.tr, abdulkadir.ozel@tbmm.gov.tr, hacibayram.turkoglu@tbmm.gov.tr, recep.ozel@tbmm.gov.tr, sureyyasadi.bilgic@tbmm.gov.tr, abdullah.guler@tbmm.gov.tr, ahmetberat.conkar@tbmm.gov.tr, akifcagataykilic@tbmm.gov.tr, alev.dedegil@tbmm.gov.tr, aziz.babuscu@tbmm.gov.tr, canan.kalsin@tbmm.gov.tr, erol.kaya@tbmm.gov.tr, ismet.ucma@tbmm.gov.tr, mehmet.mus@tbmm.gov.tr, mehmetdogan.kubat@tbmm.gov.tr, mihrimahbelma.satir@tbmm.gov.tr, mustafa.atas@tbmm.gov.tr, mustafa.yeneroglu@tbmm.gov.tr, nurettin.canikli@tbmm.gov.tr, osmanboyraz@tbmm.gov.tr, serap.yasar@tbmm.gov.tr, samil.ayrim@tbmm.gov.tr, sirin.unal@tbmm.gov.tr, tulay.kaynarca@tbmm.gov.tr, vedat.demiroz@tbmm.gov.tr, volkan.bozkir@tbmm.gov.tr, binali.yildirim@tbmm.gov.tr, cemal.bekle@tbmm.gov.tr, hamza.dag@tbmm.gov.tr,

muharrem.varli@tbmm.gov.tr,sadir.durmaz@tbmm.gov.tr,Abdurrahman.baskan@tbmm.gov.tr,ismet.buyukataman@tbmm.gov.tr,kamil.aydin@tbmm.gov.tr,metinnurullah.sazak@tbmm.gov.tr,Sermet.atay@tbmm.gov.tr,celal.adan@tbmm.gov.tr,ismailfaruk.aksu@tbmm.gov.tr,edipsemih.yalcin@tbmm.gov.tr,ismailozdemir@tbmm.gov.tr,Mustafa.kalayci@tbmm.gov.tr,erkan.akcay@tbmm.gov.tr,Olcay.kilavuz@tbmm.gov.tr,cemal.enginyurt@tbmm.gov.tr,devlet.bahceli@tbmm.gov.tr,erhan.usta@tbmm.gov.tr

burhanettin.bulut@tbmm.gov.tr,orhan.sumer@tbmm.gov.tr,tekin.bingol@tbmm.gov.tr,levent.gok@tbmm.gov.tr,hkoc@tbmm.gov.tr,bulent.kusoglu@tbmm.gov.tr,cavit.ari@tbmm.gov.tr,deniz.baykal@tbmm.gov.tr,cetinosman.budak@tbmm.gov.tr,rafet.zeybek@tbmm.gov.tr,ugur.bayraktutan@tbmm.gov.tr,bulent.tezcan@tbmm.gov.tr,ahmet.akin@tbmm.gov.tr,fikret.sahin@tbmm.gov.tr,aysu.bankoglu@tbmm.gov.tr,yasar.tuzun@tbmm.gov.tr,Tanju.ozcan@tbmm.gov.tr,nurhayat.altacakayisoglu@tbmm.gov.tr,erkan.aydin@tbmm.gov.tr,lale.karabiyik@tbmm.gov.tr,orhan.saribal@tbmm.gov.tr,ozgur.ceylan@tbmm.gov.tr,tufan.kose@tbmm.gov.tr,Kazim.ARSLAN@tbmm.gov.tr,hasimteoman.sancar@tbmm.gov.tr,Jalenur.sullu@tbmm.gov.tr,mehmet.guzelmansur@tbmm.gov.tr,suzan.sahin@tbmm.gov.tr,fethi.acikel@tbmm.gov.tr,onursal.adiguzel@tbmm.gov.tr,gamze.akkusilgezdi@tbmm.gov.tr,enginaltay@tbmm.gov.tr,turan.aydogan@tbmm.gov.tr,mehmet.bekaroglu@tbmm.gov.tr,yunus.emre@tbmm.gov.tr,aykut.erdogdu@tbmm.gov.tr,akif.hamzacebi@tbmm.gov.tr,ibrahimozden.kaboglu@tbmm.gov.tr,ilhankesici@tbmm.gov.tr,sibel.ozdemir@tbmm.gov.tr,ali.seker@tbmm.gov.tr,mahmut.tanal@tbmm.gov.tr,sezgin.tanrikulu@tbmm.gov.tr,gursel.tekin@tbmm.gov.tr,erdogan.toprak@tbmm.gov.tr,kani.beko@tbmm.gov.tr,sevda.erdankilic@tbmm.gov.tr,kemal.kilicdaroglu@tbmm.gov.tr,atuncayozkan@tbmm.gov.tr,mahir.polat@tbmm.gov.tr,atila.sertel@tbmm.gov.tr,kamil.sindir@tbmm.gov.tr,ismailatakan.unver@tbmm.gov.tr,hasan.baltaci@tbmm.gov.tr,cetin.arik@tbmm.gov.tr,haydar.akar@tbmm.gov.tr,abdullatif.sener@tbmm.gov.tr,alifazil.kasap@tbmm.gov.tr,veli.agbaba@tbmm.gov.tr,ozgur.ozel@tbmm.gov.tr,cengiz.gokcel@tbmm.gov.tr,omerfethigurer@tbmm.gov.tr,baha.unlu@tbmm.gov.tr,engin.ozkoc@tbmm.gov.tr,neslihan.hancioglu@tbmm.gov.tr,kemal.ZEYBEK@tbmm.gov.tr,faik.oztrak@tbmm.gov.tr,candan.yuceer@tbmm.gov.tr,kadim.durmaz@tbmm.gov.tr,polat.saroglu@tbmm.gov.tr,ozcan.ozel@tbmm.gov.tr,okangaytancioglu@gmail.com,posta@ilhamiozcanaygun.com,bekir.basevirgen@tbmm.gov.tr

Yukarıdaki metni mail olarak atalım arkadaşlar

Ankara eylemini duyurmak için mail çalışması yapalım mı?

Sayın vekilim,
Unutmayınız

Memur olmak

27 Şubat 2019
Tarih ; 27 Şubat 2019
Saat ; 13;30

Mhp

muharrem.varli@tbmm.gov.tr,sadir.durmaz@tbmm.gov.tr,Abdurrahman.baskan@tbmm.gov.tr,ismet.buyukataman@tbmm.gov.tr,kamil.aydin@tbmm.gov.tr,metinnurullah.sazak@tbmm.gov.tr,Sermet.atay@tbmm.gov.tr,celal.adan@tbmm.gov.tr,ismailfaruk.aksu@tbmm.gov.tr,edipsemih.yalcin@tbmm.gov.tr,ismailozdemir@tbmm.gov.tr,Mustafa.kalayci@tbmm.gov.tr,erkan.akcay@tbmm.gov.tr,Olcay.kilavuz@tbmm.gov.tr,cemal.enginyurt@tbmm.gov.tr,devlet.bahceli@tbmm.gov.tr,erhan.usta@tbmm.gov.tr

Mhp eylemlere katılmaz. Chp eylemlere katılır da Mhp den bir şey beklemeyin. Ak Parti de katılmaz. Mhp de katılmaz eylemlere.

Emin olun ki en büyük düşmanımız biz kendimiziz neden dersen atanan engelli arkadaş atanamayan arkadaşını düşünmüyor sesine ses olmuyor destek çıkmıyor arkadaşlar biz bir olmadıktan sonra hiç bir zaman bir yerlere varamayız bak ögretmenlerini bir oldular bir ses çıkardılar 100 binlerce ögretmen ataması oldu son yıllarda bizde bir olalaımki birşeylerin farkına varılsın.Biz engelliyiz diye bizi haklarımızdan kimse mahrum etmemeli olması gereken nasıl normal kpssden alım oluyorsa engelli alımınında sayısı ve tarihlerinin belli olması lazım engelli izdihamı nın en az %8 yapılması gerekmektedir.2020 ekpss sınavına kadar en az iki atama yapılması gerekmektedir.ve toplan en az 10000 atama yapılması gerekmektedir arkadaşlar demeyinki ben atandım yok benim puanım iyi ben kendim ilk atamada atanacam beni ilgilendirmez arkaşlarımıza destek olalım hertürlü kampanyalarına destek olmamız gerekiyor her yerde dile getirmeliyiz.27 şubat 2019 tarihindeki istihdam talebi için toplanmaya herkesi davet edin kim gelebiliyorsa gelsin sesimize ses olalım bizim bizden başka düşüneni yok onun için gelim bir olalım arkadaşlar.(Not:ha bu arada mrak edeniz olursa ben atanmış biriyim ama herkesin atanması için herzaman mücadele edecek biriyim bütün arkadaşlarımın atanmadan mutlu olamayacağımdan emin olabilirsiniz)

Fetewmre

Yine bir belirsizlik var.Yıl sonuna kadar diyeceklerine net bir tarih versinler..

30000 atamayı aralığa sıkıştıramayacaklarına göre. Hoş 30000 de hikaye de bakacaz artık. Martta belli olur

Arkadaşlar, 30 bin engelliyi kamuda istihdam edicez diyorlar. 657 ye tabii edicez demiyolar. "Kamu kurumlarında çalışan taşeronu kadroya alıcaz" dedikten sonra , 4/C hizmetini çıkarıp asgari ücretle o taşeron işçileri kadroya aldılar gerçekten de.. aynı böyle bi "düzenleme" yaparlar, sonra asgari ücretle 30 bin engelli istihdamı sağlarlar. Ee baktığın zaman kamuda çalışıyosun yani..

Arkadaşlar yarınki Ankara’da toplanılacağını haber kanallarınada bildirelim ben haber kanallarına Twitter attım sizlerde atın

Fox Ana Haber- Show Ana Haber-
Star Ana Haber. Bu üç kanala atabilirsiniz. En çokta Fox Ana Haber. Belki Fox Haber aracılığıyla arkadaşlarımız sıkıntılarımızı sözlü olarak dile getirme şansı bile bulabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt