Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter’ım kapandı. Ahpab’a bende yazmıştım cevap vermediler. 5 bin bile açık yok şu an çokta umudum kalmadı 2020’de 90+ alsak anca şansımız var artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bir şey yapalım

Ben sağlık teknikerliğini bitirdim umudum kalmadı ne yapacaksak yapalım 2020 sınavı gelecek ve hala atama yok hani meclis 10 bin atama sözü vermişti

Harekete geçilmesi gerek internetten de olmuyor. En az 10 kişi kapı kapı dolaşıp sesimizi duyurmamız şart. Meclis’e oraya buraya, gerekirse direkt açlık grevi ... işimiz çok zor

Sarayın damından atlayalım daha çabuk ses getirir(!) İnsanlar sıkıntılı ama hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil.

Bu akşam düello var bakalım nasıl geçecek Binali eğer köşeye sıkışırsa ezilirse her yolu denerler, engelli ataması için atılım yapma şansımız olabilir İstanbul’da çok fazla engelli oyu var

afterexams saglikcilar adama yazmışlardı adam gitti ta Erdoğan'la konuştu sonra atama yapılacağı açıklandı sonra atama yapmak isteyen herkes ona yüklendi oda bana atama şeyiyle gelmeyin artık dedi
Bide atama olsa bile sağlıktan atama yapilmacak gibi duruyor ya biz boşuna mı girdik yani

büyük ses getirecek bişey yapmamız lazım açlık greviyle olmaz adam sallamıyor bile belediye seçimini bekliyor yada tınlamıyor bence puanı düşük olanlar 2020ye hazırlanmalıyız ben şimdiden başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kontenjan açmak zorundalar biz boşuna sınava girmedik, kontenjan en az yüzde 3 EN AZ yani 3 ün üstünde de alabilirler,. Kanun böyle bildiğimkadaroyla Kontenjan açılmazsa sınavın ne anlamı var o zaman baştan deselerdi de sınava girmeseydik KONTENJAN BİZİM HAKKIMIZ BOŞUNA ÇALIŞMADIK SINAVA

Iste tek çare kotanin %5 olması öyle olsa atamada fazla olur ve biz saglikcilarida kesin alırlar

Bide bu yüksek puan düşük puan sorunu da değil yüksek aldık ne işe yarıyor atama yok ki

Şunlardan 1250-1500 alıyoruz Efendim sağlıkçılardan ya da başka bir meslek grubundan hiç almıyoruz diye bir şey olmaz olamaz. Adaletli alım ve dağılım yapmak zorundalar Ayrıca normal KPSS den binlerce alım yapıp da biz engellileri es geçmezler bence

Binali Yıldırım sün gece 950 öğretmen ataması yapacağız müjdesini verdi ekranlarda. Onlara sadece öğretmenler oy kullansın o zaman kimse kusura bakmasın. Ya demek ki gerçekten bizi görmek istemiyorlar biz onlara yük oluyoruz başka da açıklaması yok bu ilin

Ya gerçekten bizi düşündüklerini düşünmüyorsunuz herhalde, tabikide es geçerler bizi 2018/2 atama da es geçtikleri gibi yine söylüyorum sayın platform yöneticileri başkanları duyun bizi sizde bizi görmezden geliyorsunuz ya bu öğretmenler birlik oluyorda biz nasıl olmuyoruz ya ve biz onlardan daha fazla olmamıza rağmen

Umurlarında değiliz arkadaşlar kendimizi bi şekilde hatırlatmalıyız

Öğretmenlere bir avuç deyip atama müjdesi veriyorsunuz.bizim sayımız belki bir avuç değil ama bu sizin ayıbınız.biz yüz bin kişi aylardır haber bekliyoruz bunun sorumlusu sizsiniz. Biz daha bir avuç Ken atama yapsaydınız yüzbinleri bulmazdık ayıp yaa. Engelli adam belki de 5 kuruşsuz aylardır iki dudağınız arasındaki lafı bekliyor. Allah hakkımızı bırakmaz size. İnşallah okuyorsunuzdur iktidar sizden korkan sizin gibidir

valla ben oy moy vermiyorum sizde yanınızdaki engelli veya sağlıklı insanlara akrabalara anlatın alım yapmadıklarını oy vermeyin anlasınlar, Gidecem inada muhalefete atacam

İstanbul’da olsam atama olsa da Ekrem’e verirdim oyumu. Akp kendilerini yakınlarını zengin etmekten başka hiçbir şey yapmadı bu ülkede

Birsey diyecem öğretmen arkadaşlarım sizin atanmanizla Herhangi bir sorunum yok Inslah daha çok atama olur size şöyle birşey varki sağlıktan kontenjanlarin dolduğunu söyleyen sağlık bakanı ve normal memur alımı yapmayan devletimiz neden öğretmenlerin ataması yapılıyor ve kontenjan doldu denilmiyorda bize bu deniliyor memursa her yıl bir sürü alınıyor saglikcida en az öğretmenlerinki kadar kpssden alımı oluyor o zaman ekpssden ogretmenlerinde kontenjanlarininda dolması gerekiyor ve ekpssden en çok ataması yapılan öğretmenler niye dolmuyor bu kontenjan yoksa onlarn yuzdesimi farklı %3 değil mi yoksa başka birşey mi var !!Binali bey 950 öğretmen müjdesi veriyor engelli memur alacakmış sadece öğretmen olan mı giriyor bu sınava ya biz niye girdik ne kadar komikler ya

Hmsre

Herşey öğretmenlere zaten. Öğretmenlere tatilde ek ücret kesilmeyecek! Öğretmenlere 3+1 olacak! Öğretmenlere 3600 ! Daha varda var Ne özellikleri varsa

Ekpss sınavı zaten saçmalıktı. puan geçerlilik süresi, kadroların adaletsiz dağılımı, atananların tekrar sınava girmesi, vs..vs..
mantıklı bir tarafından bakan var mı , sisteme?
ekpss atama takvimini açıklamak o kadar zor ki, o kadar kurum var. kurumlar topu birbirine atıyor.
yazsak, çizsek sonuç hep aynı elde var.koca bir (sıfır)

Ekpss geçerlilik süresini 4 yıla çıkardılar onu yerine atama yapsalar zaten kimse 4 yıl beklemez bide o kadar azız ki binlerce kişiyi alıyorsunuz kpssden ama bi 3-4 bin engelli gözünüze çok geliyor,İnsan hakları mahkemesine basvuralim Nerde bu avukatlar hiç avukat yokmu burda

Engelli Kontenjan Artışı Bu Ay İçinde TBMM'de Görüşülecek!

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mustafa Kalaycı'dan aldığımız bilgiye göre, Aralık 2018'de komisyona sunulan 'kamuda engelli kotasının arttırılması'yla ilgili kanun teklifi bu ay içerisinde görüşülmeye alınacaktır.

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1140917394124300288

%99 reddedilecek benim görüşüm 12 000 sağlıkpersoneli alınacak dendi KPSS den kılavuz Bile yayımlanmadı hala

Oylamak için herşeyi yapıyorlar bu krizde memur alıp hangi parayla maaş verecekler bide şöyle birşey var göz boyamaca birçok şey 29 bin dediler tanıdık tanımadık herkes 29 bin sağlıkçı alınacak zannediyor Aslında alınacak olan rakam 12 bin
Bizidemi oyaliyorlar acaba Inslah öyle birşey yapmiyorlardir

Belki inanmazsınız ama yemin ederim atama olsa veya olmasa umurumda değil artık. Bütün şevki kırıldı gerçekten hiç ama hiç hevesim kalmadı. Hayatımda bu kadar absürt bir şey görmedim. Onların yöneteceği sistem bu kadar olur. Zehra zümrüt sen geldiğinden beri sıkıntılarımız bitmedi istifa et. Jülide sarıeroğlu iyiydi işinde öyle veya böyle götürüyordu

Arkadaşlar ister sağlık olsun ister MEB olsun ister ormancılık bakanlığı ister adalet olsun onları alacaklarını açıkladılar kılavuzlar bekleniyor Oysaki hani engelllere pozitif ayrımcılık vardı ÖNCE BİZİ YERLEŞTİRMELİLER BİZİM BİR TARAFIMIZ EKSİK VE İŞE İHYACIMIZ VAR Öğretmenlerde önce engelliler sonra normalleri alıyorlar yani en son alımda öyle oldu önce bizi açıklamalı bizi almalıydılar yanlış mı düşünüyorum

Pozitif ayrımcılık, dezavantajlı gruplar herkesin rahatça kullanabildiği bazı hakları çeşitli sebeplerden dolayı kullanamayabileceği için; onlar ancak bazı özel birtakım haklara sahip olurlarsa çoğunlukla gerçekten eşit olma şansını yakalayabilecekleri düşüncesiyle yapılır.

İşte pozitif ayrımcılığın sözlük anlamı

Ayrıca üniversiteyi de kolay bitirmedik benim ki 2 yıllık ama burda birsürü 4 yıl okuyan arkadaşımız var bir engelle birlikte bitirmek kolay değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt