Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu kontenjan işi bence çok esnek kışın öğretmen alırken ilk önce 500 tane alıyorlardı sonra öğretmenler isyan edince 1 günde 500 ü 750 ye çıkarttılar Ağlamayan bebeğe süt yok misali

10.000 dedik ama keşke daha fazla deseydik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

açıkcası ben de günlerdir bu başlığı takip ediyorum. ben de işsiz, genç ve bir engelli olarak hayatımı bu atamalara endekslemiş bir haldeyim. fakat gerçekçi konuşmamız gerekiyor.

bir kere seçim öncesi emeklilikte yaşa takılanlar mevzusu yaşandı, bu durumdan çok kişi şikayetçiydi ve ciddi ciddi örgütlenme olsa da bu konuda kesinlikle taviz verilmedi.

yıllardır atanamayan öğretmenler, atanmayan vesaireler her zaman gündemde oldu.

şu an ülkedeki ekonomik durum belli, yıllardır da bu tarz imza siteleri twitterda tt falan olma olayları vesaire hep popüler fakat bir kere olsun işe yaradığını görmedim. Bu konunun takipçisi bir siyasi parti, bakan vesaire olmadıkça bu konuda bir gelişme olması gerçekten hayal. twitterda tt'miş, imza sitelerinden imzaymış hep boşuna hayal. bu ülkede her hafta birileri kendisini yakıyor. gene bir şeyler değişmiyor.

yaşadığımız ülke bu, koşullar bu. kabulleneceğiz.

Herkese Merhaba arkadaşlar yaklaşmakta olan mübarek ramazan bayramınız şimdiden kutlu olsun . Allah herkesin gönlüne göre versin. Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.
Soruma da bilen bir arkadaş cevap verirse memnun olurum.
ben Ekpss 2018 Önlisans Sınavında 83,101 puan aldım,Okuduğum bölüm tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik Öğrenim durumundaki branş sıralamam 759, Bölüm Tarzında branş sıralamam ise 97. Bu tarihi ve sayısı kesinleşmemiş 2019/1 atamalarda yerleşme şansım nedir?
Cevaplarınız için şimdiden Teşekkür ederim. Rabbim bu forumda bulunan ve bulunmayan bütün arkadaşlarımın yerleşmesini nasip etsin. Kalın Sağlıcakla.

Sen bu atamada gidersin düz memurluktan. Bu puanla atanırsın

83’le atanabilir

Biz de gerçeklerin farkındayız ama kimsenin umudunu kırmıyoruz ve bekliyoruz.Kimse kimsenin umudunu kırmasın..

Herkesin bayramı kutlu olsun. Biz de umutla bekliyoruz en geç bu ay bekleriz ne yapalım. Helal olsun bize 6 ay dile kolay bekledik

İyi bayramlar.. kaç a 6 ay 15 ay oldu ilk atamada şaka gibi rakam vardı 2018’de saymıyorum onu..

Yine az atama olursa mahvolduk ben özel sektörde çalışamıyorum zaten işe almıyorlar

iğrenç ötesi bir durum ülkedeki sığınmacılar dahi daha hayatı garanti yaşıyor.
en azından bir takvimleri var. şu an engelli bireylere yapılan mantık bir boşluk olursa açarız ve takvim yayınlarız mantığı.
proje yok. bir çalışma yok. yazık

Bayramda bile gözümü alamıyorum sitelerden. Acaba bir haber çıkar mı diye🙄

Yarın arkadaş bu nasıl bir millet nasıl bir devlet anlamış değilim 85 le kpssden 89 ekpss den boşuna sınavların üzerinden bir yıl geçiyor merhamet te kalmamış yuzsuzlerde

1-Bu atamalar ne zaman olacak
2-Niye bize kpss deki gibi haklar tanınmıyor
3-istihdamıniz yeterli mi sizce
4-daha ne kadar bekleyecez
5-anlıyoruz sizi seçimlerle ugrasiyorsunuz
6- vicdanının yok mu ve ya başka yerlerde mi ugrasiyorsunuz bize iyiliğiniz dokunmadı
7-bu kadar gence her seferinde bir damga daha mı vurmaya çalışan birisiniz yoksa işleri yoluna koyan atamalarımizi bir an evvel açıklayacak birileri misiniz çünkü biz artık sizin bu kaosunuzdan yolurduk yok osym den dpb yok dpb osym yok yada aile çalışma veya büyüklerden talimat bekliyoruz gerçekten yetişkin bireyler olarak bu atama takviminin yayinlamasini istiyoruz yoksa biz den değil yarını gören gençler söylediklerinin sorumluluğunu taşıyan yaptıklarızin yankı uyandıran yahutta hayat sokağında sesimizi çıkaran bireyler olduğumuzu farketmezler
8-hersey bir yana şu etraftaki politikacılarında rolünü iyi beğendim
9-Son olarak belki bakarsınız siz insan kümeleri bize merhamet gösterişli bizde Size merhamet gösterelim yoksa iyi belgesini düsenin dostu olmaz vesselam

Herkes atanıyor biz atanamıyoruz İnşallah bu böyle gitmez korkarım ki işe giremeden 2020 ekpss ye girecez bu sessizlik hayra alamet değil gibi

İyi geceler arkadaşlar

Zihniyet değişmediği müddetçe hiçbir şey değişmeyecek. Az da olsa umudum vardı ama gün geçtikçe tükeniyor..

bize her şey hak .Bizi yönetenleri biz seçiyoruz. keşke oy vermeseydim. Akıllandım ama geç oldu.

Akp’ye mi vermiştiniz :) MÜSTEHAK! Sorun ne biliyor musunuz bizi de yakıyorsunuz.

Hakkım varsa akp ve destekçilerine helal etmiyorum..

Temmuzda atamalarla ilgili birşey olmazsa ne yaparız diye düşünmeden uyuyamıyorum.Sinirlerim iyice yıprandı.Sosyal medyada o kadar uğraşıyoruz ama yine de haber yok..

Ben aptal gibi hissediyorum kendimi. Ne yapacaz ya aklım durmuş

Twitter’da etkinlik olacakmış saat 21:00’da başlayacakmış tüm engelliler hazır olsun. Yakınlarımıza da söyleyelim.

EĞER SINAV YİNE NİSANDA YAPILACAKSA SINAVA 10 ay kaldı ey ahali buradaki bir kaç arkadaş dışındakiler ne yapıyor

f98fd94a630f0cadb6da48cf1a4e3269.jpg

Bu gece 21:00’da Twitter’da olacak etkinlikle alakalı.

Şuraya yazı yazan parmaklarınız bugün bize lazım sevgili arkadaşlar parmaklara kuvvet bugün twitter'da etkinlik olacak 21'de. Başlayacak link atacağım başladığında sizden ricam atacağım linki rt fav yapıp altına yorum yapmanız ve en önemlisi yanıt yazanlarında yorumuna yanıt yazmanız rt fav yapmanız her yorumunuz farklı olmalı örneğin engelliler atama bekliyor yazdınız birine diğerinin sonuna emoji koyun her bir yorumda farklı emoji koyun aynı yorumlar sayılmıyor büyük ses getireceğine inanıyoruz tabi tek bu linkle değil bi ay dişinizi sıkın ve bize destek olun hergün yaparsak bi ay amacımıza ulaşmaya ramak kaldı inanmak başarmanın yarısıdır inanarak yapın lütfen.. Hakkınızı aramazsanız verilene razı olmak zorundasınız onun için hakkımızı aramak adına desteğinizi bekliyoruz
:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt