Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büro isçisi nedir ki? napıyor yani?

Yardımcı/Destek Personel olarak kullanılırlar. Evrak kaydı/tasnifi/getir-götürü, telefonlara bakma, yazı işleri vb işler yaparlar. Görevde yükselemezler, kurum içinde amir/şef/müdür olamazlar. Memur maaşıyla değil asgari ücretle göreve başlarlar, sendikalarının yaptığı sözleşmeye göre ücret alırlar.

Salim G.
siyaset yapmak istesen cafe bölümü var git orada atıp tut. Bu sığ zihniyet ülkeyi batırdı. işsizlik %13 lerin üzerinde kalkmış akp den önce engelli ile şimdiki dönemi kıyaslıyor eskiden karneyle ekmek alanlardan bu arkadaş şimdi varlık kuyruklarında iş kur kuyruklarında sürünüyor.

neyse herkes hak ettiği gibi yaşar ve ölür.

Beyza92
umudunu kaybetme ben çok gel git yaşadım ve sonunda başardım.
hayallerinin peşinden koş.

@MrFeyruz
memur olamıyorsan özel sektörü dene önce Burdur gibi küçük yerden çık büyük şehirlere git özel sektörde engelli kadrosundan iş bulman daha kolay olur ev arkadaşı bul ev tut kira elektrik doğalgaz ve su gibi faturaları ikiye gerekirse üçüncü bir kişi daha bularak üçe bölün.
ileride yine sınava girersin belli olmaz belki atanırsın da her şey senin elinde yeter ki iste.
kafandan sil intihar etme düşüncülerini ne insanlar var dünyada yaşamak için mücadele veriyor.

@Nurtan
iş kur maraba alır asgari ücret indir kaldır kaldır indir :eek:

size tavsiyem indeed ve Linkledin üzerinden iş arayın maaşları dolgun:D

Helsinki iş arıyorum demedim ben, işkur alımları ile ilgili görüşümü söyledim.
Ayrıca senin o asgari ücretli , indir-bindir dediğin işe bile çoğu insanın ihtiyacı var.

Yeter sizin boş muhabbetlerinizin bildirimini almak zorunda mıyız öncelikle hangi başlık altın ne konuşuyorsunuz birlik beraberlik olmak yerine herkes birbirine sataşıyor aklınızı başınıza alın bu muhabbeti uzatacaksanızda özelden konuşabilirsiniz

2016 yılındaki sınavdan sonra 2018 sınavına ilk girenlere büyük haksızlık yapıldı 2016 yılında ilk atama sayısı 6200 iken 2018 sınavından sonra ilk atama sayısı 2500 olarak belirlendi ve 7 ay sonraya tercih yapabilirsiniz denildi
düşünün sınavdan çıkıp 7 ay bekledik ve sırf 2500 gibi komik bir rakam için
Ben sınavdan 94 puan aldım ama sürekli mücadele ettim
ben ve bir kaç arkadaşımız gerek facebook gerek başka platformlarda birlik olalım şöyle yapalım böyle yapalım dedik ama nedense her defasında önümüze engel olmaya kalkıştılar

insanları anlamak mümkün değil yani atama sayısı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi ve normal kpss gibi düzenli bir alım tarihi olmalı yani ekpss ikinci plana atılmamalı, şu anda tercih tarihleri belli olmalıydı mesela

ben atandım kardeşlerim önlisanstan ama sınava girmeden önce ve sınavdan sonraki 7 ay çektiğimiz çileyi unutmadım
yanınızdayım
yapabilecek bir şey var ise buradayım
Rabbim yardımcınız olsun canlar...

Sağolasın kardeşim desteklerin için teşekkürler [emoji4][emoji1588] evet uzun süredir gözümüz kulağımız ekpss den yeni bir atama olmasını beklemekte lakin bu süreç her geçen saniye bizleri biraz daha endişe ve karamsarlık içine sokuyor hepimiz adına hayırlı olması dileğiyle böyle düşünceli kardeşlerimizi aramızda görmek mutluluk verici tekrardan destekleriniz için kendi adıma ve atama bekleyen kardeşlerim adına canı gönülden teşekkür ederim [emoji4]

Ben engelli oldugumu gec fark ettim. Bu surecte sinava girdim elimden geleni yaptim suan calismiyorum gerci ben hic calismadim. Gelecek kaygim artmis durumda... Artik kendimden suphe eder oldum bu konuda umit verici konusamiycam hayirlisi...

Skolyoz23

Desteğiniz için teşekkürler.Keske diğer atanan arkadaşlar da bize destek olsalar..

Skolyoz23

Bende teşekkür ederim burada birileride particilik yapıp şükredin diyor geçmişle kıyaslıyor ben buna sinir oluyorum biz diyoruz takvim yayınlayacak kdr engellıyı takmıyolar adam diyor tüp kuyruğu banane a partisinden b partisinden

Skolyoz
Ben seni her yerde görüyordum. Şahit oluyordum mücadelene.allah gönlüne göre versin.biz çok büyük haksızlığa uğruyoruz. Yarı yıla girdik neredeyse hala haber yok. Utanıyorum ülkemden başka da bişey demiyorum

Helsinki

Tşk ederim ama ben birlikten bahsetmiştim çoğunluk atanamadi ama kimse ses cikarmiyo ses cikarana da destek olacaklarina köstek oluyolar
umuda gelirsek bu seneden umudum yok atama olsa bile 69.küsür puanla bi yere atanamayacagimi biliyorum calismadan girdim çalışanların hakkina girmek de istemem inşaallah seneye çalışıp giricem Rabbim nasip ederse olur nasip etmezse olmaz herkes nasibini yer yapacak bisey yok

Sabotaj Allah razı olsun hocam Rabbim emeklerinizi boşa götürmesin
Sabır edin diyeceğim ama çok zor bir süreç beklemek, inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız

Zehra zümrüt selçuk geldiğinden beri kalan umutlar da yıkıldı. Engelli federasyonu umarım yazılanları okuyorsunuz. Siz ne işe yarıyorsunuz biz neden hala size güveniyoruz. Daha bakanla bir görüşme sağlayamadınız farkında mısınız. Vasıfsız kaldık sayenizde vicdanınız rahat mı

Sabotaj

Bakan özel sektöre şu kadar engelli koyduk diye paylaşimlar falan yapiyor.. çok güzel bravo.. AMA neden ekpss sinavi var o zmn neden devlet atama yapmiyor çok merak ediyorum?

Arkadaslar eski ekpss atamalarindan yola cikarak diyorym ki lutfen sabredin.burda tartisarak ya da twitter falan filan destek bunlarin etkisi cok cok az alım olacaksa olur zaten.Daha onceki atamalarda normal kpss gibi resmi bir aciklama yapilmaz birden bilmem şu tarihte şu kadar engelli atamasi yapacagiz diye bir aciklama gelir ve 1-2 alım olur.Şuanda gundem bambaşka siyaset malumunuz.En az hazirana kadar birseyler cikacagini zannetmiyorum ve bu sene sadece 1 atamayla geçiştirecekleri kanaatindeyim çunku 2018/2 atamasini kasim aralık araliginda yaptilar 2019 ataması için en az haziranı beklemelisiniz bence ondan once olmaz bence surekli dusunup tartisip yormayin birbirinizi bu site disinda da baska ugrasacak kafa dagiyacak şeyler bulun hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin.bende 2018 de onlisans 86 puan aldim alım yapılmasini bekliyorum surekli dusunup kendimi sıkmiyorum sizide anliyorum bende calismiyorum elden bisey gelmiyor çunkü cimere falan da yazdim bi kac defa ama insallh en geç sene sonuna dogru alım olacaktır bir deisiklik olmazsa.

Kadrolar doldu diye bu yıl atama olmayabilir. Olursa 2020 sınavından önce olur tahminimce toplam 2 atama olur

Birsey sorabilir miyim cimere ne yaziyorsunuz is istiyorum filan tarzinda mi?engelli atamasi ile ilgili mi?

Kpss atama takvimi açıklandığına göre, ekpss atama takvimi de atamaya yakın tarihte açıklanır. Engellilerin çalışma hayatına katılması, toplumda engellilere yönelik çalışmalar,sosyal devlet anlayışıdır. Nisan'da yapılan sınavlardan sonraki atamalar Haziran-Temmuz-Ağsustos'a denk gelmiş. hepimizin beklentisi aynı karamsar olmamak gerek. dolan kadroların çoğu 2018'i kapsıyor. 2019 'da ki boş kontenjan sayısı açıklanmıştı.
Kamuda 40 Bin Kişiye İş Var! İşte Boş Kadrolar

2019 yılında kesin bir alım olacaktır ekpssden bence.çunku yapilan resmi açıklamada 2019 yılında toplam 60 bin personel ataması olacak ve bunlara engelli ve SHÇEK(Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu) alımları dahil diye belirtilmiş yani.En azından boyle bir resmi açıklama var.sıkmayın canınızı. :) Engelli dahil demişse vardır bir bildikleri o yuzden umut var. https://www.google.com/amp/s/www.me...-toplamda-60-bin-personel-alinacak.html?amp=1

En fazla 60bin yazmışlar 30 binde olabilir 20 de. 60bin alınsa %3 ü 1800 yapar. Bundan sonra alımlar çok az olacaktır. Eğer kontenjanda artışa gidilmezse .

efb551947b9b1e239427f23de1904cbb.jpg

https://www.memurlar.net/haber/822666/ogretmenlik-ve-saglikta-kontenjan-azaltilacak.html

@Muson

Teşekkür ederim

Okuduğuma göre okullarda alım azaltılacak

Arkadaşlar atama olması için ne yapacaz

Bir düşüncesi olan var mı

Urfalı33
Ahh ahhh duygularıma tercüman oluyorsun. Saniyeleri sayıyorum resmen o kadar ihtiyacım var ki çalışmaya. Ama ne olursa olsun bu ay sonuna kadar açıklama yapılacak hiç merak etme. Temmuzda bile atama olsa bu ay açıklama yapmak zorundalar. Çünkü kurumlardan iki ay öncesinde toplanılır talepler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt