Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de sürekli bakıyorum o ilanlara. Yok 30 bin yok 5 bin. Hepsinde de 35 yaş sınırı..Çoğu palavra ilan. Fos yani. Kpss dir ekpss dir yaş sınırı koymadan sınava sokup madur etmeyi biliyorlar insanları. Sınav giriş parası diye paraları topluyorlar.. İş başvurusuna gelince 35 yaş sınırı. 35 yaş sonrası iş kapılarını kapat ama 60-65 yaşında emekli et. Biz 35 i geçenler de elele tutuşup intihar edelim bari... Ha bir de 18 yaşına velet cumhurbaşkanı danışmanı olsun. Hangi bilgisi eğitimi, hayat tecrubesi ile acaba ? Valla öyle soğudum ki herşeyden.. Bir de başka bir devlet kurumunda hali hazır çalışıyorken işini beğenmeyip başka işe atanmaya çalışanların da diğer insanların hakkına engel olduklarını düşünüyorum kusura bakmayın. Zaten bir işin var, müsade et de bir başkası da işe girip evine ekmek götürsün. Sen daha yüksek puan almış olabilirsin ama bir işin var hali hazırda değil mi ?
Hayatımın maddi manevi en kötü zamanlarını yaşıyorum bu günlerde. Yazdıklarım kırdıysa affola..

Şimdiye kadar duygularını en iyi yansıtan arkadaş sensin. Sana baştan son noktaya kadar katılıyorum. Bende maddi yönden yaşamadığım kadar zor durumdayım. Allah bize kapı açsın tek umudum bu atama

Lütfen beni aydınlatın kaç yıldır kpss girmiyorum atama kuralarına katılabilirmiyim, bu arada önlisans mezunuyum özelden yazanada minnettar olurum

Kuraya ilköğretim ve ortaokul mezunları giriyor bildiğim.

Mırnavs

maalesef doğruları yazmış sın yaş sınırı ekpss kazananlar içinde var çoğu kurum 35 sınırı koymuş. ayrıca sınava giren ve görev değişimi yapmak isteyen memurlar dediğin gibi zaten işiniz gücünüz var işi olmayan kesimin önünü kesmeyin ama insanoğlu vurdum duymazdır daha fazla ister her zaman böyle olmuştur ölüm var sonuçta herkes ölümü tadacak ama sanki bunlar kazık çakacak gibi yaşıyorlar.
TRT spikerlerinden tutunda müdürlerine kadar bir çoğu sıfır İngilizce ama torpil bulup girmiş çuvalla maaş alıyorlar.
Dünya kurulduğundan beri düzen böyle nasıl doğduysan öyle ölürsün zengin varlıklı saraylarda yaşayan bir ailenin bebeği olarak dünyaya gelseydin sende mutlu mesut bu tarafta cenneti yaşardın ama fakir bir aileden geldiysen sıkıntı çile ile ölürdün bu kadar basit doğuştan şanslı olacak bir insan sonradan olmuyor yani:eek:

@Mırnav

Kimsenin kırılmaya hakkı yok.Millet atandığı kadroyu beğenmiyor şaka gibi!Duygularımıza tercüme oldunuz👏👏

Helsinki

Yok ona inanmıyorum. Benim çok eski büyüklerim gayet köklü, bilinen ve varlıklı insanlarmış. Ama, ne yazık ki belediyelerdeki rantçılar, hırsızlar yüzünden kaybettik bir çok şeyi. Madur edildik, onca büyüklerimin gözü açık gitti..Doğduğumdan beri süren mahkemelerimiz var.. Hayat işte...

Mırnavs

Osmanlı padişahlarından birinin torunumu sun?:p vay be doğdun miras mahkeme öleceksin dava sürüyor parası olup yiyememek te çok acı bir duygu zengin olup rahatsızlığından dolayı sadece salata yemek gibi bir şey:mad:

Yaptiklari isten memnun olmayanlarin dalda dala atlama bedelini odemis biri olarak hak veriyorum kesinlikle.

Arkadaşlar umudunuzu kırmak değil ama bizleri unuttular elimizde bir fırsat var dı onuda biz değerlendiremedik elimizdeki fırsatı kaçırdık ve sesimizi duyuramadık Twitter atmaklada olmuyor çünkü görseler bile görmezden geliyorlar

Benim Twitter atmadığım kimse kalmadı herkese Twitter attım görseler bile ses yok

Bizlerde birlik yok arkadaşlar

Engelli öğretmen ataması için arkadaşlar toplandı birlik oldular seslerini duyurdular 500 atama 750 oldu bizlerde bu birlik olmadıktan sonra zor 2020 bekleriz onda da az bir alım olur tamam kota doldu derler

Tamam da bizde insanlari korkuttular. memurlugunuz yanar eyleme katildiniz diye yazarak gidecek olani da vaz gecirdiler. Sadece Ankara'dakiler gitse yeterdi

Plüfovil93 Twitter daki isminde aynı mı beni retweet lemişsin desteğin için teşekkür ederim

Padişah torunu değilim :) Ama, İzmir' de özellikle Çeşme' de bilinen çok eski bir ailenin torunuyum diyebilirim :)) Uzun oturum konusu bunlar. Hava atmak olarak alınmasını istemem. Nasılsa sarı çizmeli Mehmet Ağa konumundayım. Ayşe, Fatma, Hasan, Mahmut. Kim olduğumun önemi yok. Demek istediğim geçmişinde iyi durumda olsalar bile insanların durumları çok değişebiliyor. "Adalet başka şey, hüküm vermek başka şey.." diyeyim..

11.04.1984 dogumluyum Ekpss den 88.40 aldim arkaslar bir sonraki atamada atanirsam 35 yaştan dolayi atanamayacak miyim yani?

Urfalı3

Rica ederim ne demek.Keşke pek çok arkadaşımız da destek verseydi..

arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz atanırız bu yıl ekpss puanıyla 3 atama mı olacak

evet arkadaşlar bir soru sordum bu yıl 3 atama mı olucak lütfen biriniz söylesin ekpss puanı ile

Bakıyorum da bu postu görüntüleme sayısı 84.324 cevap sayısı 410 bu kadar kişi twitter'da tag a destek olsaydı artı eyleme 20 değil en az 50 kişi katılsaydı şimdiye sesimizi duyurmuş istediğimizi almıştık diye düşünüyorum.. Azcıkda bizde kabahat oturup bekliyoruz.. Twitter'dan taglara katılın arkadaşlar babamızın hayrına değil bizm geleceğimiz için yapmamz lazm bunu.. Öyle armut piş ağzıma düş le olmuyor bu işler bi senedir Twitter da 20 kişilik gruptan 6-7 kişiyle sesimizi duyurmak için çırpınıyoruz azcık şu 82.000kişiden destek gelsin rica ediyorum.. Atanan arkadaşlar da elini kolunu çekmesin lütfen azcık empati kurun lütfen..

Bencilliği bırakıp bize destek olun arkadaşlar.Yoksa hepimiz kaybederiz..

özel ilanlarda yaş şartı olabilir ama merkezi alımlarda olmuyor. Yalnızca zabıtalık için kpss atamasında 30 yaş sınırı koymuşlardı. O da normal aslında. Onun dışında merkezi atamada yaş şartı görmedim

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1102603277248671744?s=21

Arkadaşlar merhaba

HERKES BURAYA TOPLANABİLİR Mİ

SEÇİM öncesi sesimizi gür bir şekilde duyurmak için
6 Mart Çarşamba
Saat 21;00 da
Twitter de gündem oluyoruz
Desteklerinizi bekliyoruz
Tag aynı gün saat 20;45 de duyurulacaktir.

Bari burda bir olalım arkadaşlar herkese duyurun

Atanamayan engellilerin sosyal medya çalışmaları devam ediyor. 06.03.2019 tarihinde, saat 21:00'de Twitter gündem çalışması yapılacaktır. Atanamayan engelli adaylara önemle duyurulur.

allah yardımcınız olsun ben atanalı çalısalı 2 seneyı gectı ama sıze sunu dıyım en kolay atamalar 2 yıllıklardan oluyor .2 yıllık unı mezunıyken atandım sonra atandıkdan sonra 4 yıla tamamladım. bence 2 yıllıklardan gır sınava atanmak ıstıyorsan 86 puanla ılk tercıhım gelmıstı.Sınavada genelden gırdım zıhınselden degıl.

Atanan yada çalışan birinin buraya yok yüksek puan alsaydın yok şu olsaydı falan diye yazmasını anlamsız buluyorum insanlar burda adaletsizliklerden bahsediyorlar ya destek ol ya yoldan çekil daha atama takvimi belli değil gelmiş yüksek puan alsaydın Diyor okadar alabiliyor ölsünmü istihdam sağlansın çalışma koşulları düzeltilsin ilanlar hep beden işçisi özelde engelli alıyor sağlam olmanı bekliyor engelli sitesi gerçi anlamayanlar olacaktır

nfrysmn

İçime su serptiniz. Bu bakış açısında insanlar olduğunu görmek ümitlendirdi. Duyarlılığınız için teşekkürler.. :)

Rica ederim olması gereken bu insanların yaşamı zaten zor dahada zorlaşmaması gerek

arkadaşlar grubumuz yeni kurulmuştur gelmek isteyen arkadaşlarınızı grubumuza bekliyoruz WhatsApp bağlantısını aşağıda paylaşıyorum gelip de sabırla beklerseniz sevinirimgrubumuz en kısa zamanda toplanıp ve birlik beraberlik olup kamu oyuna sesimizi duyurmaya yoneliktir
https://chat.whatsapp.com/FtqJKvgiX5S5ektYpKsnjQ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt