Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nurtan

4-5 bin de olmaz 3 bin olur. Yapacak bir şey yok ağırlığı tamamen lisansa vermemeliler, diğer öğrenim durumundakiler de insan.

Diyanetten gına geldi.

Nurtan
Şuan için atama sayısını bizlerde bilmiyoruz. inşallah 10 bin olur. siz düz lise misiniz? düz ise biraz zor gibi.
Hayır ben düz lise değilim.İş Okulu mezunuyum...

Lisansta öğretmenlerde var. lisans ağırlığının düşmesi için öğretmen atamaları da olmalı. ortaöğretimin ve önlisansın kadrosundan lisansın kadrosu yüksek olabilir. Diyanet dağılımını bütün okullardan yapıyor. nitelikli olarak değilde memur olarak alım yaparsa Diyanet, boş kadro kalma şansı olmaz. kenan91
CgrFb İş okulları hakkında fazla bilgiye sahip değilim. yalnız sıralamanız çok gerilerde.

neden duz lıse ıse zor dıyorsunuz eger kadro fazla olacaksa hızmetlı kadrosu 78 lere duser dıger alımları baz alırsak gecen alımlarda ortaogretım 85 lerde kapatmıs alım fazla olursa 78 lere dusecegıne ınanıyorum !!

Arkadaşlar bu atama puanlarını, 2016/EKPSS puanları ile kıyaslamayın. Ben ikisinede girdim, 2016EKPSS den 78.0 puan aldım, 2018EKPSS den ise 86.3 aldım (ortaöğretim). 2016 sıralama/4406. - 2018 sıralama 1632. 2018 sınavının ilk atamasıyla atanamadım, inşallah önümüz de ki atama da atanıcam. Şu yüzden kıyaslama yapmayın diyorum, 2016 da 78 alınca 4400.sıralar da oluyodun, şimdi ise çok daha gerilerde. Ama alımlar da azaldı. O yüzden yine 500 kadro falan verilirse ortaöğretim için. Hizmetli 85 den aşağısı çok zor. Acı ama gerçek.

kenan91

Heveslenme, umutlanma. Eğer olursa bu senin için güzel bi hediye olur. Eğer olmazsa hayal kırıklığın daha az olur. Canın daha az yanar. 2014 den beri ekpss ile haşır neşirim, ben böyle yapıyorum:)

Geçtiğimiz atamada sağlıkçı almadılar gibi birşey bu atamada inşallah bol sağlıkçı alırlar ve hepimiz ataniriz

zürafa

Geçen alımda bize çok büyük haksızlık yapıldı sağlık personeli alınmadı Normal KPSS ile giren sağlıkçılar kıyameti koparıyorlar ki Temmuz’da girdik sınava bir sene oldu Biz Nisa’nda girdik 15 aydır bir kişi alınmadı adaletsizliğinde böylesi

Aralıktaki engelli atamasında sağlık personeli yoktu bu çok büyük haksızlık içim içime sığmıyor

Smilemisty

Ben ilk raporumu 2016'da aldım 2016'da haberim yoktu ekpssden. 2018'dekinde de unuttum sınavı bi hafta kala da çalışma ihtimalim yoktu .) 72.9 aldım iyi bir puan sandım çok incelemeden heveslendim. Şimdi de 10 bin falan dediler heveslendim fakat olmayacak o yüzden gerçekçi bakıyorum artık .)

Kontenjan ortaöğretimde daha fazla olmalıdır, sınava girenlerin büyük çoğunluğu ortaöğretimden, sayıları 90000 den fazla kişi, lisans alımı arttırılırsa puanları 65 lere düşer bu sınavdan 65 70 alan lisans mezunu bir zahmet atanmasın sınav çok kolay, ortaöğretim 88 puanla ilk tercihte atanamadım büyük haksızlık oluyor, hastalandığım için üniversiteyi yarım bırakmasaydım lisanstanda 88 alırdım.

hergün sayın cumhurbaşkanımıza bakanımıza twet atalım. beklemeyelim

Engelliler Platformunun verdiği habere göre devlet personel Başkanlığı tercih kılavuzu için talimat bekliyormuş. Madem bu kadar şeyden bilgin var tarih te alabilirsin. Çünkü bize cevap verilmiyor ama size verilmiş

Sabotaj

Aynen katılıyorum arkadaşım engelliler platformunun bu konularda çok pasif kaldığını düşünüyorum.

Pasif ki ne pasif.dün işkur da çalışan bir akraba ile görüştüm. Burda haziranda 70 bin memur alımı yapılacak denmiş. Yani türkiyede 70 bin alım. E tabi bizimki de aralarında olur muhakkak. Arkadaşlar çoğu gitti azı kaldı. Ben geçen hazirandan beri her saniye bütün İnterneti allak bullak ettim sırf atama ile ilgili bir habere ulaşmak için, uyku uyumuyorum. Telefon elimden bir saniye düşmüyor oradan oraya siteden siteye. Haziranda büyük bir ihtimalle olacak bişeyler. Çünkü 1 temmuz meclis tatili. Ben eli kulağında diyorum. Umarım bütün bölümlerden alınır herkes emek vermiş, herkese yazık günah, ilkinde 5 bin olsa bu sitede kokteyl düzenleyecem hepinize 😂🤣🤣

Valla bende 5000 olurda aranırsam bie kokteyl de benden 😂

10.000 olursa herkese istediği kokteyl benden asıl ;D

yunti1 şükür ediyoruz da bizimle ne ilgisi var bu atamanın biz ne kadar bekledik biliyor musunuz? burada 3-4 yıldır atanamayan insanlar var.

O öyle değil canım. Biz bir senedir mücadele ediyoruz suyunu sıksan 3000 kontenjan açsınlar. Size ise 20. 000 toplu atama veriliyor. Bizimki çeyreğin çeyreği. Bence kpss adayları şükretsin.

2019 ekpss atama takviminin belirlendiği kesin bir bilgi mi acaba DPB 2019 kılavuzu belirledi deniliyor yani o zaman bu yıl atama var inşallah güzel bir kadro gelir

Selam mücadeleniz için tebrik ederim.A grubu adayları mücadele etmediği için bu hallere düştü Biz de birlik beraberlik olmadı maalesef.Keşke 60 puanı aşan herkes atansa ama olmuyor işte.Mücadeleye devam:iyi günler

Bilmüh
Nerde yazıyor dpb nin kılavuzu belirlediği. Link atar mısınız

kardeş 4 bin lisans alırlarsa ortaöğretime girenler ne olcak :D ben 84 aldım bi umut bekliyoruz

Arkadaşlar isteklerinizi toplu halde CİMER'e iletebilirsiniz. İyi Günler.

öyle bir link yok ama facebook da türkiye engelliler platform unun aldığı haberi söyledi sanırım kadrolar belli tercih tarihlerini açıklamak içn talimat beklendiği söylemiş

Haklısın onu söylemek istedim ve bu bilginin doğru olup olmadığını merak ettim

Arkadaşlar yakındır talih bizede gülecek ozaman kazananları tebrik etmek düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt