Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CgrFb

Çok güzel dedin lakin bilmediğiniz bir şey var sorular dha önceden hazırlanıyor yayından önce bişeyler yazılmalı ki okumaya fırsatı olsunki bahsetsin anlatabildim mi bilmiyorum ama...

Anladım teşekkür ederim

Arkadaşlar Twitter atın sayın aile sosyal politikalar bakan hanıma engelli kotası için atama için her dakika Twitter atalım

Arkadaşlar bakan hanım açıklama yaptı.AİLE,ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI'NA GÖRE ENGELLİ İSTİHDAMI YETERLİ DÜZEYDE!

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1104433790024339461?s=21 Burdan bakabilirsiniz

Arkadaşlar bunu söylemek istemezdim ama benim atama ile ilgili umudum kalmadı artık

Bakan hanımın açıklaması umudumu kırdı

Aslında yeterli düzeyde derken kendini alıyor seçim öncesi. Belki de iyi bir atama yapılacak diyecem ama o da yok

Biz ne bekliyorduk iktidar bize ne verdi. Helal olsun yaa

Yeterli sayıda dediğine göre bu yıl atama yapılmıycak mı

Arkadaşlar bizde birlik beraberlik olmazsa sesimizi duyuramassak biz atanamayız böyle çok bekleriz

Bu konuyla ilgili yapılan hiçbir etkinliğe katılmayan arkadaşlar şu an mutludur herhâlde..

Arkadaşlar gücenmeyin ama bizde birlik beraberlik yok

Böyle giderse atama olmayacak

27 şubat da yapılan yürüyüşe ve engelli kotası artması için bakanlığın önünde 10 , 15 kişi toplanacağımıza en az 300 kişi veya 500 kişi toplansaydık sesimizi duyurabilirdik ama bizde beraberlik yok

Hazıra konmak isteyenler ve tuzu kurular yüzünden atanamıyacağız korkarım..

Engelliler Fedarasyonu ve devlet personel başkanlığını aradığımda hep belli değil alım olacağı diyolar ve umudum tükendi açıkcası siz atama var diyorsunuz tecrübeli biri olarak tahmini ne zaman olur yada gerçekten yaparlar mı

Arkadaşlar ben sallamıyorum. Burda telasemi derneği başkanı seçimden sonra atama olacak bunun için toplantıya çağırdılar dedi. Ben katılamadığım için yerime arkadaş gönderdim dedi. Toplantı da alımlar arttırılsın diye yapılıyor dedi. Sizinle net bir şekilde paylaşmak istedim

Bu güne kadar hep en geç haziran gibi oldu tercihler

Sabotaj

Bu bilgiyi kim verdi yani yetkili biri mi

Yanlış anlaşılma olmasın ben çünkü bakan hanımın açıklamsından sonra umudum kalmadı ondan dolayı sordum

Arkadaşın biri engelliler federasyonunu ve devlet personel başkanlığını aramış atama hakkında bilgilerinin olmadığını beyan etmişler

Bana da telasemi derneği başkanı söyledi. Bakana yeterli düzeyde engelli istihdamı yapılmıyor dendi. Bakan da seçim öncesi evet biz yeterli atamayı yapmıyoruz diyecek değil elbette savunacak kendini. Ama tabi engelli atamasında kontenjan artışı olacak bu kadar şeyden sonra. Bu atama yapılmayacağı anlamına gelmiyor. En gec haziranda tercihler alınır daha da ötesi yok

plüfovil93 [FONT=Verdana]Hayranım [/FONT][FONT=Verdana]sana [/FONT]:D[FONT=Verdana]sendeki bu özgüven eğer bende olsaydı dünyayı yönetirdim.:eek:[/FONT]
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana] umudunu kaybetme [FONT=Verdana]ışık var sende [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]ileride çok iyi yerlere geleceksin.:p [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana]
[/FONT]
[/FONT]

[/FONT]

Arkadaşlar. ÖSYM'nin 2019 yılı takviminde EKPSS ile ilgili hiçbir şey bulunmuyor. Belki ben yanlış görmüş olabilirim. Ama YKS başvurusu için ÖSYM koordinasyon bürosuna gittiğimde ÖSYM 2019 YILI TAKVİMİ TABLOSUNDA Ekpss ile ilgili hiçbir şey görünmüyordu. İstiyorsanız sizde size en yakın ÖSYM KOORDİNASYON Bürosuna giderek ÖSYM 2019 YILI TAKVİMİ TABLOSUNA bakabilirsiniz. Ben sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Dediğim gibi isteyenler en yakın ÖSYM KOORDİNASYON Bürosuna giderek ÖSYM 2019 YILI TAKVİMİ TABLOSUNA bakabilirler.

Benim bildiğim kadarıyla 2018 dede yoktu son 1 ay içinde kılavuz yayınlandı ve tercihler yapıldı

Rabbim en yakın zamanda atanamayan diğer kardeşlerimize de emeklerinin karşılığını almayı nasip eylesin
Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız

Recep Ayı (Allah'ın Ayıdır) bol bol dua edelim de Rabbim ihtiyacı olan ve emek veren tüm kardeşlerimize Güzel haberler almayı nasip etsin
En yakın zamanda inşallah yüksek bir alım olur da atanırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt