Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bukadar engelli sınava girdi boşa ödediğimiz paraya yazik

Şu foruma takvim açıklansın diye yazanlar o enerjiyi Twitter da harcasaydı öğretmenler gibi sayıyı yükseltirdik azcık Twitter da yazın siteminizi burda görmez yetkililer ahali! Twitter da toplasan 10 kişi hergün engelliler atama bekliyor diye yazıyor sınava 10 kişi mi girdi nerde gerisi.. 90 bin kişinin hepsi atandı mı yoksa.. Sizi Twitter a davet ediyorum istediğimizi alana kadar yoksa daha çok bekleriz..

Vallahi hayretler içindeyim. Ya ne kadar rahatsınız arkadaşlarım. Neredesiniz ya yarı yıla girdik.engelliler federasyonu neden susuyorsunuz. Size zerre inancım güvenim kalmadı. Bir tarih alamıyorsunuz ya. Adamlar atandı işe başladı. Ocak ayında yapmanız gereken açıklamayı mayısın ortasında halâ yapmadınız. Ben olsam istifa ederdim. İstifanızı istiyoruz çünkü bizlere gereken önemi verip işinizi yapmıyorsunuz

Sınavın üzerinden 1 yıl geçti ve hâlâ ses yok.Şaka gibi gerçekten.Umarım atanmak için mücadele edenler atanır!

16 ankaraya gideceklermis keşke firsatım olsada bende gitsem ama yok

plüfovil93

umarım puanları yüksek olanlar atanır!

ne mücadelesi arkadasım sınava girmisiz puanımızı almısız napalım açlık grevine mi baslayalım? saçma sapan seyler yazmayın. sürekli neyin mücadelesini vereceğiz git sen dayan kapılarına hayret bisey

Aile bakaninin twitlerinin bildirimini açıp atılan her twitten anında haberdar olmak ve altına engellilerin atama beklentisini dile getirmek çokta zor değil arkadaşın da dediği gibi 55 sayfa yazı olmuş keşke boş yapmasak da bi uğraş versek hak verilmez alınır bunun en somut örneklerini ne yazık ki görmek mümkün ülkemizde 1 yılı aştı sınava gireli atandigimiz yok bizi sallayan da yok engelli öğretmenler bile "bizden" daha azimli

jumanji

İşte sen ve senin gibi düşünen diğerleri yüzünden istediğimizi alamıyoruz biz kapılarına dayanalım demiyoruz bu ülkede hakkını aramazsan susarsan avcımuzu yalarız sen susarsan tınlamazlar tabi ama bıktırırsak hergün yazarsak en azından öne aldırma ve sayıyı artırma şansımız var sen ve diğerleri susmaya devam edin aferin puanı aldım bekliyorum diyorsun dha çok beklersin kusura bakma.. Ya ekpss neden açıklanmıyor yaa demeye devam edin..

Arkadaşlar umarım hepiniz atanırsınız hakkınızda hayırlısı olsun inanın destek oluyorum bnde ilk defa giricem ama şuda var burda kitap ismi yazmaya bile üşenen insanlar var buda var maalesef..

Önlisans işletme yönetimi mezunuyum ilk defa giricm hangi yayınlarla çalıştınız o da yok maalesef

memurlar.net de çıkan habere göre normal kpss alımı bile 900 1000 kişi olacakmış
https://www.memurlar.net/haber/8295...-kadro-yer-alabilir.html?utm_source=headlines

cumhurbaşkanı kadro talebini artırma hakkına sahip ama yapar mı yapmaz mı bilemeyiz
ekonomik gidişat yüzünden alım yapmaktan kaçınıyorlar sanırım

ekpss için böyle olmaz inşallah
bakın mücadele etmezseniz sessiz kalırsanız böyle bir alımla sizde karşı karşıya kalabilirsiniz

Ekpss atamaları normal kpss'den ayrı tutulur. engellilere ayrılan kontenjanlarda normal kpss'den ayrıdır Skolyoz23
Diğer atamalar haziran-temmuza denk gelmiş. bu aylar atama takvimi açıklanır inşallah.

Bu sene atama olması zor 2018 de olduğu gibi sınavdan önce 1 atama yapabilirler. Bundan sonrası zaten hiç söylemiyorum kontenjan doldu. Eğer kontenjan artışına gidilmesse öyle 5 bin 10 bin atama beklemeyin

Halenumutlu

Bende onlisans isletme mezunuyum hic calismadan girdim 69 puan aldim keske calissaydim diyorum atamadan ümidi keseli cok oldu insaallah önümüzdeki sınava hazirlanip giricem nasipte ne varsa o olur 😔

Demir60 Sen daha sınava girmemişsin belli oluyor, kontenjan kalması için bunu istiyorsun sadece kendini düşünüyorsun, atama olacağını bakan söyledi 1 veya 2 atama olacak

yamtar16
İster kalsın ister kalmasın çalışır yüksek alırız atanırız kardeşim sıkıntı yok benim için şuan ekonomik kriz var ülkede 2 atama olsun daha iyi ben kendimi düşünmüyorum . Kendi düşüncemi söylüyorum kontenjan artmadıkça bu böyle devam eder. Bakan nerde demiş ?

Beyzacım umarım rabbim hayırlısını versin cümlemizi bnde normal kpss den aynı puanı aldım☺️☺️

Yargı çok zor evet başka benim hocam duydum başka atanan arkadaşlar hangi yayınlardan çalıştınız acaba teşekkür ederim acı gerçek ☺️🙏

Demir60 atama olacağını bakan söyledi 1 veya 2 atama olacak

Kamudaki engelli memur açığı 4 bin 928.
Son atamanın üzerinden 6 ay geçti. 6 ayda 1 atama yapmayanlar bir sonraki sınava kadar kalan 11 ayda 2 atamayı nasıl yapacak?

Daha ortada takvim yok. Takvim yayınlanacak, tercihler alınacak, tercih sonuçları açıklanacak, güvenlik soruşturmaları (en az 2-3 ay) yapılacak. Sonra bir de 2. turu dönüp 2. atamaları yapacaklar. Bunun olacağına gerçekten inanıyor musunuz siz? Öyleyse bu ülkenin gerçeklerine pek aşina değilsiniz.

Kamudaki engelli kotası artmazsa yıl sonuna kadar tek atama yapılır; o da her zamanki gibi 2500-3000 kontenjanla. Boşuna ne kendinizi ne de başkalarını umutlandırıp heveslendirip hayal kırıklığına uğra(t)mayın.

Tek Çare Kotanın Arttırılması kotanın %5 olması demek şuan boşta olan 80 bin kişinin 4 yıl içerisinde atanacağı anlamına gelmektedir.Onun için el birliği yapıp bunu kabul ettirmemiz lazım yoksa 2020 ye kadar sadece 1 atama olur atanan kurtarır kendini digerleride ortada kalacak benden söylemesi sonra ah vah yapmayın ...Valla bu susan sessiz kalan arkadaşlara şaşırıyorum bakıyorum atananlara sadece işine bakıyor demiyor arkadaşım dün bende bu durumdaydım atanmayı bekleyen biriydim yok nerde her tavuk kendi bacağından asılır düşüncesindeler yazıklar olsun susanlara.Engelli olanın derdinden en çok engelli olan anlar biz atanamayan arkadaşlarımıza destek çıkmasak ne olacak onlar hayalleri umutları .sen hayallerine kavuştuğun için diğer arkadaşlarının hayalleri içinde çalışmalısın destek veermelisin sen destek vermesen ben vermesen emin ol kimse destek olmaz.size söylemek istediğim bu konuyu herkes farklı yerlerde dile getirsin elbet sesimizi duyan olur.

Skolyoz23

Kardeşim sen atandığından beridir sesinin duyan cennetlik :) daha önce sabahtan akşama kadar yorumların çıkardı portalde ama mahlesef sende susanlardan olma.

hakan73 yazıyorum valla hocam elimden geldiğince yapabilecek ne varsa elimden geleni yaparım
çünkü ortada bir haksızlık var ve ben bunu ilk günden belli haykıranlardan biriyim

rabbim kimsenin emeklerini boşa götürmesin beklemek cidden zor hocam

merhabalar bursadan selamlar yeni kayıt oldum desteğe geldim 2014 be fiilen sınavlara giriyorum henüz yerleşemedim sebebi bariz belli her sene sınava 50 bin 80 bin ve 100 bıne yakın kişi giriyor sınava ve alınan kişi 2500 çok az biz engelliler olarak bu sayısı haketmıyoruz bu sayının artırılması için gerekli merci kişi ve kurumlara başvuru yapılması yönünde önder olmalı engelliler haftasında hekettiğimiz yeri bulmalıyız saygılarımla

aynen çok büyük haksızlık var valla ALLAH herkese atanmayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar maalesef kontenjanlar çok az ama iyi bir yanı var sınav norml kpss den çok kolay. biraz çalışma sizi ön sıralara atacaktır emin olun. eğer orta öğretimden girecek olanlar varsa ve liseleri meslek değilde düz yada anadolu lisesi ise onlar daha çok çalışsın derim. hepinize başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt