Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar birkaç sorum olacak,
şuan önlisans okuyorum 2.sınıfa geçtim, önlisans olarak ekpss den atansam ve sonrasında lisans mezunu olsam açıktan okuyarak,maaş olarak veya emekli maaşı olarak bana katkısı olur mu
2.sorum ise önlisans mı lisans mı daha rahat atanır aynı puan aldıklarını varsayarsak

AqRaMa diploma her zaman etki eder tabii ki. Valla şu an ön lisansta lisansta olsan atanmak zor 130 bin kişi bekliyoruz sen hele bi mezun ol da o zaman bakarız duruma .))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yok şundan dolayı sordum, önlisanstan sonra direkt sınava mı hazırlansam yoksa lisans a tamamlamam daha faydalı olur mu benim için atanma kolaylığı ve maaş, emekli maaşı gibi şeylerde
kenan91

Zehra zümrüt Selçuk geldiğinden beri ben zerre randıman görmedim. İşler durdu atamalar kesildi, aksamalar bitmek bilmedi. Yapamıyor belli ki yeter yaaa hazirana girdik Allah aşkınıza yanlış mı

Doğru söylüyorsun kardeşim engellilere yönelik hiç bir icraat yok. Bakan Zehra Zümrüt SELÇUK tan kaynaklıyor. Bilgisine kültürüne bir şey demiyorum ama ilgilensin artık bizlerle. Çok pasif davranıyor.

DPB yi arıyorum cevap yok CİMER den istediğim cevabı alamıyorum tweet atıyorum ama maalesef bu atama takviminin yayımlanmaması beni endişelendiriyor tahminen seçimden sonra yayınlayacaklar.

Yav kardeşim Keller ilaçları olsa kendi başına sürerler hadi bu konuyu kapatın böyle boş yanıt alamayız öğretmenlere ayrıcalık yapılır zaten biz işimize bakalım tercihlere Son umut diyip tek yürek olalım belki allah sesimizi duyar burda klavyeyle çok ugrasiriz dua etmekten başka çare yok hadi hepiniz kadir gecesi mübarek olsun

Mayıs da bitti.
Sıra Haziran'ı, sonrasında Temmuz ve Ağustos'u bitirmeye geldi. :mad:

Ya arkadaşlar neredesiniz. Bu gecenin hürmetine biri çıksın bana anlatsın. Ya hakkınız yok mu aramıyorsunuz. Ben neler çektim sınava girinceye kadar. Hiç mi ihtiyacınız yok memuriyete. Ya ben ilk atananlarla yine burdaydım. Kıyametler kopardık atama yaptırdık. İster bana kızın ister küsün ama sizin umurunuzda bile değil. Bu dedir yaptığınız iş mi yaa. 134 bin engelli ekpss adayı var. Nerde bu insanlar ya. Ayağınızı yere bassanız türkiyeyi inletecek kadar sayımız var. Bir elinizi vicdanınıza koyun. Benim puanım 80 her halükarda atanırım ama benden sonrakiler için de mücadelem ben sizler için de çok tedirginim yazık ya yazııkk. Aldanmayın verdikleri absürt sözlere bize somut yazılı imzalı bilgiler lazım hadi artık hadii. Bakın ağlamayana yemek yok. 950 öğretmen atanacak biz de öylece bakakalacaz

Vallahi içim şişti yaaa. Tadı kaçtı artık nefret ettim ülkemden de sistemimde de. Avrupa İnsan haklarına aykırı bu. Bütün dünyada yüzde 5 kota var ama yine de zamanında duyurular atamalar var. 6. Aya girdik dile kolay ses çıkmadı. Ya adamlar yazmış İstanbulda oy veren engellileri her yaz tatile gönderecez sen önce atamanın yapsana

Ben de atama az olacak diye korkuyorum ortaöğretim 87 puanı yakmazlar inşallah

MrFeyruz

Imza kampanyası daha önce denendi ama maalesef 150 imza bile olmadı diye hatırlıyorum. Pasif çok pasif insanlar var aramızda. Kabul etmek gerekirse ben umudumu tamamen kaybettim. Ortaöğretim 81.460 puan aldım ve atama yapılsa bile çok az bir sayı verilecek bizler yine açıkta kalacağız. Allah sonumuzu hâyır etsin

Yayalım imzayı, yakınlarımıza arkadaşlarımıza herkese attıralım

İstiyorsanız deneriz arkadaşlar atın linki buraya ben imzalarım ama dediğim gibi pasif insan çok aramızda yine çok bir sayı olacağını düşünmüyorum

4 kişi imzalamış çok güzel .) benim ümidim kalmadı gerçekçi bakacak olursak, hayırlısı diyelim bekleyelim artık. Hoşça kalın..

Kampanyanın beşinci imzası benden geldi ve çevremdeki herkese imzalamaya çalışacağım dediğim gibi umarım işe yarar...

Değerli arkadaşlarım benim için baya önemli bir şey soracağım:Seneye ekpss girip memur atama tercihi yapsam(Atanamasam)Tekrar öğretmenlik için tercih yapabiliyor muyum?Aynı puanımla?

Bence hiç girme bile atama yok zaten boşuna benim gibi ciğerlerini çürütme

Yanlış anlamayın ama imza toplanınca ne olacak? Daha önce de başlatıldı böyle bir imza kampanyası imzaladık da ne oldu? İnsanların pasifliğinden şikayet ediyorsunuz haklısınız da ama aktif davrandık da ne geçti elimize. İşin özü onların canı isterse sesimizi duymayı duyarlar canı istemezse/işlerine gelmezse duymazlar. Bu kadar çok yıpratmayın kendinizi. İlk defa bir şeyleri başaracağıma dair umudum olmuştu ama onu da sağolsunlar aldılar elimden. Yapacak bir şey yok bence.

Twitter'da hergün twit atılıyor ve hala umursanmiyoruz. İşin kötü tarafı Haziran'da olmamıza rağmen hala bir açıklama yok..

Twitter da rt fav yapıyorum saatlerdir. Bi hashtag belirleyip onun üzerinden tweet atmalıyız ayrı ayrı yüzlerce yazsak ne olacak ttye girmemiz lazım

urfalı33

Valla haklısın arkadaşım ne diyim böyle giderse ben daha buraya bişey yazmayı düşünmüyorum bılurum bir iş çalışırım ne yapayım

Ben açlık grevine katılırım eğer seçimden sonra tatmin edici sayı çıkmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt