Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 soruda ekpss diye röportaj yapılmış. 3 atama yapılacak diye yazı yazmışlar. O zaman Nisan mayıs gibi atama olur diye umuyorum hadi inşallah bakalım

Arkadaşlar benim atama adına bir umudum kalmadı. Umarım sizin tahminleriniz doğru çıkar ve bahar ayı bitmeden bir atama açılır.

Bence umudumuzu kaybetmeyelim haber siteleri de sıklıkla haber yapmaya başladı bunlar Meclis’ten haber almak adına güzel bir gelişme 😊

İş kur dan engelli isci alimlari var daimi devlet alımı

Puanım 80, memurluğa alınır mıyım?

Atama tarihini bilerek seçim sonrasına bıraktılar bence çünkü alımlar çok az olacak kanaatindeyim.tepki almak istemediler

Arkadaşlar selamın aleyküm aranızda yeniyim bipolar bozukluğu oranı teşhisi konuldu tedavi görüyorum şimdi işletme yönetimi önlisans mezunuyum adliyeye gih sınıfında atamam olur mu ve kaç puanla atama oluyor ayağımdada sıkıntı var kaç puanla atıyor ve sorun olur mu bide 2020 e kpss ne zamn olacak ders çalışmaya başlıcamda teşekkür ederim tekrardan hepinize rabbim şifa versin

Karakuzu

sadece atamaları değil 3600 ek gösterge ve eyt takılanları yani birçok şeyi seçimden sonraya bıraktılar. yaparlar mı? çok zor atarlar mı evet göstermelik bir atama olur.

Yorumların hep negatif yok kadro vermezler yok az alırlar yok giremezsin felaket tellalı gibisin nerden biliyorsun bakanlıktamısın yetkilimisin

Nisan ayında bizimle ilgili birşey diyecekler mi çok merak ediyorum..

Arladaşlar ekpssden atanınca mülakat oluyor mu olmuyor mu ? Rica ediyorum bilenler yazsın

nfrysmn

Acı gerçekleri yazıyorum diye bana atar yapma.
Sizlere züğürt tesellisi yapacak değilim.

Burada kalp kırmanın bir anlamı yok birbirimize destek olmamız gerekiyor ve hepimizin bildiği ama kabul etmek istemediği gerçekleri dile getirmek suç olmasa gerek diye düşünüyorum. Seçim diyorduk o da bitti Allah yardımcımız olsun

Eğer bu 15 gün içinde alımlar ve takvim açıklanmazsa kim ne derse desin olumlu olamayız. İster karamsar deyin ister kızın ister küsün. İlk çeyrek muhabbeti bile bitti. Yılı yarıladık ya

Helsinki

Uslubun çok kaba öncelikle bunu düzeltmelisin
Kimse senden teselli beklediği yok
Merak ediyorum nerden bilip bukadar emin konuşabiliyorum sadece
Psikolojik engelliysen bişey diyemem

nfrysmn

Bana Bak! psikolojik rahatsızlığım yok ama sen burada psikolojik rahatsızlığı olan arkadaşlara hakaret ediyorsun. Atanamadın diye sağa sola saldırma otur test çöz 2020 sınavına çalış yada zengin bir keriz bul evlen :eek: atanma derdin olmaz sınav stresin olmaz evlen sen.:p

Helsinki

Psikolojik engelli insanlara hakaret etmedim
Sadece engelin psikolojik se uzatmak istemeyeceğim belirttim
İkincisi çok terbiyesizsin
Yazdıklarını bir oku gerçi okuduğunu anlama sorunun var
Kimseye saldırmam ben
Senin yetkin nedir bukadar emin konuşuyorsun onu bir söyle
Sen kimsinki bana ne yapacağımı söylüyorsun hadsiz

2018 atama takviminde mart ayında atama olmuştu. Mart geçtiğine göre, Nisan-Mayıs gibi atama takvimi açıklanabilir. Haziran-Temmuz gibi de atama olabilir. Diğer atamalar hep bu aylara denk gelmiş.

Helsinki

Haklı adam atama olacağını sanmıyorum olsa da çok az olur bnce akp den ümidi kestim

Akp den zaten umut olsa bu kadar insan kaybetmezdi. Ama şöyle bişey de var ilk defa onlar engelliyi kamuda istihdam etti😀

Ben öyle biliyordum. Neyse iyi ki de yanılmışım. İyi ki de ilk atamayı onlar yapmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt