Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün geçen zamanın ömrümüzden geçtiğini biliyorsunuz değil mi. Hepsi bizden gidiyor. Bugün yarın diye diye zamanımız tükeniyor.engelliler federasyonu derneklerle birleşip oy verdi iktidara hani karşılığında ne aldınız. İki kelime edemiyorsunuz,gerçekten artık bırakın yapamıyorsunuz bu işi. Başkaları yapsın en azından. Bir de birlik olmamızı bekleyen arkadaşlar var i. Bu topluluğun temeli bozuk bir kere insanlar ne yapsın

Valla bazen keşke 3.dünya savaşı çıksa da ölsek de kurtulsak diye düşünüyorum..

Arkadaşlar Binali Yıldırım Afla ilgili ve asgari ücret, emekli maaşı ile ilgili destekler yapılacağı hakkında konuşmaları var. Bizlerde Binali Bey'e yazalım seçim öncesinde sesimizi duyurabiliriz. herkes sosyal medyadan ulaşmaya çalışsın.

Neyse ki arkadaşlar o adamı forumdan silmişler. Gerginlik yaratan gelmesin

Arkadaşlar cumhurbaskanımızın twitter hesabından attığı twetlere girin yanıt ver butonuna basın isteklerinizi ulaştırın bunu cumhurbaşkanlığı twitter hesabindada yapabilirsiniz hepsinde paylaşılan twitlere yanıt vere tıklayın yazin tum twetlerde yanitla butonu var fakat mesajlarımızı yazarken cumhurbaşkanımıza devlet büyüğümüze yazdığımızı unutmayalım

arkadaşlar açlık grevi yapılarak belki birşeyler yapılabilir bu hükümet bizi ciddiye almıyor çünkü

Arkadaşlar cumhurbaskanımızın twitter hesabından attığı twetlere girin yanıt ver butonuna basın isteklerinizi ulaştırın bunu cumhurbaşkanlığı twitter hesabindada yapabilirsiniz hepsinde paylaşılan twitlere yanıt vere tıklayın yazin tum twetlerde yanitla butonu var fakat mesajlarımızı yazarken cumhurbaşkanımıza devlet büyüğümüze yazdığımızı unutmayalım[/QUOTE
Devletimizde önemli görevlerde bulunan herkesin twitlerinin altına yorumlar yapıyoruz.Ama daha iyi organize olmamız lazım..

Plüfovil93
Devlet personel Başkanlığı atama takvimi ve kontenjanları belirlemiş talimat bekliyorlar yayınlamak için

Whatsapp grubu var mı ? Özelden yazar mısınız ? Tweeter'da etkinlik yapalım. Destek verecek bir dernek var.

ula ne gunlerdı ben 2016 da atandım beklle allah bekle ınsanı germıslerdı bıde hastalıktan oturu memur olamayabılırmıyımı dusunuyodum sınavada genelden gırdım sımdı 3 yılımızın ıcındeyız. :Dd Bekleyen tum arkadaslar ıns atanır :)

Merhaba arkadaslar. Ben 2018 de sinava girdim tercih yaptim bir yer gelmedi. Ikinci tercihler oldu mu acaba?

Devlet Personel Başkanlığı'ndan aldığımız bilgilere göre EKPSS atama tarihi ve kadro sayıları belirlendi. Ama duyuru için talimat beklediklerini ifade ettiler.

Türkiye Engelliler Platformu
Ankara İl Temsilciliği

Twitter dan bakın engelliler platformuna

Kaç puanla atandınız :) ve normal memur mu nedir?

Off bi açıklansada biz de yolumuza baksak bu muamma can sıkıyo

Arkadaş seçim yatırımı başladı.bizm atama tarihini yakında açıklarlar bence inşallah en az 5000 kişi olur

Her şeyi açık ladilar bizim atamayı da açıklarlar bence

Her şeyi derken. Mesela neyi açıkladılar biraz daha açar mısınız. İnşallah yaa

Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız açıkladı 12 bine yakın sağlıkçı alınacak bizim kadroların açıklanmasına da az kaldı gibi.
peki sağlıkçılara ayrılan atamanın içinde engellilere kadro ayrılmış mıdır?

Sizce EKPSS atama tarihi ne zaman olur?Kadro sayıları kaç olur?5000 mi 10.000 mu? Ve 5000 yada 10000 olursa ortaöğretimden 78.24529 puanla atanma ihtimalim ne olur?Sıralamam ise 7812...

CgrFb

Şuan için atama sayısını bizlerde bilmiyoruz. inşallah 10 bin olur. siz düz lise misiniz? düz ise biraz zor gibi.

CgrFb

Ortaöğretim 90,84 puan 460 sıralama ile 1. alımda gidemedim, 2. alımda gider miyim hala meçhul.

4 bin Lisans, 3.500 Ön Lisans, 2.500'de Lise ve Orta Öğretim kontenjan açsalar toplam 10 bin atama yapsalar güzel olmaz mı? :)

Namıssızlar bir kere de bizi düşünün be :)

kenan91

4 bin lisans olursa çoğu kadro boş kalır. kadroların dağılımı yine büyük ihtimal Diyanet, sağlık, vkhi, hizmetli şeklinde olabilir. 10 bin imkansız 5-6 olabilir. en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt