Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helsinki
Sağol sayende içimiz açıldı. Kalan umutlarımız da bitti

@Sabotaj

Sen Batman damısın? İstanbul damısın?

Türkiye`nin en yüksek işsizlik oranı Batman olduğu için sordum.
İstanbul da yaşıyorsan atanana kadar özel sektörde işe girmeye bak ama Batman da yaşıyorsan zaten atanmak için beklemen lazım.
ekonomik sıkıntın yoksa 2020 ekpss sıkı hazırlan yüksek puan almaya bak!
dediğiniz gibi mayıs yada haziran ayında sizler için atama olmasını çok isterim.

Son düzenleme:
Helsinki felaket tellalı gibisiniz.;)
Diğer atama tarihlerine bakın arkadaşlar. atama olacaktır büyük ihtimal. 2018 atamasının üzerinden fazla zaman geçmedi. Atamayı bekleyen ve işsiz olan arkadaşlara biraz empati ile yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum. Umut dünyasında yaşıyoruz önemli olan o umudu kaybetmemektir.

mayısta dünya engeliller gününde bir şeyler olabilir. ayrıca devlet koruma yurdu ataması engeliler ile birlikte oldu. onlar yılda 3 atama görecekler bakan demişti. yine birlikte atamamız olabilir

Nurtan

Selam Nurtan ,
kamu ve özel sektör %3 engelli ve eski mahkum çalıştırmak zorunda.
Biz engelliler neden eski mahkumlarla bir tutuluyoruz. Ben hırsızlıktan, cinayetten, dolandırıcılıktan, uyuşturucudan, [FONT=Verdana]tecavüzden [/FONT]içeri giren bir sapıkla aynı şartları neden taşıyorum tek fark ben sınava giriyorum kazanıyorum ardından mülakata çağrılıyorum olumlu geçerse devlet memuru oluyorum ama eski mahkumlar ve ilkokul mezunu engelliler sınavsız kura çekilişi ile devlete giriyor.
Yurtlarda büyüyenler , Şehit ve Gazi yakınları sınavsız devlet memuru olabiliyorsa engellilerde sınavsız direk memur olmalı bizi mahkumlarla bir tutan yasanın canı cehenneme lanet olsun bu yasayı çıkaranlara yazacak o kadar çok şey var ki sayfalar yetmez.

Şimdi atanamayan her engelli cimer e aşağıdaki yazımı copy paste yapıp hak talep istesin. Kendim cimer e aşağıdaki talebimi yazdım ama sadece benim yazmamla olmaz sizlerde hak ve hukuk arayın lütfen!

Kamu ve özel sektörde çalıştırılmayan veya işe alınmayan her engelli birey için devlete ödenen ceza ücretlerinin iş arayan ve sınava girip atama bekleyen her engelliye aylık maaş olarak eşit bir şekilde iş başı yapana kadar dağıtılmasını arz ve talep ederim.

Engelli çalıştırmayan veya atama yapmayan kamu kurumlarına ve özel sektörlere kesilen ceza paraları nerede kullanılıyor öğrenmiş oluruz.

Kesilen para cezalarının hepsi engelli kişilere eşit dilimde dağıtılmalıdır sosyal devlet bunu yapar engellinin parasını cukka yapmaz engelliye verir.:mad:

umut fakirin ekmeğidir:eek:

Ya lütfen artık yayınlayın şu takvimi. Mart bitti Allah hakkımızı alsın sizden.daha neyi bekliyorsunuz. Zaten ne kadar alacağınız belli takvimi açıklayın bari

2016 da EKPSS giren tüm öğretmenler 2016-2018 arasında atadı diye duydum bu bilgi doğru mu?

Arkadaşlar merhaba 2018de sınava girdim atanamadım 2019da tercih yapma hakkımız var dimi ?

Bide 2019da tercih yaparken 2016da girip atanamayanlarda tercih yapacak mı bilgisi olan varmı

artık ciddi ciddi atama olacağını düşünmüyorum. olsa bile göstermelik kadro açılır, açılan kadroların çoğu da imamlık vesaire olur. ben artık bu konudaki umudumu bırakıyorum. bir şey olacağı yok.

Muson
yalan.

Mine ercinn
2018 Ekpss katılıp 2018 yılı içerisinde yapılan engelli memur alımına başvuru yaptınız ve atanamadınız. 2019 yılında engelli memur alımı yapılırsa tabiki tercihte bulunma hakkınız var. 2016 Ekpss katılmış birisi dilerse 2019 engelli memur alımında tercih yapabilir. Çünkü 2016 Ekpss puanı 2020 Ekpss tarihine kadar geçerli.

Arkadaşlar vekilden bana Twitter dan mesaj geldi

Merhabalar. Mesaj içeriğinizde ifade ettiğiniz sorunlarınızı, yerel seçimler münasebeti ile ara verilen meclis çalışmaları yeniden başladığında, İYİ Parti ve şahsım olarak gür sesle ve etkin yöntemlerle dile getireceğiz.
Engelleri beraber aşacağız inşallah.
Sevgiler, selamlar...

Dr.Tuba Vural çokal antalya millet vekili

Arkadaşlar bu vekile Twitter atın

2018 de 2 atama olmustu biri nisan biri aralikta belki 2019 ta olur bisyler

Arkadaşlar milletvekillerine Twitter atalım

Merhabalar. Mesaj içeriğinizde ifade ettiğiniz sorunlarınızı, yerel seçimler münasebeti ile ara verilen meclis çalışmaları yeniden başladığında, İYİ Parti ve şahsım olarak gür sesle ve etkin yöntemlerle dile getireceğiz.
Engelleri beraber aşacağız inşallah.
Sevgiler, selamlar...

Dr.Tuba Vural çokal antalya millet vekili
Engelli ataması ve kota arttırımı ile ilgili mesaj atmıştım ve cevabı bu şekilde geldi

Hadi bakalım inşallah. Seçimden sonra çıkar bir şeyler. Ben de mayıs gibi bişeyler olur diyorum. Herkesin kulağına aynı şey fısıldamış gibi. Temmuz gibi hepimiz memur oluruz inşallar

Arkadaşlar bu yıl 26 soruda ekpss haberine göre 2 atama olucakmış doğru mu eğer doğruysa ilk atama nisan gibi olur inşallah

2 atama olursa ilki seçimden sonra yapılır.Haberi internette bulamadım ama linki var mı?

Arkadaşlar 28 Mart Perşembe günü saat 12'de Sn. Cumhurbaşkanimiz sosyal medya (facebook, instgram, tweter) üzerinden canli yayin ile sorulari yanitlayacak.
Biz "Engelliler" olarak bu firsati degerlendirmeliyiz ve sorunlarimizi soru olarak aktarmaliyiz.

Hep birlikte yüklenelim.

BU FIRSAT BİR DAHA GELMEZ.!

Osym yiyi arayıp baskı kurabillir misiniz yerleştirme takvimi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt