Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sadece bir avuç öğretmen için etkinliğe katılmıyorum. Biz insan değil miyiz. Bunca aydır burda gırtlak patlatıyorum bir kez olsun öğretmenleri dışlandım ya da parantez içine aldım mı. Arkadaşlar bir avuç öğretmen atama bekliyor diye tag açmışsa ben niye uğraşayım. Sonra yok efendim öğretmenler sesini duyurdu diyorlar kimse kusura bakmasın

Tagı değiştirin lütfen

Öyleyse bende yazmam kusura bakmasın arkadaş. Biz herkes atansın istiyoruz lisans mezunu da lise mezunu da..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

https://twitter.com/leventgsank/status/1136685792447934464?s=19 linki bırakıyorum arkadaşlar lütfen ciddiye alıp yazın kendi geleceğiniz için

Tagı değiştirin lütfen

Biz tag çalışması yapmıyoruz bi avuç engelli öğretmen tagı bizim değil biz ekpss lise önlisans ve lisanslı arkadaşlar Twitter dayız grubumuz var hergün her saat yazıyoruz şuanda çalışmamız başlamıştır linki bıraktım napacağımızı belirttim tekrar söylüyorum öğretmenler le zerre bağlantımız yok! @kenan91 #EngelliyeAtama tagını kullanacağınız ayrıyeten yukarıda anlattım yapılacak olanı rt fav ve yorum yapılcak linke https://twitter.com/leventgsank/status/1136685792447934464?s=19

:D bu kadar çok koyun olduğu sürece işimiz zor Atama tarihini bildirmek TBMM'nin görevi ama kimin şeyinde "beklesinler işleri zaten biz en dindar partiyiz bize oy atacaklar gidip dinsiz Chp'ye mi atacaklar" düşüncesine göre bence bu sene atama felanda olmayacak Aralıkta atama yaptık diye milleti keklediler 600 imam aldılar (çokta lazım ya!!!) milletin gözünü boyadılar atama yaptık diye. Bakın istanbula bi seçim kaybettiler nasıl vaatler veriyorlar... Görmek lazım neyse güzel Milletim dini koruyacak partilere atmaya devam boka gömülüp gitsekte devam devam...

Herkese merhabalar arkadaşlar.. %45atipik psikoz raporum var.. Ekpss ye başvurmak istiyorum.. Hiç bilgim yok.. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.. Nereye başvuru yapmam gerekiyor.. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Allah belalarını versin ki bu zamana dek tek birşey söylemediler ne bi icraat ne bi çaba bu çektiğimiz yetmedi mi artık parasızlık bi yandan hayatın zorlu şartları bir yandan usandik artık

Seçim seçim seçim. Hepimiz piyonuz bu ülkede. Allahımdan dilerim AKP kazanmaz biter bu ülkede. O geldiğinden beri insanlıktan çıktı

Bakan hanım 7500 suriyeli işe alacakmış vallahi isyan edecem bu ülkede suriyeli kadar değerimiz yok...ZEHRA zümrüt şelçuk istifa istifa istifa yeter...vergi ötv kdv bizden kaymağı suriyeliler yiyiyor...

Ben baştan beri diyorum istifa etsin. Ondan bize hayırı yok. Elin Suriyeli zito pitolarını işe alacakmış. Sizin adaletiniz Nerde 23 senedir okul mücadele derken yaş 30.senin vatandaşına hayrın yok suriyelilere mi olacak. Olacak tabi çünkü kendinize 7500 paket oy vereceksiniz. Suriyeli demek oy demek.

Fatih portakala WhatsApp ihbar hattından yazalım arkadaşlar

Aynen öyle 30 yaşına geldik düzenimizi kuramadık, elin suriyelisi gelip bizden rahat yaşıyor.

Şunlar için istifa kampanyası başlatalım. Birisi öncülük yapsın bi şey yapsın örgütlenelim yıldım ben artık

Sadece bakanın değil bu platform yöneticilerinin istifa etmesi lazım onlar niye bu kadar pasifler ya niye bize yardımcı olmuyorlar

Beni duyan dinleyen okuyan var mı?ben gerçekten fatih portakala yazalım diyorum. O muhalefet olduğu için haberlerde iki söyler biter bu iş

Okey bana uyar yazalım belirli bir günde bu seçimde bitmeden sesimizi duyuralım

Mantıklı

Neredesiniz arkadaşlar hadi artık haziranın bitmesini mi bekliyorsunuz

Hangi gün ve tam olarak ne yazacaz hepimizin belirli bir metni olsun

9-18 Temmuz arası olacakmış KPSS tercihleri bizimkiler ne zamana kalacak siz düşünün bu iş böyle olmaz acil kenetlenmeliyiz arkadaşlar yeter uyumayın ya!

Hocam elimiz kolumuz gerçekten bağlı, keyfe kalmış bir şey bir kaç yüz twitle olur mu zannediyorsunuz?

Normal kpss de 2000 alım olacakmış bize çok az olur diye korkuyorum

Kpss’de 1.500-2.000 civarı deniyor ben de korkuyorum bize açılacak kontenjandan.

Türkiye’deki işsiz sayısı 4 milyon 668 bin.

KPSS 2019/1 atama sayısı en fazla 2 bin. Bunun yarısı imam ıvır zıvır olacak.

İŞKUR; 7.400 Suriyeli sığınmacıyı istihdam edeceğiz.

Atanmayı bekleyen engelli sayısı 86 bin.

Başka bir şey demeyeceğim .)

malesef bir alım daha yapıp 2020 ekpss sınavına alım yapacaklar öyle gözüküyor

birlik olamazsanız yüksek puanlarla açıkta kalacaksınız
kavga etmeyi bırakın da kendinize gelin artık
gün birlik olma vaktidir

beni 2 yıldır tanıyan tanır ankara ya bile gelip milletvekilleri ile görüşmüşlüğüm bile olmuştu ama nafile
iki kişi ile bu iş olmaz

daha çok kişi dikilirse tbmm önünde veya ilgili herhangi bir yerde
açlık grevi gibi bir şey yapılırsa 5 binde alım yaparlar 7 binde

ben atandım elhamdülillah ama her zaman yanınızdayım
engelli arkadaşlarımızın ve bu yolda uzun zamandır emek veren kardeşlerimizin hepsi atansın
birlik olursanız hayallerinize bir adım daha erken kavuşacaksınız

Olamıyoruz ama sorun orda

Twitter'da hesabı olanlar kimler..

Arkadaşlar merhaba Twitter da hesaı olan arkadaşlar burada bi toplanabilir mi bazı gruplar var Twitter da ekpss ile mücadele ile ilgili sizleri ses duyurabilmek için dha fazla kişi var gerçekten aktifseniz ve çalışmalarımıza sizde katılırsanız katılmak isterseniz çok mutlu olurum hesabı olan katılım yapmak isteyen hesab adını yazıp ister özelden ister buraya bana bildirebilir mi biz 26 kişiyiz 100 kişi yada 100eyakın çok ses getirir kendi geleceğiniz için daha çok yüklenmemiz lazım hakkınızı aramazsınız verilerine razı olmak zorunda kalırsınız katılımınızı bekliyoruz herkesin gayesi belli!

Benim var

Ben hazırım

Bu akşam başlayalım ne yapacaksak. Twitter hesabı olmayanlar açsın ya da başka hesaptan katılsın artık bekleyecek zaman kalmadı

benimde var twitter hesabım hadi bir gün kararlaştırıp hep birlikte twit atalım yoksa cok bekleriz çookkk yada arkadaslar bir sayfa kuralım kendimiz oradan paylaşım yapalım duyuralım organizasyonlarımızı twit günlerini falan bu diğer sayfaların birşey yapıcağı yok

Twitter'ı olanlar beni takip etsin grup kurduk. Aktif kişilerle oradan direkt iletişim kuracağız.

Hesabım: kenan_911

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt