Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kaç zamandır birlik olalım dedik hiç yanaşılmadı şimdi bakın devlet personel başkanlığına giden yazıya yetiştirme yurdunda kalanlar için bazı arkadaşlar çalışın yüksek puan alırsanız atanır diyor soruyorum o arkadaşa kadro verilmez ise nasıl atanacak yazık arkadaşlar bizim sesimizi kimse duymadı niçin mi bizde birlik beraberlik yok çooooooooook bekleriz kota artacakda atanacaz kimi 2020 sınavına hazırlanın diyo arkadaş bu 2018 ‘de 100,000 yakın kişi sınava girdi 2020 sen sanıyon mu bu sayı azalacak yazık çok yazık bizlerden hiçbir şey olmaz çünkü birlik beraberlik yok hazıra konmayı bekleyen arkadaşlar daha çok beklersiniz

Bizim elimizden çıkmış artık. Yarın meclise gidilecek. Açlık grevi yapılacak basın açıklamasından sonra. Ya kontenjan artacak diye bişey açıklamıyor ya da hiç olmayacak. Yarın basın açıklaması yapılacak onu bekliyoruz

urfalı33

Bu hazırcılarda ya anlama eksiği ya da korku var.Hayır yani alt tarafı hakkımızı arıyoruz kimseye hakaret etmiyoruz ki!Niye korkuyorsunuz?Daha önceden de dediğim gibi inşAllah uğraşanlar atanır..

Adamlar kaç defadır kimsesiz çocuklara atama yapıyor. Siyaset siyaset siyaset. Oyları onlara bağlansın diye. Ama bugün biz onlardan bekleriz yarın da onlar bizden rahat olun

Seçim var güzel atama olacak dendi. Öğretmene, gazi şehit yakınına, madende hayatını kaybedenlerin ailelerine, kimsesiz çocuklara, düz kpss ye açıktan atamalara ama her ne hikmetse bizi insan yerine bile koymadılar. Şahsen bana kendimi çok kıymetsiz vasıfsız hissettirdiler.Yanlışsam düzeltin

urfalı33

Söyleyecek söz bulamıyorum.Bizdeki bazı süper zekâlılar(!)da beklemekten bahsetsin!Pek cok sey yazacam da kendimi zor tutuyorum..

Yarın son gün. Eğer yarın açıklama yapılmazsa vallahi bütün umutlarım yıkılır. Oraya buraya yazmaktan heba oldum. Yarın meclisten sonra basın açıklaması var bakalım artık

İş Kulüplerini Yaygınlaştıracağız
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İŞKUR vasıtasıyla 2002'den 2019 Nisan sonuna kadar 387 bin 915 engellinin işe yerleşmesine aracılık ettiklerini belirterek, "Geçen yıl 14 bin 930, 2019 Nisan sonu itibarıyla da 4 bin 515 engelli vatandaşımız işe yerleştirildi." dedi.

Şaka mı bu ya. Biz neden görmedik o işe yerleştirmeleri. Bakan halüsilasyon görüyor galiba. Jülide sarıeroğlu gittiğinden beri sürünüyoruz. Zehra zümrüt ancak yaptık ettik der hikayeler anlatır

Bakan bence istifa etsin..Hep.diyo şöyle yaptik böyle yaptik..aldilarda mi biz mi görmedik..

Şuan mecliste görüşme devam ediyor. Bitince basın açıklaması yapılacak

Engelli kotası ile ilgili olan mı

%5 kota arttırımı kabul edilmedi mi

Yanlış anlamadimsa evet
O oneri

Engellilerle ilgili bir şey söylendi mi izlediğiniz yayında?

Reddedilen iki tane öneri var Meclis hesabının yazdığı, biri CHP diğeri HDP'nin verdiği (içeriği yazılmamış).

r5Wr13.png

Engellilerle ilgili verilen şey öneri değil, kanun teklifiydi. Veren de MHP milletvekiliydi.

Ben tam anlamıyorum izlediğimde sanki istihdam yaptık yeter demeye getirdiler aynen senin gösterdiğin reddedildi inşallah olurda bizde atanıriz

yani 2020 ye kadar alım olmayacak mı arkadaslar bılen bırı yazsın lutfen

Arkadaşlar bugün bazı arkadaşlar Meclis’e gidecekti gidildi mi ki gidildiyse neler oldu

sürekli oraya buraya yazarak, gündem olusturarak mı halledeceğiz isleri. yok mu bunun bir prosedürü? ben uğrasmak istemiyorum yok twitır yok cimer fln. senede 2 atama olmuyor mu benim bildiğim bu. öyle ise zaten yazın yapılır atama.

İstediğin kadar aç adamlar arsız olmuş takmıyorlar :D siz çıldırın Twitterda Cimer'de bu tepkiyi keşke sandıkta gösterebilseler

%5 kota için teklif verilmişti ne oldu bilgisi olan var mı ?

Benim zerre kadar umudum kalmadı. Bugünden sonra bişey çıkmaz bu da benim buraya yazacağım son msj asla yazmayacam artık. Boşşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt