Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabotaj

AKP` den önce kamuda çalışan engelli yokmuş gibi yazma engelli olup avukat olanlar çok bu ülkede utanmasan AKP den önce engelliler sürünüyordu yazacaksın

nfrysmn
ilk defa sana katılıyorum.:eek:

Önce o ağzını topla ona buna saracağına işine bak. Bana da burda bir AKP taraftarıymışım imajı verme. Ben orda belirtmişim zaten ilk atamayı kimin yaptığını bilmiyorum. İşi siyasete dökme en ifrit olduğum şey. Ben de bir avukatım ve devlette atanmak istiyorum.ona buna sarmaktan vazgeç. Dünyanın en rahat işi seninki

Sabotaj

iyi bir avukat kamuya girmeye çalışmaz açar ofisini para basar sen önce yazdığın açıklamayı oku AKP den önce sınav yok AKP den önce engelli memur olamıyordu ilk kamuya engelli alımını AKP yaptı gibi yorum yazmışsın.
sonrada işi siyasete dökme diyorsun daha ne yazdığından haberin yok.

Seviyesizliğin diz boyu. Biraz seviyeli olsan burda herkese laf yetiştirmezdin. Ergen ergen ona buna çatmaktan kendinden geçmişsin. Sen benim muhatabım bile değilsin.bu şahıs burda olduğu sürece ben bu foruma bir daha girmiyorum. Diğer arkadaşlara da girmemelerini tavsiye ediyorum. Bırakın da yalnız kalsın. hasta

Helsinki

Senin düzgün bir işin varsa neden aynısını yapmıyorsun kardeşim. Adam avukat olarak kamuya girmek istiyor. Belki ofis açmak istemiyor, belki kamuda daha iyi olacağını düşünüyor. Bu kimseyi ilgilendirmez değil mi?

Atamalar olmadıkça herkes birbirini yiyor sanki. Bu ne yahu? Biraz sakin olun, yardımlaşmaya çalışacağınız yerde birbirinize sürtüyorsunuz. Olmuyor ki böyle.

zehra zümrüt selçuk a hergün bir kaç twet atalım lütfen 5 dakika zaman ayıralım
biz böyle sessiz kaldıkça işler yolunda izlenimi veriyoruz

Nisanda atama istiyoruz yazalım

Bu 2018 de sinava girenler tercihi twkrar ne zaman tercih yapacak acaba ne zmndir bekliyoruz

Biz onların umurunda mıyız sence. Daha şu kadar alım yapacaz bile demediler. Daha yarım sene önce açıklama yaparlardı.zehra zümrüt ün umurunda bile değiliz

Engelliyi takan yok ki çünkü engelliler birlik olamıyor sınava giren çoğu lise ama Twitter olsun destek veren çoğunluk onlisans lisans

urfalı33
Nisan'ın bitmesini bekleyeceğiz. Sonra da Mayıs. Sonra da Haziran :)

Birlik olmadıkça bizden bir cacık olmaz. Cacık dahi olamayanları da kimse takmaz.

Sırf twit etkinliklerine katılabilmek için Twitter hesabı açtım.Pek çok arkadaş bunu bile yapmadı.Sinava o kadar kişi girdi ama atanmak için uğraşan çok az kişi var.Atanan arkadaşların ise bu durum umurlarında değil.Allah yardımcımız olsun daha ne diyeyim..

Takvimden falan umudum sıfır,sınava boşuna hazırlanmışım,boşuna umutlanmışım. İşin kötüsü özel sektöre de giremiyorum vasıfsız eleman olduğum ve engelim ağır olduğu için. Birlik olma mevzusuna gelirsek o konuda herkese katılıyorum,bizden bi cacık olmaz.

Arkadaşlar moralinizi bozmayin engelli atamasi ile ilgili haberler haber siteleri ne düşmeye başladı inşallah atama tarihini yakında açıklarlar

Arkadaşlar ben çok dedim birlik olalım diye 27 şubatta yürüyüş vardı sesimizi duyurmak için ama 10 , 15 kişi katıldı o yüzden arkadaşlar sizlerde haklısınız bizlerden bir şey olmaz

Ben milletvekillerine dahi mesajlar attım ve bu platformda yazdım şu vekile yazın kimse umursamadı eski mesajlarıma bakın görürsünüz

Bizler gerçekten birleşip birlik olamazsak atanmayı unutun derim

Hangi haber sitelerine mesela. Link atabilir misiniz

3 yıldır işsizim ve 3 yıldır da iş arıyorum. Ekpss son umudumdu. İş sahibi olamaz ve yuva kuramazsam kendimi öldürmekten başka bir düşüncem yok. Moralim çok bozuk, içine kapanık ve depresif bir insan oldum. Şeker hastasıyım ve devlet ilaç desteğini 25 yaşımda kesiyor, duyduğum kadarıyla. Ekpss ile oldu oldu, yoksa sürünerek ölmektense başka şekilde ölürüm. Hiç yaşama sevincim kalmadı.

Sabah 10 tane ilan yayınlanmış işkur dan. Bir bakın hangisine başvuru yapılıyor. Hiçbiri. Çünkü hepsi torpil hepsi kurmaca. Sadece adamların isimlerini yazmamışlar

Sabotaj

Başvuru yapmaya degmez 5 kere başvurdum birinde bile asıl a giremedim uyurken ölümü dusunuyorum zaten derdimiz var bir de issizlik

Bakan zehra zümrüt selçuk keşke gitse. Bu kadar pasif atama düşmanı engelli istemeyen biri daha gelmemiştir

Açılan kurumsal ilanların hepsi "işçi" statüsünde. Büro için açılan ilanlar bile "işçi"... Beden işçisi, Temizlik görevlisi, Büro işçisi...

Engelli kadrolarını işçilerle doldurmayı hedefliyorlar herhalde merkezi atama öncesinde böyle böyle...

MrFeyruz

Hocam Allah aşkına dirayetli olun kesinlikle ölümü aklınızdan çıkarın Allah büyüktür bir kapı kapanır bir kapı açılır

EKPSS de atama takvimi diye bir şey yoktur...!
Helsinki

AKP den önce engelli sayısı devlette 5 bin di evet....
Avukatlar Devlet memuru değildir...Başarmıştır olmuştur....
Başarıyı YOK saymak demek BAŞARAMAYACAĞINIZI ortaya koyar...Bu yüzden 90 senedir ülkede bir çiviniz yok...İzlediğin TV kanalı bile Senin sermayen değil...NOKTA!

Salim G.

Senin çivi çakma anlayışın, beton yığınları dikmek mi? Yoksa devlete ait bütün kaynakların fabrikaların işletmelerin özelleştirilmesi mi? Tarımı üretimi bitirmek mi? Ben niye 6 7 liraya soğan alıyorum arkadaşım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt