Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce bi ülke kurtulsun sonra sıra bize gelir .)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar CİMER'e nasıl yazabiliriz ekpss atama takvimi için ben biilmiyorumda 2019/1 için bayram müjdesi için

Bayram dan önce bi açıklama istiyorum..Cumhurbaşkanımız her kesimle iftar yaptı.Bi engelli vatandaşlarla yapmadı.. belki yaparda o gün müjdeyi açıklar..

Bekleyin Koyunlar Keşke Şu tepkinizi sandıkta verebilseniz

Engelliler platformu haberine göre kontenjan belli ve talimat bekleniyosa açıklanması için seçimden sonra açıklanır bence ve kadro 1000-1500 olur iyi kadro olsaydı açıklanırdı bence dpb yi arayıp bilgi almak gerekiyor bana göre

Bende öyle düşünüyorum kontenjan düşük seçimden önce oy kaybetmemek için açıklamıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bize tam bir senedir rahatlık vermediler ki dünyayı kazansalar ne çıkar

Engelliler platformunun haberinden önce en azından 3000 atama olur diye düşünüyordum fakat DPB nin kontenjanları belirlediği ve talimat beklediğini duyunca 1000-1500 kadro gelir bu da lisans 800 ön lisans 450 orta öğretim 250 dağıtılır bence

Abartmayın ya. Kontenjanları hemen de belirlediniz. Bi bekleyin içimi karartmayın lütfen.o kadar mücadele ediyoruz boşa çıkarmayın yaaa

1500 mü? Bu engellilerle dalga geçmek olur resmen .)

Bence yalan birşey olacağı yok olsa açıklanır, insan kandırmayı çok iyi biliyorlar

Diğer atamalar temmuz- ağustos arası gibi oldu. haziran başı takvim, ortası da tercihler açıklanır sanırım. tercihlerden sonra açıklanma, sonra güvenlik soruşturması derken aradan 3 ay daha geçer. ve daha mezun olacaklar var.

Ama onlar da bizimle tercih yapacak bize zararrr. Şaka tabi Allah herkese çok versin herkes atansın inşallah

Zaten onlar ekpss'ye girmişlerdir. Mezun olsalar bile diploma olayı var. Ben mezun olduktan sonra hemen almadım diplomamı. Umarım kontenjanlar yüksek olur ve herkes hakettiği şekilde atanır.

Ne 10 bin diyip fazla uçun, ne 1500 diyip fazla karamsarlık yapın. :)

Atamalar standart olarak 2500-2500 şeklinde yapıldı bugüne kadar. Yine minimum 2500 kişi olur.
Kamudaki engelli açığı 4900 küsür olduğu için, maksimum da 3000-3500 civarında atama yapılır.

Engelli kontenjanı %3'ten %5'e çıkarılmazsa; kamuya artık fazla memur alınmadığı ve engelli kotası neredeyse dolduğu için son 2 engelli merkezi ataması yapılır.

Sonra da mevcut engelli memurlar emekliye ayrılmadıkça atama yapılmaz. Emekliye ayrılan engelli memur olursa (ki çok çok çok az olur), onların boşluğunu da merkezi atamayla değil, İşkur vasıtasıyla kurumların açacağı ilanlar üzerinden yaparlar.

KONTENJAN ARTIRIMI ŞART! Yoksa hepimizin işi yaş.

İşkur'daki engelli kamu ilanlarında hep ilanın verildiği sehirde ikamet şartı aranıyor.Bu yüzden inşAllah İskur'a mecbur kalmayız..

Emekli olanların yerine atama işkur değil ekpss den yapılır

Madem işkurdan kamuya alım yapılıyor neden ekpss var. Yok ekpss ile alacaklarsa neden kamuya işkurdan memur alıyorlar. Bir mantıksızlık var ama neyin ne olduğunu herkes biliyor. Evet işkur'daki çoğu ilan işçi ve büro işçisi ilanı ama sadece o ilde oturanlar için oluyor. Daha önce meb'in yaptığı gibi toplu alım olursa işkurda çok iyi olur.

Evet 10 bin tabi hayal. Bence tümden yapılacak atamaların toplamı. Daha öncede söyledik 2500 atama olacak yine. Sene sonunda yada sınavdan önce de bir atama olur inşallah diyeceğim ama bir atama olacak gibi bu sene.

DPB arıyorum çalıyor telefon fakat sonra kapanıyor cevap veren yok 2019 atama takvimi için cimerden gelen cevap henüz kesin bir takvim yok bu da her geçen zaman bizi endişelendiriyor inş temmuz-ağustos gibi atama yapılır.

İşkur ekpss ile alım yapmasın zaten yaptığı tek-tük şartları da zorlaştırdılar. Merkezi atamalarda nitelikli alımları çoğaltmalılar ve hizmetli alımlarını kaldırmalılar. hizmetli olarak atandıktan sonra çoğu kişi ya yükseltme sınavına giriyor. ya da ekpss'ye tekrar giriyorlar.
Buda atama bekleyenlerin önünü kapatıyor. kamuda emekliliği herkes istemiyor çünkü maaş farkı etkiliyor.%5 şuan için çok zor gibi. Ekpss sınavı ve atama şartları sil baştan düzenleme istiyor. bu düzenlemenin olması için de sadece tek kurumun engelliler hakları , sınavları gibi düzenlemeleri yapması gerek bu da çok zor gibi.

Bir de atandığı halde tekrar sınava girenler yok mu onlara ayrı sinir oluyorum.Kardesim atanmışsın daha ne istiyorsun?Bizim hakkımızı yiyince daha mı iyi hissediyorsun?Bencillik..

Arkadaslar bir twitter etkinliği daha yapmamız lazım gündem olamıyoruz bır avuç öğretmen kardesimiz seslerini nasıl duyuruyorlar ama madem kontenjanlar belli oldu adam akıllı atama almak istiyorsak ses cıkarmamız şart diyorum yoksa kontenjanlar açıklandığı gün burda çok
üzülücek ınsanlar olucak

Haklısınız bir şeyler yapmak lazım yoksa oldukça düşük alımlarla karşılaşabiliriz inşallah Aralık ayına kalmaz temmuz-ağustos gibi iyi bir alım olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt