Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020 takvimi belirlendi diye haberler yapılıyor bir sene sonrasını yazıyolar ama bu sene için tık yok anlamıyorum nasıl bunu yapıyolar

Mırnavs kususra bakmayın ama kafamı buluyorsun bizimle ablacım hem hacettepede özel ögrenci statüsünde okudum diyorsun yüksek lisans artı 2 ünüversite bitirdim diyorsunuz ablacım ama daha atanamadım diyorsunuz bu işte bir terslik var kessin :confused::confused:;)

yarın akşam twitterda etkinlik olacakmış , full kapasite yüklenelim haydi arkadaşlar

Yarın akşam Twitter'daki etkinliğe herkes katılsın lütfen!!

hakan73

Kafa bulmuyorum. Dar açıdan bakarsanız anlamazsınız. Ben özel olarak kendi işimi yapıyordum. İki çocuklu bir anneyim. Hayat şartları herkesin kendine özel. Uzaktan laf etmek saçma. Ben ekpss ilk defa bu sene girdim. Çünkü daha önce içinde bulunduğum durum ile engelli raporu alabileceğimi bilmiyordum. Kpss yi de düşünmüyordum. Devlet memuru olmayı düşünmüyordum. Şimdi düşünüyorum. Şartlarını bilmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmak olmuyor.

Diğer benimle atışan arkadaş, yazıp yazıp sonra bana yazma diye trip atıyorsun. Hayat tecrubem sizden fazla, akranınız değilim. Herkesin bileceği şeyleri, söylemiş olmak için söylüyorsunuz. Saçma sapan önerileriniz var. Ne söylediğinizin farkında değilsiniz. Basma kalıp cümleleri tekrarlayıp durdunuz. Kurumların hemen hepsi işe alımlarda 35 yaş sınırı koyuyor. Bu yüzden çok insanımız madur.

Ben 36 yaşındayım şunu söylim merkezi atamalarda yaş sınırı yok A grubunda bile yaş sınırını yükselttiler A grubuna 4 yıllık fakülteler giriyor

Bazı kurumlar yaş şartı koyabiliyor

Bu sitede yaş sınırı başlıklı geçmişte açılmış oturumlara bakın

Ben 45 yaşındayım. ;-) Neredeyse emekli yaşına geldim. Bilmem anlatabildim mi ? Merkezi atamalardan mı ibaret herşey ? Bu sadece ekpss için geçerli. Her kamu sınavına branşımız müsaitse girme hakkımız var. Ama yaş sınırı sebebiyle başvuru yapılmıyor. Ben olan durumu eleştiriyorum. Yaş sınırı kalkmalı diyorum. Bu kadar zor mu anlamak....

Kadro sayısı düşük atamalar belli değil branş sıralaması güncellenmedi engellilere yönelik seçim öncesi hiç bir vaad duymadım bir olup seçim öncesi sesimizi duyurmamız lazım

urfalı33

Aciklamada bizim dönemimizde 10 kat engelli personelinin kamu kurimlarinda arttiğindan bahsediyor. Alimlarda sayisi arttiracağindan bahsetmiyor..

Çok güzel bişey yapıyorsunuz ama hep beraber yapsak daha etkili olabiliriz

Ancak arttığını söylüyorlar ama iki üç atamadır 2500 üzerine çıkılmadı kadro sayısında

Muratsevinc Türkiye engelliler platformun Twitter da öyle yazıyor şinke tıkla

Nurtan

herkes gerilmiş durumda o yüzden birbirimize destek olalım. 15bin polis, diyanet personeli ve bekçi alımı yapacaklar. 90 puan alıp mülakattan elenen 60 puan alıp mülakattan geçenler var. Mülakat adam kayırma sistemidir.

35 yaş sınırı kalkmalı işçi olsun memur olsun böyle bir yaş sınırı saçma sen futbolcu transfer etmiyorsun 35 yaş sınırı koyamazsın :eek:komik yani 35 yaşında çoğu futbolcu jübile yapıyor ama parayı çuvalla kaldırıyorlar. :mad:

birde 2018 sınavına girenler şuan devlet kadroları dolu boşluk yok nasıl atama yapacaklar emekli olan yok kimin yerine atanacaksınız 2019 yılında işsizlik %13 üzerine çıktı. Size tavsiyem 85 puan ve üstü alanlar atanma için [FONT=Verdana]beklesin.[/FONT]

85 puan altı özel sektör yada iş kur daki maraba arayan işlere başvursunlar.

Şu moral bozan tiplerden nefret ediyorum.Sana mı soracağız kardeşim ne yapacağımızı??

Gerçekten de moral bozuyorsunuz başka da bişey değil. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Bir kere puanlar zaten 80.5 düştü birinci atamada. Nasıl oluyor da 85 altında alan birinden ensesini kaşıyıp yolundan geri döndürüyorsunuz. Sen istersen dönebilirsin yol yakınken. Ama biz hakkımızı alıncaya kadar uğraşmaya devam edecez.dünya sanal dünyası bugün herşey sosyal medyada bitiyor. Arkadaşlar bir gecede 500 öğretmen kadrosu 750 ye çıktı. Olmayacak bişey yok

Atanamayan Engelliler, Türkiye Büyük Millet Meclisi Komisyonunda bekletilen Kamuda Engelli Kotasının Arttırılmasıyla ilgili Kanun Tekliflerininin yasalaşmasını Bekliyor. #EngelliKotasınıBekliyoruz
@TBMMresmi

@MhpTbmmGrubu

@herkesicinCHP

AKParti

engelli_haklari

engelsizsen

hadı twiter a yüklenelim biraz #EngelliKotasınıBekliyoruz tagiyle twit atalım baya bi twit olmuş devam

Seçimden sonra bir değişiklik olur umarım lehimize...:(

Mırnavs

seçimden sonra bir değişiklik olmaz olacak olsa oy alabilmek için seçimden önce olurdu :eek:

AKP başkanı RTE zaten kendi ağzıyla açıkladı iş arayan engelli öğretmenler ve diğer engelliler için ''insaf daha geçenlerde atama yaptık'' bu yıl atama yapmaz bu hükümet ülkenin ekonomisi bunu kaldırmaz zaten :mad: hayalle yaşamaktansa gerçeklerle yüzleşmek sizi güçlendirir.

Helsinki

Hayatı sürekli hedef belirlemek ve o hedefe ulaşmak için mücadele eden bir insan olarak fazlası ile gerçekçi ve güçlüyüm zaten :)

Bir umut, bir temenni işte benimki yine de.. :) Herşeye rağmen...

Kusura bakmayın arkadaşlar ama burdan böyle yazarak olmaz önemli olan birlik olmak önemli olan birşeyin arkasında hepimizin durabilmesi gerekiyor ama mahlesef bunu kimse yapmıyor bizde birlik beraberlik yok bu olmadıkça hiç bir şey yapamassınız. anca hepimiz bir olursak farklı platformlarda sesimizi hep beraber duyurabilirsek birşeyler yapılabilir.lütfen arkadaşlar sagduyulu birşekilde sesimizi daha güçlü birşekilde duyurabilecegimiz beraberliği oluşturalım .Ben yerleşmiş biri olarak söyliyorum bunları yerleşen mütün arkadaşların destek vermesi gerekiyor yok ben atandım gerisine karışmam diyeni allah bile kabul etmez onun için gün birlik olup arkadaşlarımıza kendimize sahip çıkma zamanıdır..

hakan73

Twitter'da bile doğru düzgün gündem oluşturamadık.Pdr'ciler bize fark attı.Adamlar 40 binin üzerinde twit atmışlar.Bu umursamazlık herkese zarar verir.Kimse bugünkü haline bakmasın..

2019 Atama takvimi açıklansın

Arkadaşlar diğer konu tıkandı burdan yazalım

Mırnavs

Ben ne zaman umudumu kaybedecek olsam Sertap Erener`in :eek:
[FONT=Roboto]
Ah bir yolu vardır elbet yarın[/FONT]

[FONT=Roboto]Yeniden yaşamanın[/FONT]
[FONT=Roboto]Bir çaresi bulunur çıkmazların[/FONT]
[FONT=Roboto]Bir uyuyup uyanalım [/FONT]
parçasını dinliyorum.

Hiç bir şey sizlerden değerli değil.
Sınav , iş hayatı ve diğer her şey sizlerin sağlığından önemli değil.
Burada yorumlara baktığımda herkes birbirine saldırmış birlik olmamış yok engelli değil sınava girmiş yok onlar benim hakkımı yemiş yok engeli psikolojik genelden sınava girmiş. Beddualar ahlar havalarda uçuşmuş gerek yok bunlara bizler engelliyiz ve biz birbirimize düşersek kimse engelliler için bir şey yapmaz.
Hayatı çok ciddiye almayın gülüp geçin.:eek:

Helsinki

Allah'a şükür güler yüzlüyüm :)) Bazı şeyler uzun oturum konuları ( bu gel bir buluşup çay içelim demek değil ) ve buranın konusunun seyrini değiştirdiği için yazmıyorum :) Elalemi takan biri değilim.

Bu akşam saat 19.30'da Kanal D'de Kemal Kılıçdaroğlu'yla Seçim Özel programı var...İsterseniz Kılıçdaroğlu'na engelli kadro sayısının 30.000'ye,mevcut engelli kontenjanlarının %3'ten %5'e kadar artırılmasıyla ilgili şikayetimizi duyurabiliriz.Ne dersiniz? Kemal Kılıçdaroğlu'na sesimizi duyuralım mı? EKPSS'yle atanmak istediğimizi söyleyelim mi?
Eğer söylersek engelli gençlerin sesi duyulup gündeme getirilir. 2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olur, seçimden önce açıklanır.2019 EKPSS atamaları bu yıl içerisinde üç aşamada yapılır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt