Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Facebook ta engelli platformu diye sayfa var sadece 1 atama olacakmış diyor doğru mu bilgisi olan var mı?
Biz bittik o zmn

Bknz: ↓↓↓

Yılın bitmesine 7 ay kaldı, 7 ayda 2 atama yapmaları imkansız. Zaten DPB'nin 2018 sonunda açıkladığı rakamlara göre, kamudaki engelli memur açığı 4928.

Kota artırılmazsa bu yıl 1, gelecek yıl (sınav sonrası) 1 atama yapılır.

Öğretmenler için bir atama daha olur mu 2016-2018 yılları arası öğretmenler için kaç kez atama oldu

Ne hayal bıraktılar ne de umut. Tamamen unutulduk ve bu çok acı veriyor. Bizler hakkımız olanı istiyoruz fazlasını değil! Bizlerin de bu ülkenin vatandaşı olduğumuzu umarım hatırlarlar

Muson

2018 yazında bir de bu sene başında yapıldı diye biliyorum

ataykc

2018 yazında atama yapılmadı. Ama 2018 sınavından bir ay önce atama yapıldı. En son atama ise yıl sonunda yapıldı. Bana kalırsa tahminimce en geç Temmuz Ağustos aylarında yapılır diye düşünüyorum. Çünkü 2017'de Temmuz Ağustos aylarında atamalar yapılmıştı.

Engelli öğretmen alımından bahsediyoruz . Geçen sene temmuz ayında ve bu sene ocak ayında yapılmış

Normal KPSS girsem EKPSS için sorun olur mu

plüfovil93

Arkadaşın bahsettiği rahatlık değil gerçek. 2016dan beri iki atama olmadı mı her sene? Oldu. Burada olan çoğu kişi zekidir. Az biraz düşünün. Atamaların azalması bir yana, ekonominin durumu malum. Bir atama bile olsa ona şükretmek gerek.

İnsanın canını en çok sıkan şey de belirsizlik..

O kadar şey yazmak istiyorum ki tutuyorum kendimi, sonra diyorum; çocuklarımıza, hayvanlarımıza saygı yok bize mi olacak..

Üzülüyorum ama bize değil, vasat bir ülke oluşumuza üzülüyorum..

Zehra zümrüt selçuk yeni twet attı. 10 mayısta engelli ataması istiyoruz diye twetin altına yazalım

Engelliler haftası başlıyor. Bakalım ne olacak müjde verecekler mi. Bari beklediklerine değsin

arkadaşlar bu hükümetten bi cacık olmaz benim düşüncem 2020 kadar 1 atama olacağı yönünde

Engelliler haftasına girdik.Artık birseyler olsun..

Yarından sonra 5 gün içinde bişey ler olacak. Uluslararası engelli haftası bu. Bu hafta içinde genellikle istekler yerine getirilmiş. Belki de iyi bir atama olacak bu yüzden bekletildi bu güne kadar

geçmiş dönemle bakılınca genelde 3 aralık Dünya Engelliler Gününde hükümet müjde adında haberler vermiş engellilere

Engelil haftasında genelde şimdiye kadar engellilere yaptıkları şeyleri anlatmakla geçmiş

inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız
güzel bir alım olur hepiniz için umarım...

Evet arkadaşlar Twitter etkinliği başlamıstır.Haydi desteğe gelin!

Hiç ses çıkmadı bugün bildiğim kadarıyla yetkili mercilerden. Sanırım sene sonu göstermelik bir atama olacak yine komik bir rakamdan oluşan. Geçmiş olsun hepimize,boşa sınava girip umutlandık...

Dur daha birkaç gün var. Hemen olumsuz düşünmeyin

Hergün, bakan zehra zümrüt selçuk ve sn cumhurbaşkanımıza - Engelli ataması istiyoruz- diye twet atalım. 100 bin engelli memur adayı, engelli haftasında atama müjdesi bekliyoruz.

Arkadaşlar neden bir haber çıkmıyoooooorrr çıldıracağım yaaaaa. Engelli haftası da bitecek daha bişey demediler offffff offfffff

Hayatta belirsizlik kadar kötü birsey yoktur ve biz bunu aylardır yasıyoruz.Kimsenin de umrunda değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt