Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar dpb yi aradım bu sene atama yapılacak ama tarih bilgisi verilmedi dedi ve sadece bir atama yapılacağını söyledi

saol kardeş...
özürdilerim ama bu sene hiç atama yapılmadı değilmi ekpss ile

Arkadaşlarım eğer bir atama yapılacağı söylenmişse kesinlikle temmuzdur. Kalıbımı basarım😀çünkü her sınavın olmadığı sene temmuzda yapılmış. En azından bunu öğrendik. Mayıs ayı içerisinde de açıklanır.
bttrcp sağolsun.dilerim Allahtan hepimiz atanırız çok güzel bir yaz geçiririz. Üstüne de kendimizi ödüllendirip tatile çıkarız. 3000 üzeri atama olursa çoğumuz gideriz😭

Zaten çoğu zaman geçti gitti.ben duyduğum habere değil bu zorluklarla iyi kötü geçirdiğimiz günlere sevindim. Biz çok güçlü insanlarız. Hakkımız olanı versinler artık

Ersin aydin Hayır bu sene hiç yapılmadı
Sabotaj rica ederim. Insallah dediğiniz gibi olurda yolumuzu buluruz bizde ıkı arada bi derede kalmak çok kötü bi durum puanım yüksek Insallah heba edilmeyiz bu kez

Her gün düzenli olarak twitterda birbirimizi takip edelim , önemli kişilere tweet atalım . Haber kanalları , ünlü kişiler vs. Enerjimizi atananlara değil de sesimizi duyurma çalışalım olur mu canım arkadaşlarım . Seviyorum sizi hep destek tam destek , biz birbirimize yeteriz

Ben 81.460 puan aldım ve hiç umudum yok atama konusunda. Umarım sizler haklı çıkarsınız ve hepimiz atanırız

Arkadaşlar e kpss 'nin geçmişinde 2500 kontenjanindan az kontenjan ayrıldığı yıl var mı?

* Bu Kandil Gecesi’nin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle. Berat Kandiliniz mübarek olsun…

Arkadaşlar bu gece herkes biribirine dua etsin ben şahsen hepiniz için dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Mayıs ayı içerisinde engelliler haftası olması dolayısıyla atama takviminin açıklanacağını umuyorum. İnşallah öyle olur,bekle bekle olmuyor işsiz güçsüz...

denizkızı

İnş ama zor görünüyor sesimizi duyan yok ya da bizim sesimiz duyulacak kadar çikmıyor..

EKPSS eski adiyla ÖMSS de toplamda 2500 kontenjanin altinda atama yapilmamiş..
Bu sayinin altina ineceğini sanmiyorum.

turkiyeengelli1 arkadaşlar buraya Twitter atın engelliler meclisi bu

0312) 231 82 43 Telefon numarası arayın arkadaşlar derdinizi anlatın hepbirlikte

Atanamayan engelliler, 15 Mayıs 2019 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti gerçekleştirecektir.

Görüşmede ele alınacak konular şöyledir;
1) Kamuda engelli kotasının artması
2) 2019 yılı içerisinde 10 bin engelli alımının yapılması
3) EKPSS atama takviminin belirlenmesi
4) İşkur üzerinden açılan kamu ilanlarının ikamet zorunluluğunun kaldırılmasıdır.

https://www.facebook.com/turkeydisabled/posts/1023770364479029

Bu sefer de 10-15 kişi katılım olmaz inşallah, yoksa kendi düşen ağlamaz.

Arkadaşlar burada atama için gerçekten çok uğraşan arkadaşlar var, teşekkür ediyoruz. Ben Ankara dışında yaşıyorum maddi gücümde yok yoksa Ankara’ya gelirdim. Şimdi Meclis’e gitme konusunda bence daha mantıklı bir tarih seçilmeli. 10 Mayıs’ta engelliler haftası başlıyor. Dolayısıyla Mayıs’ın ilk haftasında gitmek benim görüşüm daha verimli olacaktır.

afterexams

arkadaşlar bence 14 mayıs olsun neden derseniz 14 mayıs salı gününe denk geliyor ve o gün meclis grup toplantısı var gruptoplantılarında hep birlikte bir katılım sağlarsak sesimizi duyura bilirsek çok ses getirecektir tv kanallarında o gün canlı yayın yapacağı için çok ses getirecektir saygılarımla ...

aile bakanı hükümet engelliyi unuttu,takvim bile yayınlamadılar

Arkadaşlar sizin için dua ediyorum inanın bnde Allah nasip ederse 2020 de giricem ekppss önlisans nasıl çalıştınız hangi yayınlardan ve kazanan arkadaşlar nasıl yol izlediniz ve nasıl çalışmalıyız atanamayan arkadaşlarda sizin için atama olur inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Mart ayında Nisan ayını bekledim.Simdi ise Mayıs ayını bekliyoruz.Insallah daha fazla bir haber için beklemeyiz..

Kusura Bakmayın arkadaşlar ama bu akılla daha çok bekleriz arkadaşlar :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt