Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl bir atama olacaktır tahminimce 2020 ye kadar toplam 2 atama olacaktır diye düşünüyorum kontenjanda artışa gidilmezse.

Yılın bitmesine 7 ay kaldı, 7 ayda 2 atama yapmaları imkansız. Zaten DPB'nin 2018 sonunda açıkladığı rakamlara göre, kamudaki engelli memur açığı 4928.

Kota artırılmazsa bu yıl 1, gelecek yıl (sınav sonrası) 1 atama yapılır.

Zaten alım olmayacak fazla diye en baştan söylüyoruz. Ekonominin durumu malum. Twitter, cimer hikaye. Bu sene atama olsa bile yine 2500 olacak. Memurluk 80, hizmetli 70-80 puana kadar düşebilir. Seneye olan sınava çalışıp yüksek puan almaya bakın. Bu sene atama yapmazlar ise seneye muhtemelen ya sınavdan önce yada sınavdan sonra atama yaparlar.
Size tavsiyem arkadaşlar twitter, cimer uğraşmayın. Zaten koordine olamıyor kimse. İşiniz, gücünüz varsa ona bakın ve seneye sınav için daha iyi çalışın.

Haram Zıkkım olsun 6 aydır 1 atama yapamadılar!!!

+87 atanır mi memurluğa tercihlerde genelleme yaparsak

geçen atamada gitmedi mi 87 ler şimdiki atamada 80 altı olması gerekmez mi var mı ki daha 87 ile atanamayan

tercih ettiğiniz illerle alakalıdır yada bölümle en son atamada en düşük puan aralığı 80-81

evet doğru ben lisanslar için söyledim kusura bakmayın bilemedim ortaöğretimler için söylendiğini

Son atamada ortaöğretim memurluk 90, hizmetli 80 puana düştü. Eğer alım 2500 üstü olursa hizmetli 70 puana kadar düşebilir tabi bu tercih yaptığınız yere göre değişebilir.

Sibeleymen
Eğer 1 atama yapılırsa 76 75 e kadar düşer.2 atama yapılırsa 73 e kadar düşebilir

Sibeleymen

Alımlara bağlı nekadar alım çok alırsa puanlar okadar düşür şöyle toplan 5 bin alm olsaydı çok iyi olurdu önlisans 73 lere düşerdi tahminimce.

Nitelikli alımlar olmadığı sürece puanlar fazla düşmez. kadro sayısı az olursa Vkhi ve hizmetli puanları yüksek kapatır yine.
90-85-79 alıp atanamayanlar duruyor daha. ve 2016 puanlarının kullanılması da cabası.

Peki 1 atama yapılırsa ortaöğretimden kaç puana kadar düşer? 2 atama yapılırsa kaça kadar düşer sence?

Mayis da geldi.Ne zaman ilan edilecek bu atamalar ya!

Atamalar yapılsın artık sabrımız kalmadı

Arkadaşlar bence sosyal medya ve Twitter üzerinden yazılanlar dpb Engelliler Fedarasyonunu arayarak oluşturulacak baskı kadar işe yaramıyor bence bu yüzden arayarak baskı oluşturmalıyız ben her gün aramak taraftarıyım bıktırma yöntemini kullanmalıyız

Facebook ta engelli platformu diye sayfa var sadece 1 atama olacakmış diyor doğru mu bilgisi olan var mı?
Biz bittik o zmn

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1124326050517921793?s=21 Arkadaşlar son çeremiz lütfen duyarlı olun

2020 yılında yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı öncesnde sadece bir atama yapılacağı bilgisine ulaştık. 16 Mayıs'ta TBMM ziyaretinden sonra olumlu bir sonuç alamazsk, yapacağımz duyuru ile sınava giren tüm engellileri Ankara'da planladığımız açlık grevine davt edeceğz.

Arkadaslar bende 1 atama olacağini dusunuyorum 2 atama yapilacak olsaydi 1.si zaten coktan olurdu hazirana dogru gidiyoruz zaten.Cok kisi alacaklarını da zannetmiyorum.Tek atamayla işi bitireceklerini düşünüyirum cunku zaten engelli açigi az diyolar.sınavın gecerlilik suresini 4 yil yapmalarinin sebeplerinden biri de buydu yani atama sayisini azaltmak.Üzülerek belirtmek isterim ki bu sene tek atama bile yapmaları umut verici olur bu süreçte.Bi de sosyal medyanın cok etkisi oldugunu dusunmuyorum bu konuda alım yapacaklarsa yaparlar zaten gecen sene afederseniz kendimizi yırttık sosyal medyadan sonuç kendi bildikleri gibi oldu.Kısacası tek atama bile olsa sevindirici olur.

olan benım gıbı 2018 sınavına gıren arkadaslara oldu mücadele etmeye devam ne yapılması gerekıyosa yapalım yüz bin insan yine mağdur oluyor öğretmenlerin çoğu atandı bize neden çifte standart uyguluyosunuz

Zzzjhf

Son çeyrekte olur bence; eylül ,ekim,kasım gibi benim düşüncem çünkü şimdi yapacak olurlarsa son ceyrekte tekrar atama talebi olur.Boyle olmaması icinde sene sonuna dogru tek alım yaparlar bence.

Şu anda çok az kişi atama için mücadele ediyor. Eğer mayıs ayında atama olursa, hiçkimse ekimde atama olsun diye yazmaz. Şu halimiz ile ölüyüz nerede kaldı atama olunca 2. sini istemek.
Biz hergün , icraati olmayan koltukta nerede ise bayılmak üzere olan zehra zümrüt selçuk bakana yazalım.ve sayın Cumhurbaşkanınıza twett atalım. hiç değilse bunu yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt