Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
conqueror0640 biz iki senedir bu dertten dert yanıyoruz daha sen bu siteye üye bile olmamış iken biz sınavlar yapılmadan bakanların yaptıkları açıklamaları anlayarak
2018 sınavına girenlere haksızlık yapılacağını çok önceden anlayanlar olarak sitem etmeye mücadele etmeye başlamıştık bile

ama malesef ne yaparsak yapalım birlik olamadık

Allah yüzümüze baktı da yüksek puan aldık ama çektiğim stresi üzüntüyü unutamam
o yüzden birlik olmak lazım ki geriye kalan arkadaşlarımız da bu üzüntüye düşmesin atansın

ama tekrar diyorum bu iş sosyal hesaptan olmuyor malesef
birleşip açlık grevi yapılmalı
yoksa ciddiye alınmıyor engelliler

https://www.engelliler.biz/forum/en...-10-bin-alim-yapilmasi-icin-toplaniyoruz.html

buna benzer çok etkinliğe başlangıç yaptım ama malesef on kişiden fazla gelmedi toplantıya
o nedenle ne zaman birlik olabilirseniz o zaman istediğinizi elde edebilirsiniz

bu gidişle 2020 ekpss sınavından sonra alımlarda formalite olacak çünkü engelliler halinden memnun ses çıkarmıyor baksana

https://www.engelliler.biz/forum/en...ss-2018-ilk-atama-2500-haksizliga-dur-de.html

bimer cimer tbmm vekilleri ile görüştük 5 10 kişi olduğumuz için malesef adam yerine bile koyulmadık

50 100 kişi grev yapsa bakın görün o zaman nasıl dikkate alıyorlar
2016 yılında sadece iki atama olacaktı son anda açlık grevi yaptılar o zaman sınava girenler ve 3 ncü atamayı söke söke aldılar

birlik olmak lazım işte...

Skolyoz ben daha seni geçen seferlerden tanıyorum. Mücadelen için çok sağol. Zaten seçimden hemen sonra sözler tutulmazsa açlık grevi yapılacakmış

13 haziran perşembe saat 21 de tag çalışması yapılacak bilginize arkadaşlar.

hakan73
Ulaşabileceğin yer varsa ulaş Twitter dan msj atmayı tweetler e destek olmayı deneyin

Skolyoz23
Yarın hocam aksam 21'de duyuru yaDık yorumlar yukarıda kalmış 130 bin sınava giren engellilerden 100 kişi anca aktif neyi bekliyorlar anlamadım şu platformdaki herkes bigün sadece bir kez cümbür cemaat destek olsa ne iyi olur sonuçta benim hayrıma yada Ayşenin fatmanın atanması için değil sayıyı yükselttirip hepimizin atanmasını sağlamak amacımız

Benim puanım 80 illa ki atanırım. Ben burda benden sonrakileri düşünerekten uğraşıyorum ama arkadaşlar bir twit atmaktan aciz. Atamıyorsan Twitter hesabın yoksa arkadaşına söyle atsın. Ben bütün arkadaşlarıma Twitter hesabı açtırıp bana katkıda bulunmasını sağladım. Çok zor bişey mi yaa. Sadece bir defa ünlü birine ulaşsak sesimizi duyururuz kitlelere ama ben anlatamıyorum derdimi. Çünkü adamın umuru değil

Skolyoz23

Bende aynı düşüncedeyim diyelim herkesin durumu yok herkes gidemeyeck diyelim her ilde en az 100 engelli vardır Ankara çevresinden de gidebilen ve uzaktan gelebilecek olanlarla 500 kişi birikir en az bakın o zaman nasıl ses getirir ama herkesin bir korkusu var sanırım yada armut piş ağzıma düş diyolar ben gidemiyorum gidebilirim deyip sonrada da cayma yapmıyorum gidemem diyorum bende sosyal medyada destek olup haber kanallarıyla falan iletişime geçiyorum boş durmuyorum ama başkaları gitmem gidemem deyip oturup izliyo

Konu hakkında henüz kesinleşmiş bir takvim olmayıp başkanlığımız ve ÖSYM Başkanlığı internet sitesinde yer alan duyuruları takip edebilirsiniz.

Rica olunur.

cimer den bana gelen cevap...

ne zaman belli olacak
ne zaman başvuru alınacak
ne zaman başvuru sonucu açıklanacak.
güvenlik soruşturması vs...
Memur olmak çok zor bundan sonra bizler için...
Allah herkese sabırlar versin...

liseden mezun oldugumdan beri kamuya girmeye çalışıyoum 5 yıl sonra emekliliğim gelecek bu gidişle memur olmadan özel sektörden emekli olucam bunlar insana kan kusturur

15-16 Haziranda üniversite sınavlarına girecemde. Rica etsem benim için dua okuyabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler

ARKADASLAR YARIN yani perşembe (13.06.2019) 21.00'DE YAPACAGIMIZ TAG CALISMASINI UNUTMAYIN.
LUTFEN HERKES KATILSIN.

13.06.2019 perşembe günü 🕘 21'de tag çalışması yapacağız engelliler olarak tüm merhametli iyiliksever halden anlayan kişileri desteğe bekliyoruz bugün bize yarın size her birey bir engelli adayıdır!Yarının neler getireceğini kimse bilemez Bi tebessüm kadar destekte güldürür bizi..
Desteğe bekleniyoruz :) hadi bismillah hayırlısı olsun

Haydi Arkadaşlar son6 saat gibi bir süremiz kaldı herkes çevresindekilere söylesi bilgilendirsin herkes destek versin.

Raporum 30unda bitiyor ama sınava girdim 80 aldım atabilme durumu olur mu

Droid senin anasıl sikerim arkadan laf yapmayı bırak oc

Dua edin demiş gavurmusun lan aq kizilbasi

Arkadaşlar benim Twitter hesabım yok internetim sınırlı ama bugün açabilirsem açıp destek olurum. Bunun dışında

https://www.engelsizler.net/aile-ba...erini-acikladi-iste-bos-ekpss-kadrolari/5016/

Böyle bir haber gördüm ve bir sağlıkçı olarak moralim bozuldu ne yani şimdi tablodaki bakanlıklar dışında kadro doldu mu böyle adaletsizlik olur mu.!!!!!!!!!!

Arkadaşlar benim Twitter hesabım yok internetim sınırlı ama bugün açabilirsem açıp destek olurum. Bunun dışında

https://www.engelsizler.net/aile-ba...erini-acikladi-iste-bos-ekpss-kadrolari/5016/

Böyle bir haber gördüm ve bir sağlıkçı olarak moralim bozuldu ne yani şimdi tablodaki bakanlıklar dışında kadro doldu mu böyle adaletsizlik olur mu.!!!!!!!!!!

Ayrıca en az yüzde 3 diyor yani yüzde 3 den fazla çalıştırabilirler hani engellilere pozitif ayrımcılık vardı

Kafayı yiyecem ya çok bunaldım şu sağlıkçılar ne yapıyor Allah aşkına

AİLE bakanı için müge anlı ya başvuracam kayıp ilanı diye

Hepsi birbirinden beter. Ama sanki kontenjan açığı açıklandıysa kısa süre sonra atama ile ilgili bişeyler çıkar

Arkadaslar cogumuz twiterda yanlis tweet atiyoruz. tt (gundem) olmadan kişi, kurum, kuruluş etiketlenmez (Ör: murat, @DPB gibi) böyle twett atilirsa spam olarak düser. Önce biseyler yazip direk TAG'ı paylaşalim

"Aile Bakanlığı kamudaki boş engelli kadrolarını açıkladı" haberleri yayılmaya başladı. Aralık'ta DPB'nin yayınladığı istatistiklerden hiçbir farkı yok, hatta onları kaynak aldıklarını belirtmişler.

Haberde "2018 yılı Aralık ayı itibariyle kamudaki toplam engelli kontenjan açığı 9.379" demişler; ama bu rakama Nisan 2018'de yapılan 2150 ve Aralık 2018'de yapılan 2301 atama, yerleştirme işlemleri devam ettiği için dahil edilmemiş.

9379 - (2150 + 2301) = 9379 - 4451 = 4928.

Dolayısıyla kamudaki toplam engelli kontenjan açığı 9.379 değil; 4.928.

DOENAm.png

İşimiz çok ama çok zor. Yaprak da kıpırdamıyor düzenlemeye, umuda dair.

Çarşamba yeni bir Twitter etkinliği yapılacak arkadaşlar. Yine desteklerinizi bekliyoruz.

Alınmayın gücenmeyin ama gündem olup 3-5 saat en tepelerde kalıp dikkat çekmedikten sonra Twitter'da 5-10 faal kişinin yazdıklarıyla/RT ettikleriyle hiçbir şey değiştiremezsiniz. Boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.

Belli ki biz engelliler birlik olamıyoruz. Birlik olamayınca da ses getiremiyoruz. Kitlesi olan birilerinin desteğine, sesimizi duyurmalarına ihtiyacımız var.

Yardımsever bir ünlüye (en uygunu Haluk Levent/Ahbap) mail yoluyla ulaşarak durumumuzu izah edip, takipçilerine belirlenecek 2 hashtag'e (#EngelliyeYüzde10Kontenjan - #Engelliye10BinAtama gibi) destek twitleri attırmasını istersek ve kabul ederse çok kısa sürede gündem olup dikkat çekeriz.

Şöyle bir taslak hazırladım, birkaç düzeltmeden sonra (önerilerinizi iletebilirsiniz) göndereceğim. Umuyorum ki yardımcı olacaklar.

86kVQ7.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt