Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminen mayıs'ta birşeyler konuşulur ama bence temmuz'da olur birşeyler. 1 senede 2 atama yapmayacaklar artık. Çünkü alımlar azaldı ve ekonominin durumu malum. 2020 ekpss'ye kadar 1 alım yapacaklar bana göre. Yine tahminen 2500 atama olur. Geçen atamada kadrosunun yarısı imam hatipliler içindi ama çoğu boş kaldı. Atama olursa sağlıktan olur sanırım. Yine de çok umut bağlamayın arkadaşlar işiniz gücünüz varsa önce onunla ilgilenin. Birşeyler olsa zaten bilgimiz olurdu.

Bu kadar bekleyeceğimizi bilseydim 2016 sınavına girerdim.Sırf okulum var diye girmedim kafama tüküreyim ya :(

Ya lütfen artık açıklama yapın yaaaa

Bu nasıl bir sorumsuzluk. Bu nasıl bir vicdansızlık. Siz suç işliyorsunuz açık açık suç bu. Açıklama yapmak zorundasınız

Arkadaşlar sözün bittiği yerdeyiz. Lütfen bir fikriniz varsa yazın yok fikir falan da yok artık. Bu kadar bekleyişten sonra ister misiniz 2500 kontenjan açsınlar. Bunu kesinlikle kabul etmeyelim. Ben sen o gideriz ama diğer arkadaşların hali ne olacak. Onların da hakkı yok mu

Kadrolar doldu bu son atama olur büyük ihtimal 2500 olursa iyi öyle beş bin 10 bin beklemeyin . Kontenjanda artışa gidilmedikçe alımlar giderek azalacaktır.

Youaremycure

Bu senede EKPSS sınavı yapılmayacak ama 2020 Nisan ayında yapılabilir. Sınavlar 2 yılda bir yapılıyor.

benim tahminim malesef yılın son üç ayında alım olacak misal 10.ncu ayda duyuru yapılacak müjde yakında alım yapıyoruz vs diye
11.nci veya 12.nci ayında tercih yayınlanacak aralık ayı başı yada sonunda tercih sonuçları açıklanacak

tercih sonuçlarından 3 - 4 ay sonrada yeni sınav yaparlar

Malesef durum bu arkadaşlar. Birlik olmazsanız durum bu
Rabbim atanmamış diğer kardeşlerimin yardımcısı olsun...

şimdi bir haber okudum , %40 olan sınırın %20 ye çekilmesi için kanun teklifi verilmiş .

Neyse Nisan da bitti haftasonunu katmazsak.şaka değil 5. Aya girdik kaçarı yok

Arkadaşlar cimere tercih takviminin yayınlanması için msj yolladim gelen cevap:aile ve sosyal politikalar bakanlığına iletilmiştir oldu inşallah aile ve sosyal politikalar bakanligi artik atama takviminin hızlandırmak için bisey yapar🤗

arkadaşlar bende 84 puan aldım sıralama 2923 hiç umudum yok ama belki kader yüzümüze güler.

İnsanlar bıktı artık. Umursamıyorlar bile🤨. Sizce engelli haftasında atama müjdesi verilir mi. Her zaman verilmiş o hafta içinde

Arkadaşlar bu sene atandık, atandık.
Atanamadık, 2020 sınavına hazırlanmamız lazım.

ekonomist79
Emin misin? O tarih kesin mi?

Siz böyle bekleyin arkadaşlar bu şekilde atanırsınız bekleyerek Twitter ve diğer sosyal medyada olsun cimerde olsun 3 ,5 kişi mücadele ediyoruz burda 20 üzeri adam var biri bile ses çıkarmıyor ses çıkaran arkadaşlar size teşekkür ederim mücadele ettiniz ben bırakıyorum mücadeleyi baksanıza kimseden ses çıkmıyor yani belki bir şey yapsanız elinize batacak diğer arkadaşlar atama için uğraşan arkadaşlar bizde birlik yok sizde armut piş diyenler için uğraşmayın

Keşke sadece mücadele edenler atansa.vallahi gerçekten ayıp yaa. 5. Aya girdik. Engelliler federasyonu ne görev yapıyor pardon ne işe yarıyor onlar ya. İstifa edin çünkü siz bizi zerre kadar temsil etmiyorsunuz. Şu çıkıpta yeni atama oldu sabredin diyenler yüzünden bu haldeyiz. Şehit ve gazi yakınları, kimsesiz çocuklar Vs. İçin 3. Atama bile yapıldı. Eğer engelliler haftasında da bişey çıkmazsa bende yelkenler fora

En çok da öğretmenler ve Eyt'lilere gıpta ediyorum ne de güzel birlik oluyorlar.Biz bunların çeyreği bile olamıyoruz.Cunku aramızda ocağımıza incir ağacı dikenler var.Bir de şu konu başlığı altında atamaların ne zaman olacağı vb sorular soranlara ayrı bir gıcık oluyorum.Kardesim atama tarihi belli olsa heryerden öğrenirsin.Bunlari sorup cevabi aldıktan sonra gidiyorlar.Destek vermiyorlar bize. Bazı arkadaşlarımız sırf sesimizi duyurabilmek için Twitter hesabı açtı.Bunu bile yapmayanlar var ya..

sürekli oraya buraya yazarak, gündem olusturarak mı halledeceğiz isleri. yok mu bunun bir prosedürü? ben uğrasmak istemiyorum yok twitır yok cimer fln. senede 2 atama olmuyor mu benim bildiğim bu. öyle ise zaten yazın yapılır atama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt