Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TBMM’de EKPSS görüşmesi.. ’10 bin atama sözü’
Engelliler haftası vesilesiyle Türkiye engelliler Platformu öncülüğündeki grup TBMM’de iktidar ve muhalefet partilerinin milletvekilleri ile görüşme yaptı.

Görüşmeye ilişkin Sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkiye Engelliler Platformu Ankara İl Temsilciliği “14 kişilik atanamayan engelliler gurubu olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ki görüşmelerimiz devam ediyor. Parti ayrımı yapmadan Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İyi Parti milletvekilleri ile "kamu da engelli kotasının artmasıyla" ilgili süreci hızlandırmak için görüşmelerimiz devam ediyor.

10 BİN ATAMA
Atanamayan engelliler grubunun 16 Mayıs(bugün) yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinde yapılan görüşme sonucunda, Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir; engelli kotasının artmasıyla ilgili çalışmaların yapıldığını ve 10 bin engelli ataması yapılması için girişimlerinin olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise konuyu yakından takip ettiğini ifade etti.

ATAMA OLMAZSA AÇLIK GREVİ
23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinden sonra 10 bin engelli atama sözü ve kamuda engelli kotasının artmasıyla ilgili süreci yakından takip etmeye devam edeceğimizi, sözler tutulmaz ise açlık grevlerini başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadesinde bulundular.

https://www.engelsizler.net/tbmm-de-ekpss-gorusmesi-10-bin-atama-sozu/4950/

%5 kota için teklif verilmişti ne oldu bilgisi olan var mı ?

Komisyonda bekliyor altı aydır.

Sürekli sözler veriliyor ama biz hâlâ atanamadık. Umut'un sadece hikaye olduğunu gördük yine

arkadaşlar bunlar hep seçim oyunu oy toplamak için lütfen oyuna gelmeyelim

seçimden sonra alım yapılacak deniyor . bunu 30 marttan önce de duymuştuk . esas takıldığım şey de şu : orada bu sözleri veren kim , bakan mı demiş ? bir iki milletvekili tamam hallederiz demiş göndermiş bizim heyeti . çıkardığım sonuç bu

İstanbulu almak için yapılan birşey bakandan ses yok hala madem yapıyorsunuz seçimden önce yapın. Seçimden sonra unutulur yine.

İyi günler.Ben dpb yi arıyorum cevap vermiyolar cimerden kesin bir bilgi gelmiyor 2019 yılında atama olacak mı bunu söylemeliler.Bununla ilgili bilgiye ulaşabildiniz mi 2019 atama yapılacak mı.Bence 10000 atama vermezler ekonomi iyi değil tahmini 2000 civarı atama olur.

seçim sonrası verilmez gibi. sesimizi duyurmamız gerek engelliler haftasında müjde altında başlığa rastlamadık. sürekli geçmişte yapılanlardan bahsediliyor.

Aile ve Sosyal Bakanlığı görünüşe göre aileyle ilgilenmiyor iskurfan atanilan yeri ben ne yapayım gitsem sanayilede is var.ÖSYM nin atamasıda ancak bukadar oluyormuş kusura bakmayın soylediklerim gerçek herkez bu atamaya kafasını takmış allah bize yardım etsede engelleyenler var

Bakan Hanim dan hiç bir açiklama yok..o zaman ekpss neden girdik..bi açiklama yok..10.000 atama sözü pek inandirici gelmiyor...Bence topluca greve başliyalim

KAMUDA 14.000 ENGELLİ AÇIĞI VAR..AMA ATAMA YOK...DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI ŞUAN DA ŞUÇ İŞLİYOR..

Öğretmenler sürekli atanir ama ne hikmetse bizim atamamiz yapilmaz!Buradaki bazi arkadaşlar da beklemekten bahseder!Kac ay bekledik ve hâla bekliyoruz.Elimize birsey gecmedi!Ruh sağlığımız iyice dibe vurdu!

Dayanamayıp yazacam. Bu bir suçtur bizi seçim malzemesi yapıyorlar ama biz de kanıyoruz. Sayın Zehra zümrüt sen ne ara atama yaptın. Oradan buradan yazıp yazıştırıyorsun. Utanın mesleğinize saygınız olsun. Vallahi bizden bir şey çıkmaz oturup limonatanızı yudumlayın.hiçççççç inandırıcı değil o atama saçmalığı

İyi günler daha öncelerde bir arkadaşımız devlet personel başkanlığını aradığını 2019 yılında bir atama yapılacağını yazmıştı.Bu bilgi kesin mi ben arıyorum kurumu cevap vermiyolar merak ediyorum gerçekten.

Ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum irtibat kurulamıyor uzun süredir. Normal şartlar altında önceki atamaları da değerlendirecek olursak 2020 sınavı olmadan önce 3 alım daha olması gerekiyor. Şanssızlığımız olsa gerek bütün seçimler bizim sınav dönemine denk geldi. Tek kalan İstanbul seçimi şu an arkadaşlar hayırlısı ile o da biterse inşallah sıra bize gelecek diye umut ediyorum

Ne seçimi arkadaşlar bırakın kendinizi avutmayı. Bekleyerek bir yere varılamayacağını hâlâ anlamadınız! Yeter uyanın bu uykudan artık. Bu bakan varken bize atama falan yokk

DPB yi arayan var mı ben arıyorum ama hiç bir yere yönlendirmeden bekletiyolar.Bence 2019 Eylül gibi 2000 civarı alım olunur 2020 sınavından önce ve kontenjanın azlığını düşünürsek her yıl ortalama 1500-2000 alım olur yüzde 5 ve 10000 alım bence mümkün değil.Ben yine arayacağım dpb yi yarın ama cevap veren olur inşallah

TBMM'de 10 Bin EKPSS Ataması İçin Görüşmeler Yapıldı!

TBMM'de 10 bin EKPSS ataması için bütün siyasi partilerin milletvekilleri ile görüşmeler yapıldı.Engelliler Platformu, kamuda engelli atamalarının iyileştirilmesini talep etti.

Engelliler Platformu, Engelliler Haftası kapsamında TBMM’de iktidar ve muhalefet partileri milletvekilleri ile bir araya geldi. Yapılan görüşme hakkında açıklamalarda bulunan Engelliler Platformu Ankara İl Temsilciliği, 14 kişilik atanamayan engelliler grubu olarak TBMM’de görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Partiler arasında ayrım yapmaksızın AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti milletvekilleri ile kamu kadrolarında engelli kotasının artırımı konusunda görüşmeler yapıldığını işaret etti.

10 bin Atama Konusunda Girişimlerde Bulunuldu
Yapılan görüşmeler sonrasında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, kamuda engelli kotasının artırılabilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirterek 10 bin engelli ataması yapılabilmesi için birtakım girişimlerin gerçekleştiğini kaydetti.

Sözler Tutulmazsa Açlık Grevi Başlatacağız
23 Haziran 2019 İstanbul seçimleri sonrasında 10 bin engelli atama sözü ve kamuda engelli kotasının artırımına ilişkin atılacak adımların yakından takip edileceği ve aksi takdirde açlık grevine başlanacağı yönünde mesajlar verildi.

https://haberport.com/gundem/tbmm-de-10-bin-ekpss-atamasi-icin-gorusmeler-yapildi-h7154.html

10 bin alım olursa branş bazında puanlar kaçar düşebilir?

Bu verilen sözler askıda kalmaz umarım

Ağızlarına bir parmak bal çalıp geri yolladılar. Biz de o kadar aptalız 10000 atamaya inanacak kadar. Bekleyen arkadaşlar soruyorum size binlerce atama yaptı neden bizim atama takvimim iz seçim aleti oldu

10000 atama bencede mümkün değil bu ekonomik sıkıntıda en azındn dpb ve yetkililerden bilgi almamız lazım.2019 da atama olup olmayacağıyla ilgili.Bence 1 atama olur sınava kadar ama kadro 2000 civarı gelir.

2019 ilk ataması o kadar yüksek olmaz gibi. 2.500 demişlerdi en fazla yükseltseler 3 bin ya da 5 bin olur. 10 bin olursa nitelikli alımlar adına güzel dağılım olur. en fazla payı da LİSANS/ÖNLİSANS alır.

Beklemekten tükendik be. Adam akıllı bir alım yapında atanalım artık.
Adamlar net bir şey de söylemiyor. Bizleri oyalamaktan başka yaptıkları bir şey yok. Geleceğimiz meçhul yani ne olacağımız belli değil. Nereye gidiyoruz bilen yok.

2019 için 2500 demişlerdi diye yorum yazılmış bu bilgiyi DPB den mi aldınız kesin bir bilgi mi yani 2019 yılında kesin atama olacak diye bir bilgiye ulaştınız mı

Arkadaşlar merhaba, bu 10 000 lik alım açıkçası bana mantıklı gelmedi. Aralık ayındaki alımda bile 2500 lük alım 3000 e çıkarılmadı 10 000 alım olacağı hiç inandırıcı değil. Bir de şu grev işinin seçimden sonra olması mantıksız bence, seçimden önce olursa ses getirir. Seçim sonrası pek bir umursanmaz bence çünkü seçim atlatılmış oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt