Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim çümlemize şifa versin bnde ya düz memurluk yada vhki istiyorm arkadaşım adliyeye atandi düz memur yazi işlerinde lisans mezunu ama o 78 puanla umarım raporum da yetişir Bn çalışmaya başlayayım o zaman şimdiden hangi kaynak tavsiye edersiniz peki efendim

Hangi yayn peki efendim yesiiklim pegem. Murat acaba sizde düz memursunuz sanırım hangi bölüm ünv sizin acaba

Hocam izlemem gereken yolu çok kısa yazar mısınız?Başvuru için

- 2018 EKPSS'ye 88 bin 832 aday başvurdu.

- 2018 EKPSS (Nisan 2018) sonrasındaki 12 ayda yalnızca 1 atama (Aralık 2018) yapıldı: 2 bin 103 kişi alındı.

[SIZE=4]- 2018 EKPSS'ye girip henüz atanamayan engelli birey sayısı: 86 bin 729[/SIZE]

:mad::mad::mad:

e kpss ye lisanstan girdim 78 aldım ama ikinci atama olmayacak mı ne olursa eğer yerleşebilir miyim ayrıca bi arkadaş göç idaresine yerleşmiş birkereliğine mahsus atama hakkını kullanmak istedi ama dilekçesini kabul etmediler atandığı ile çağırdılar tekrar herhangi bir ile yada kuruma atanınca tayin isteyemeyecek miyiz bilgisi olan varsa paylaşabilir mi???

Haklısınız normal kpss de durum daha beter 4 milyon kişi girmiş evet atama ol aldıktan sonra ne önemi var sayın yetkililer lütfen bir çözüm bulın insanları mağdur etmeyin😠😠😠

Arkadaşlar ilk defa ekpss gireceğim ne yapmam lazım lütfen kısaca yazın ya...(Önceki sayfaları okudum ama bir şey kaçırmamak içn)Yardımcı olun lütfen kısaca

Arkadaşlar bende ilk defa 2020 e-kpss ye gireceğim. 2019 da sınav var zannediyordum o yüzden rapora başvurdum %64 ile 3 mayısta kurula çıkacağım. Sizce rapor için acele mi ettim ? Birde raporun geçerlilik süresi kaç yıl ?

Halenumutlu
estafurullah efedim kelimesini hiç sevmem kullanmayınız lütfen pegem tavsiye ederim ama nekadar çok farklı yayın çözerswniz sizin için okadar iyi yok ben harita teknikeriyim Ahievran üniversitesi.

Korkmaz16
eger raporun süreli ise acele etmiş olursun eger sürekli ise hiç birşey için geç deil.raporun geçerlilik süresini heyet belirliyor arkadaşım.

mcht99
öncelikle çok çalışman lazm şimdiden iyi bir hocaya danışarak kendine bir yok belirle bir çalışma şekli hazırlaman lazm ve o çalışma şekline uyman lazm konularını bitirdigin gibi bol bol soru çözüp tekrar ederek başarabilirsin.

Peki özür dilerim bey efendi son bişey daha sürekli raporda hemen itiraz edebilrken sürelide 6 ay bekliyoruz dimi

Verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim çünkü bnde ilk defa giricem Allah nasip ederse diğer arkadaşlara da başarılar Allah yolumuzu açık etsin inşallah

özlemakdoğan

arkadaşım allahın izniyle bu sene en az bir atama olacak eger atma sayısı fazla olur ise rahatlıkla atanırsınız eger az olursa 3 atamayı bekliyeceksin tayin meselesine gelincede bütün çalışanlarda farklıdır mesela bir sözleşmeli memur sözleşmesi bitene kadar orda kalma zorunluluğu var ama bir engel durumu oldumu aynı kurum içinde farklı bir ile tayin isteyebilir.bununla ilgili kanun var açıp bakn sabahtan akşama face instagramda takılacagınıza açıp bir bakın hak ve hukuklarınıza :) Saygılarımla

Ben öyle birşey daha önce okumadım ama engelli rapor içeriğini açıp okursanız aklınızda herhangi soru kalmaz.

Keşke bir defa bizi insan yerine koysanız. Bir defa da bizi patlatmadan tarihleri açıklasanız. İnsanları siyasetinize yem etmeyi bırakın işinize dönün yetkililer. Aklınız bir tek siyasete çalışıyor diyecem ama onu da yapamıyorsunuz. Sonumuz nereye varacak. İnsanlar aç, insanlar atama bekliyor

Evet arkadaşlar sesimizi duyan yok ne yapmamız lazım ne yapalım ki sesimiz duyulsun arkadaşlar

Beklemek ile bir şey yapamıyoruz

Urfalı33
Ne yapalım biliyor musun. Açlık grevine girip öldürelim kendimizi. İbret olur da bizden sonrakiler belki rahat eder. Engelliler federasyonu başkanına ulaşalım sen ne yapmaya çalışıyorsun, neyi kimi bekliyorsun neden bizim için elini taşın altına koymuyosun diyelim. Çok sinirliyim kimse beni konuşturmasın artık 😀

Bana mesaj atabilirsin merak ettiklerin hakkında yardımcı olmaya çalışırım

Arkadaslar Cimere yazmıştim Atama takvimiyle ilgii.Cevap geldi:
"2019 EKPSS/KURA Yerleştirme Takvimi ÖSYM Başkanlığı ve Devlet Personel Başkanlığının kurumsal sayfalarında yayınlanacaktır. Düzenli olarak takip etmeniz gerekmektedir." denildi.Yayinlanacak demişler ama bkalim yayilinlarlar yakinda.

Dorsalis Pedialis
Her zaman aradığımızda verdikleri cvp bu

Sabotaj

haklısın anca öyle gündende oluruz

Fedrasyonun telefon numarası var mı

0312) 231 82 43 Aradım bizimde bilgimiz yok dediler

Devlet personel başkanlığını ara dediler

Devlet personel başkanlığını aradım bir bilgi vermiyorlar

03124087000 aradım bir bilgi yok diyorlar

Bekle bekle diye diye kafayı yiyecem.Çaresizlikten Typ'ye başvurdum yeter..

İşte en güzel yorum tebrik ederim seni.. Atanan atanmayan herkes destek olsa şimdiye rn azından atama takviminin yayınlanmasını sağlamıştık armut piş ağzıma düş diyenler var sanırım pardon da sen engelli olarak engellinin halinden anlamıyorsan kimse anlamaz hepimizün gayesi belli bugun bna yarın sana.. Soruyorum size bu susuş niye hakkını arayanı hapsr atmıyorlar korkmayın azvık sesinizi çıkarmayı hakkınızı aramayı bilin arkadaşlar herkes destek olsa şu forumdaki valla istediğimizi biraz daha fazlasyla alırız 2500 değil 3500 bile verrler ama 20 30 kişiyle bişey olmaz anca avcımuzu yalarız..

O yüksek puan alıpta arkasını yaslayıp kahve içen arkadaşlara sesleniyorum. Eminim ki hep bakıyorsunuz mesajlara göz ucuyla ve çıkıyorsunuz. Siz bencil insanlarsınız. Siz atansanız ne olur atanmasanız ne olur. Sizden sonrakiler hiç düşünüyor musunuz, ya da ben atanayım da diğerlerinin canı cehenneme mi diyorsunuz. Yazık ya günah bu insanlara. Biraz vicdanınız sızlasın. Susmayın artık!!! İlk atamada olduğu gibi mücadele verin. Atanan arkadaşlardan skolyoz vardı. O hala bizim için her yerde yazıyor onu görüyorum.
Bence yarın Twitter da yine gündem olmalıyız. Eli kulağında kontenjanlar yayınlanmak üzere. Ama önemli olan kontenjanı arttırmak. Ben de yüksek puan aldım. Bu atamada giderim diye düşünüyorum bu yüzden sonraki arkadaşlarımı da düşünüyorum

Devlet personel başkanlığı yasaları ihlal ediyor. Bu suçtur. Tarihleri yayınlamanız lazım anayasaya uygunluğu yok sizin yaptığınızın

Doğru söze ne denir insanoğlu bencildir şaşırmıyorum artık.. Tam olarak öyle diyorlar ben atanayım da diğerlerinden banane! Sana ne mi söyleyim dün sende geçtin bizim geçtiğimiz yoldan ne bu rahatlık gerçekten rahat mısınız vicdanınızı bi sorguya çekin.. Atananların destek olmadığı bi yana armut piş ağzıma düş diyenler var onlara da lafım bekle gelir istediğin he he ondan! Mücadele eden kazanıyor bu devirde. susun byle devam edin avcımuzu yalayalım tamam mı? Allah muhafaza konuşursanız iki tweet falan atarsanız tutuklanırsınız falan dimi! Banane çalıssaydun sende atansaydın diyenler var bazı arkadaşlara kim hangi şartlarda nasıl ne kadar çalıştı kimse bilemez onun için bu kadar eleştiri yersiz egon tavan yapmasın arkadaşım.. Azcık elinizi vicdanınıza koyun ben senelerdir atanmak için bekliyorum bi kaç ay daha beklerim no problem ama hepimiz biliyoruz ki deli gibi atama istiyoruz onun için gün birlik günü hadi destek verin hepimizin yüzü gülsün.

Puanlar atama olursa kaça kadar düşer ki

Öğrenim durumuna ve alınacak personel sayısına göre değişir.

Atanan arkadaşlar hava atacağına (hepsi degil)keşke bize destek olsalar.Bari Twitter'da destek olun..

@ yunti1 neye dayanarak söylüyorsun bunu
Arkadaşlar twitter'da tag açmayı bilen var mı
Bence bugün bir tag açalım ve herkes elinden geldiğince tweet atsın aynı zamanda aile Bakanı Zehra zümrüt Selçuk ün hesabına da bir sürü ment atarak dikkat çekebiliriz

muratsevinc.gs nasıl açılacağını bilmiyorum ki bi açılsa elimizden geldiğ

eLimizden geldiğince destek olacaz ama bilmiyorum işte

Herkes sadece biraz özverili davranabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt