Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapsak yaaa. Biriniz de ön ayak olsa. Twitterdan bir halt çıkmaz. Haber kanalına çıkmak ya da grev yapmak lazım. Ne yapalım siz deyin hadi

Tolgahan kıyaklı
Yapalım bişeyler Twitter mı diyorsun

Kesinlikle twitter diyorum siyaset lobisinin coğu twitter kullanıyor ve ben twitleri gördüklerini de düşünüyorum dikkatlerini çekebiliriz @turkeydisabled gibi sayfaları takip edin ve yöneticilere mesaj atın organize olup bi twitter patlaması yapmamız şart arkadaşlar.

Julide sarıeroğlu iyi bir bakandı. zehra zümrüt selçuk onun ilanını yayınladı. kendisi atama yapmayan bir bakan. engelli adayları bekletmesi sürekli eksilerini çoğaltıyor. twet atarak kendimizi hatırlatalım. istanbuldaki engelli fedarasyonları da uyumasın artık.

Zehra zümrütü ben bakanım olarak kabul bile etmiyorum çünkü o bizi 6 aydır insan yerine bile koymadı. Kesinlikle istifa etmeli yapamıyor bu işi

Sosyal medya çok etkili, özellikle Twitter çok etkili bize sanatçı veya ünlü kişilerden destek gelse bu YouTuberlar da olabilir bir farkındalık oluştursak belki bir şeyler olabilir. Sayı artmak zorunda arkadaşlar yoksa çoğumuz yine açıkta kalacağız. Örgütlenmeliyiz ulaşabileceğimiz kadar kişiye ulaşıp Twitter’da sesimizi duyuralım #DevleteEngelliAtama tarzı bi hashtagde toplanabiliriz örneğin, gibi gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter açtım kenan_911 takip edelim birbirimizi, örgütlenelim.

Herkes fikrini de paylaşsın burada ne yapalım nasıl bir yol izleyelim

Arkadaşlar çoğu milletvekilimizin ve bakanımızın Facebook ve instagram profilleri var ve bir çoğuna direk mesaj atılabiliyor uygun bir saygı çerçevesinde ak partili vekillerimize direk mesaj atabiliriz

Bakan şehit gazi yakınlarının ataması ile ilgili açıklama yapmış.
''Şehit yakınları ve gazilere yönelik hayata geçirilen çalışmalara ilişkin bilgiler veren Bakan Selçuk, "İstihdamda da 45 yaş şartını kaldırdık. Atamaları ise, bildiğiniz gibi, takvime bağlı olmaktan çıkartarak yıl içinde sürekli hale getirdik.''
Bizim atama takvimini de bu şekilde yapmış olabilirler mi?

Herkes Twitter’da #DevleteEngelliAtama hashtagni kullanarak tweet atsın, yakınlarınıza da attırın hesabı olmayan açıp atsın herkesi etiketleyin tweetlerinize sesimizi duyurmamız lazım çok geç kaldık aslında ama olur mu olur boş durmasın kimse, daha sonra ağlanıp sızlanmayalım elimizden geleni yapalım herkes aktif olsun sosyal medyada, insta ve Facebook’ta da gönderilerin altına yorum yapın. Hadi arkadaşlar!

Sayın Cumhurbaşkanımıza,Bakanımıza ve Devlet Bey e tweet attım yine atmaya devam edeceğim devamlı atalım belki iyi gelişmeler olur

Yakınlarımıza arkadaşlarımıza herkese attıralım sayımız ne kadar artarsa o kadar duyuluruz

Bakıyorum Herkes Sus pus gene Twit atalım diyoruz ama twit atan 4 kişi oluyoruz.Lütfen arkadaşlar Ses Verelim #DevleteEngelliAtama

Aynen hakan73

3-5 tweetle olmaz hadi arkadaşlar.. yüklenin

#DevleteEngelliAtama

kenan91 Kardeşim bu millet niye hiç ses çıkarmıyor anlayamıyorum ben çalışan biri olarak bukadar uğraş vermeye çalışıyorken atanamayan 85 bin kişi var 3-4 kişi ses çıkarmaya çalışıyor siz daha çok beklersiniz atanmayı ...

Valla aynen bende özelde çalışan biri olarak bu kadar yırtınıyorum ama bizden başka kimse geleceğini kurtarma derdinde değil. Bir avuç kişi çabalamaya çalışıyoruz hakan73

kenan91 kardeşim galiba devletin verdiği engelli harçlığı herkesi mutlu ediyorki herkes rahat geçiniyor hepsi enginmi ne anlamadım.

hakan73 öyle demek ki, özel şirketler bizi raporumuz için kullanıyor sömürüyor üç kuruş para vererek. ben devlete hizmet etmek istiyorum şahsen, alacaksam da devlette alayım düşük ücret hiç sorun değil...

Herkes zaten olan olacak mantığında yıllar geçtikçe mezun olan engelli sayısı da artacak, normal atamalar olmayınca bize kontenjan da kalmayacak gelecekte engelli kardeşlerimiz hiç atanamayacak böyle giderse, yazık günah. atanıp kenarı çekilen kardeşlerimize de yazıklar olsun, kendilerini kurtardılar desteği çektiler bizden. birlik olalım diyoruz hepimiz istiyoruz ama kimseden çıt çıkmıyor. üzülüyorum..

Tek derdimiz İmamoğlu Binali Yıldırım Dı zaten.kaç aydır onlarla uğraşıyoruz biz seçim beklemek zorunda değiliz yaa. Engelli platformunun ağzına yalandan bir parmak bal çalıp gönderdi. Engelli platformu bizim için hiç uğraşıyor hiiiççç

Valla kimse kusura bakmasın ama 2020 de engelli açığı resmi olarak kalmayacak ozaman bu susanlar yeni konuşacak ozamanda iş işten geçmiş olacak .

kenan91

Siz daha yeni Twitter hesabı açıyorsunuz 3 5 kişi uğraşıyoruz diyorsunuz biz bir yıldır yırtınıyoruz 26 kişi olarak.. burdaki o sınava girenlerden adam gibi destek gelmedi gelmiyor da daha üstüne ne mücadelesi edeceğim sen git kapılarına dayan diyenler var öyle dedikçe bazıları, hepimiz çok bekleriz daha..
@plüfovil93 sen ne diyorsun canım bu duruma yeni uyandı da bazıları

Ben yeni engelli oldum.

kenan91

Anladım o zaman bundan sonrası için çabalarsınız kimse niye bişey yapmıyor diyenlere sizler bişey yapmıyorsunuz burda klavye üstünde çaluştırdığınız parmaklarınızı Twittera saklayın azcıkda birlikten kuvvet doğar misali hep beraber yüklenelim çokluğumuzu görüp belki bişeyler yaparlar 26 kişinin sesine kulak asmıyolar çünkü daha fazla kişi lazım babamın hayrına değil kendi geleceğimizi düşünüyorswk sıkalım dişimizi Twitter a buyurun.. Bu arada nerede bu 130 bin sınava giren engelli?

Umarım akıllarını başlarına toplarlarda temmuz a kalmadan birlik olup sesimizi duyururuz değilse işimiz var :confused:

İçim kan ağlıyor daha ne diyeyim.Beklemekten,uğraşmaktan herşeyden bıktım..

2020 sınavının yapılmasına kabaca 10 ay kaldı, gidişat hiç iyi değil :(

Atandık atandık atanamadık çok zor..

Engelli platformuna baksanıza Twitterda neler yazmışlar. Tarihten kontenjandan bile haberleri var ama yayınlayamıyorlar. Adamlar da haklı sonuçta yasak

Hadi gelin hep beraber bir platform oluşturalım sayı 100 kişiyi bulursa ankarada 1 hafta boyunca gidilmeyecek kapı kalmayacak şekilde bir organizasyon yapalım ne dersiniz engelli federasyonu yok hükmündedir artık .

Arkadaşlar çok korkuyorum yaa. Düşük sayıda kontenjan açılırsa diye ödüm kopuyor. Beklediğimize değer mi sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt