Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Ekrem İmamoğlunu etiketleyin. Ona ulaşmaya çalışın dikkat çekmek istiyorsak bunu yapalım. Evet bizimle alakası yok ama şu an gündemde olan o. Çok ses getirir

Burda hesabı bilinmesin isteyenler bana özelden mesaj atsın gruba alalım Twitter da artı atanan atanmayan tüm arkadaşlarımı desteğe çağırıyorum gğn birlik beraberlik günü çok bişey yapılmıycak oturduğunuz yerden bi telefona yazarak komut vererek tweet atıp rt fav yapılacak hadi herkes hesabını yazsın alalım hafta içi çalışmamız ses getireceğine inanıyorum

tolgahankiyakli
Özelden yazın bana hesabınızın kullanıcı adını

Sabotaj
Hesabını özelden yazar mısın bana alalım gruba

engnkrsn

Bu işin özeli falan kalmadı Twitter hesabım bu. Rica ediyorum arkadaşlar akşamdan başlayalım uzun süre gündemde kalmamız lazım. Arkadaş doğru söylüyor bak. İmamoğlu ile binaliye gidelim kışkırtma amaçlı. Biz ne kopardıysak bu ara koparırım. Tag Binali ile mi İmamoğlu ile mi engelleri aşarız olsun🤣😂😂😂

Hadi bakalım komşunuz arkadaşınız varsa onlara da haber edin. Bu yaz memur olalım

Acı gerçek
Seni bekliyoruz

Bir şey söylüyorsunuz takip edin arkadaşlar yaa. Sesiniz neden çıkmıyor

Birbirimizi mi ekleyecez. Arkadaş gitti bişey demedi kii
ACI GERÇEK

Sabotaj senin hesabın gizli tweet atsanda kimse göremez takip etmediği müddetçe

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabotaj
Takibe aldım seni yanlış kişi mi acaba direk hesabının linkini özelden atın isterseniz isim benzerliği olan birini eklemiş olabilirim Twitter hesabının linkini atar mısın bi zahmet

atacr
Hesabını takibe alanları takibe alın ben görnesemde yoğunluktan Kenan bey var grubumuzda o kesin alır

Daha çok kişi bekliyoruz arkadaşlar lütfen gün birlik günü meclis 11 temmuz a kadar açıkmış mesai yapacaklar haberde çıktı kapanmadan meclis sesimizi duyuralım yoksa ta Ekim kasıma kadar beklemek zorunda kalırız ciddiye alın ne kadar çok kişi o kadar iyi hesabınız yoksa da açın ekpss için hesap silmesi 5 dk korkmayın hakkınızı arayın

Arkadaşlar attığınız hesaplara arkadaşlık isteği attık benide gruba alin

Hesabınıza gelen istekleri kabul edip takibe alın eklememiz kolay olsub takipleşme olmadan eklenmiyor

Sadece retwettlesem olur mu bir de beğeniyorum. Çünkü Twitter yeni açtım daha kullanamıyorum 🙄

ARKADAŞLAR PERSEMBE 21.00'DE TAG CALISMASI YAPACAGIZ.
HERKES ULASABILDIGI SAYFALARDA PAYLAŞSIN. GUNDEME GIREBILMEMIZ ICIN YETERLI KATILIMIN SAGLANMASI GEREKIYOR.
ATANMAK ISTEYEN HERKESIN KENDI ICIN KATILMASINI RICA EDIYORUZ. Atanan atanmayan halden anlayan herkesi bekliyoruz kendi geleceğiniz için..

Sabotaj
Sana gelen istekleri kabul edip takibe aldınmı gruba eklenmedin zannedersem biz öğretşriz sorun değil

Arkadaşlar hemşirelerin bir yıldır ataması yapilmadigini biliyorsunuz onlar çoğu kez twitter da gondeme gelmelerini rağmen sonuç değişmedi onlar haluk leventi twitlediler ondan yardım istediler onunla görüstuler en son adam kalktı gidip Erdoğanla görüştü sonuçta atama yapılacak denildi alimi açıkladılar bizim böyle birini bulmamız onun üstünde twitter'da yogunlasmamiz lazım

Ben Ekrem İmamoğlu diyorum hemde sıcağı sıcağına. Lütfen ciddiye alın Ekrem İmamoğluna ulaşalım. Adam konuşursa ak parti seçim arefesi risk almaz. İlla ki açıklama yapar. Neden beni anlamıyorsunuz

akp :"sizi İmamoğlu atasın yapabiliyorsa" benzeri bir atakla karşılık verebilir. Bir öğretmene "git seni Kılıçdaroğlu atasın" denmişti hatırlıyorsanız.

O zaman bizde sen atadin yine sen atarsın mi akp diyelim :) onların seçim sloganlarida böyle ya "biz yaptık yine biz yaparız" karşılık olur

Siz yaptınız yine siz yaparsınız deyip gaz vercen bunlara bu boş kafalıları övüp pohpohlican başka bi şey yok

Arkadaşlar persembe 21.00'de tag calısması yapacagız.
Herkes ulasabıldıgı sayfalarda paylaşsın. Gundeme gırebılmemız ıcın yeterlı katılımın saglanması gerekıyor.
Atanmak ısteyen herkesın kendı ıcın katılmasını rıca edıyoruz. Aktif kişileri tag çalışmasına gelecek kişileri Twitter grubumuza bekliyoruz Kenan bey grubumuzda takipleşin ekleriz hepimiz

kenan_911 takip edin gruba girmek isteyenler aktif olarak tweet atacaklar

Arkadaşlar bence ekrem imamoğlu ve binalı yıldırıma ulaşmamız lazım 16 haziranda aynı programda atışacaklar bence orda bizim için bir söz çıkarsa seçimden sonra gündeme otururuz.

ne zaman twitter çalışması olacak elimizden geldiğince bizde destek olalım

bu tür sayfalar yaparız ederiz geliriz gideriz iş e gelince kimseyok buraya yazmak la şuna buna ulaşalım demek le olmuyor twet zamanı görecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt