Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lanet olsun ya. Psikolojim bozuldu gerçekten artık. Bi siyaseti bırakıp dönün işlerinize sayın yetkililer. ZEHRA zümrüt selçuk istifa et belki senden sonra gelen daha aktif olur. Engelli federasyonu sen ne işe yarıyorsun aylardır bir bilgi alamıyorsun. Böyle mi sesimize ses oluyorsunuz

Nisanda belki bir açıklama yapılır diye ümit etmiştim ama olmadı.Hic olmadigim kadar karamsarım.Psikolojim yerlerde en kötü şeyleri dahi düşünmeye başladım intihar gibi.Bu insanların hiç mi vicdanı yok anlamadım gitti..

Arkadaşlar şikayetlerimizi Twitter da vekillere yazalım haber kanallarına yazalım ben yazıyorum sizde yazın boş bırakmayın cimere de yazın

Boşuna atıyoruz tweet. Aylardır atıyoruz boşşş. Bakan bir kelime etmedi atamalarla ilgili. Hiç mi bir ışık olmaz

Tercihler şahsi fikrim hazirandan sonra olur. Çünkü ekpss ye girmiş haziranda mezun olacaklar vardır. onlarında tercihte bulunabilmesi için haziran temmuzu bekliyorlardır diye düşünüyorum .

Ne zıkkımda olacaksa açıklasınlar, ellerini ağızlarını tutanlar yok. Desinler "bu yıl sadece 1 atama yapacağız o da şu ayda şu sayıda olacak". Bitti gitti.

İnsanlar en azından kısa vadede kendilerini neyin beklediğini bilir, ona göre hareket eder, psikolojilerini bozmazlar.

Böyle umursamazlık, böyle düşüncesizlik olur mu ya.

68

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortaöğretim 87,49 puan aldım üniversiteyi rahatsızlığım dolayısıyla yarıda bıraktım, lisanstada bu puanı alırdım okulu bitirebilseydim şu an memurdum

Evet puanın çook iyi ama Allah yürü ya kulum diyecek. Allah gönlüne göre versin. Olur inşallah bu atamada puanın yüksek. Önemli olan alımların yüksek olması

Alımlar hem çok olmalı, hemde nitelikli olmalı. 2014 atamalarından bu yana mezun olanların sayısı yükseldi fakat kadro sayıları düştü. atananların da çoğu yeniden tercih yapıyor. Mayısta atama takvimi yayınlansa haziran-temmuz gibi de tercih yapsak artık.

Arkadaşlar peki önlisans gih oluyormuş hangi kurumlar alıyor ve kaç puanla kapatıyor ve hangi kitaplardan çalıştınız kazanan arkadaşlar bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim atanan arkadaşlar adına da çok sevindim rabbim cümlemize nasip etsin

Önlisans e kpss yesiiklim pegem nasıl sizce

Arkadaşlar bizim bu engelli kardeşlerime hayret ediyorum kardeşim insan bukadar susarmı insan bukadar umursamaz olurmu kardeşim senin geleceğin söz konusu niye herkes bukadar rahat yemin ederim ben atanmış biri olarak konuşuyorum ben atanmamış arkadaşlarımdan daha çok rahatsız oluyorum bu durumdan baksanıza normal kpssde insanlar nasıl ses çıkarıyorlar onun için nekadar çok alım oluyor.bizde daha yerleştirme takvimi açıklanmamış bile kusura bakmayın ama siz nekadar çok susarsanız okadar çok kaybedersiniz hakkınızı armayı bilin bizim normal bir insandan hiç bir farkımız yok olmamalı lütfen arkadaşlar bir olalım herkes elini taşın altına koysun .sosyal medyada ses çıkaralım twterlarda herzman birinci sırada olalım bütün mesaj kabul eden insanların sesine ses olabilen yerlere mesaj atalım mail atalım arkadaşlar saygılarımla.

Evt haklısınız hangi kuruma atandınız inşallah Rab im bizimde güldürsün cümlemizi de Bn yeniyim burada da yukarıdaki yazdıklarıma Bi bakarmısınz rica etsem

hakan73

Bunlardan hiçbir şey olmaz açık konuşalım çoğu armut pis ağzıma düş bekliyor ve bir cogu bir şey bilmiyor Twitter açmayı tweet atmayı bile bilmiyor çoğuda verilen 480 lira maaşa sukur ediyor sonuçta bu ben Twitter'a binlerce tweet attım halen devam ediyorum cimer e attım para verdim öğrenci olduğum halde Twitter da yukarı çıkmak için lafın sonu bizden hiçbir şey olmaz

Halenumutlu

amin inşallah tedaş genel müdürlüğüne kardeşim darısı tüm arkadaşların başına inşallah...

Amin çok teşekkür ederim kaç. Puanla atandınız ve önlisans mi lisans mı sizin acaba hangi kitplardan çalıştınız teşekkür ederim tekrardan

Halenumutlu

öncelikle geçmiş olsun
1)işletme yönetimi mezunuyum dediniz o alandan atama fazla olmaz atanırsanız önlisanstan düz memurluklara atanırsınız bunun içinde gih memurluğu düşünürseniz en az 80 puan almanız gerekiyor.
2)sağlık sorunun ne olursa çalışmana engel bir durum yoksa iş yerinden sıkıntı olmaz inşallah.
3)2020 ekpss sınavı nisan ayında olur yani tam 1 senen var hazırlanmak için çok ideal bir süre şimdiden çalışmaya başla bence.inşallah hepiniz kazanırsınız. RABBİM HERKESE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum.Önceki sayfaları da okudum.İlk defa ekpss 2020 (lisans)gireceğim.Rapor almadım ne zaman almam lazım?İzlemem gereken yollar kısaca nedir?Teşekkür ederim...

Halenumutlu
evet önlisanstan atandım bende 86 puan aldım valla genelde normal kpss kitaplardan çalıştım ama ekpss kitaplarını çalışıyordum.

mcht99
şimdiden al zaten raporun çıkması zaman buluyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt