Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Didemdeniz
İşleri güçleri moral bozmak zaten. Bir etkinlik yapılsa ona katılmazlar ama burada insanın modunu düşürürler..

Biz elimizden geleni sosyal medyada yapıyoruz.görüpte ses çıkarmayan, zaten başkaları bizim yerimize de uğraşıyor diyenler nefes aldığı sürece engelli kalacaklardır. Önünüzdeki engelleri kırın. Biz bugün onlara muhtaçsak onlar seçime kadar muhtaçlar. Lütfen hakkımız olanı isteyin. Sessiz kalmayın!!! Umut ediyorum ki seçimden önce hak yerini bulacak

Şimdi gerçekleri konuşmak lazım ne diyeceğimde seni ilgilendirmez, atamalara baktığın zaman anlarsın cumhurbaşkanı bile dedi daha yeni atama yaptık diye
Didemdeniz

nfrysmn

Burada konusuyosan ve herkes okuyosa ne diyecegin bırak beni
herkesi ilgilendirir. Yeni atama yapıldı dye seçime kadat
bidaha yapılamazmış gbi kesin konusamazsın burada insanlar
ya olursa dye bi umut mücadele veriyolar buna destek atp yol göstermk
yerine köstekli fikirleri ortaya atmaya kmsenin hakkı yok
ben sana zamanında bunun old.söledim bu doğru bi ifade
o yüzden kabul et sus.

Didemdeniz

İstediğimi söyleme ve susup susmama benim kararım terbiyesizliğe gerek yok sus falan azarlamak hoş değil
Buda benim fikrim istisnalar kaideyi bozmaz 2.atamaların tarihleri belli cumhurbaşkanıda dedi daha yeni yaptık diye ebazından 2.atama var ya olmasaydı
Temmuz gibi olur

Cimer, Twitter yazıyoruz ama kimseden ses yok

Kimse sesimizi duymuyor

Duyacaklar sesimizi. Ne kadar gündemde kalsak o kadar iyi. Onlar şimdi çıkar yol düşünüyor. Biz vazgeçmezsek muhalefet onlara sessizliklerini bozdurur

arkadaşım kura larda belli oldumu bana yazarmısın lütfen bunu öğrenmek için yani kazanıp kazanmadığımı nereyi aramam gerekyor yada hangi siteden ulaşacam lütfen yardımcı ol bana teşekkürler

inşallah kardeşlerim inşallah sesimiz duyulur

emeklerimizin karşılığını alırız

Dün akşam yapılan twitter etkinliğimizde #EngelliyeDestekMHPde tagıyla 30 BinE ulaştık. 8 saat gündemde kaldık. Manisa milletvekili mustafa akçay ve danışmanı teşekkürlerini ilettiler. Bu durumu devlet bahçeli de görmüş. Şubat tatili dönüşünü belli olacak gibi inşallah. Mesele atanma tarihi değil KOTA %5 olması. Bunu başardık mı atama sayısı yükselecek ve hepimize yararı olacak...

Tabi Yasa Onaylanıncaya kadar mücadeleye devam.

Seçim öncesi atama için baskı yapmak lazım olmaz demeyin belli olmaz bu işler

Her yerden yazıyoruz. Daha haber yok ama olmayacak değil. Çok yakında çıkar

Facebook da üyesi olduğum bi grupda mhp nin ruh sağlığı yasasıyla birlikte engelli kotasının da %5e çıkartılmasıyla ilgili yasayı sunacakları söyleniyordu. Bakalım zaman ne gösterecek.

Denizkızı
Ruh sağlığını biraz acabilirmisin..
Teşekkürler..

Ersin aydin vallahi o konuyu ben de biliyorum desem yalan olur. Ruh sağlığıyla ilgili bir yasa tasarısı çıkarmak gerektiğine dair bi seyler söylemişti Devlet Bahçeli,içerigi nedir bilgim yok.

https://www.mhp.org.tr/htmldocs/kadrolar/detay_ba_4484/baskanlik_divani/52.html bu linkte ilgili haber yazıyor..mhp nin 3 aralık günü verdiği kanun tasarısı..tasarıda engelli istihdamının %3 ten %5 e yükseltilmesi..malüllük için işe girmeden önce doğuştan hasta olanların da malul sayılması..engelli aylıklarına zam ve 2019 da en az 10000 engelli personel ataması yer alıyor..

%5 de az %6 olmalı. Şimdi 2019 atamasını seçimden önce yapmazlar gibi. fakat atama sözü alınabilir. diğer atama yazı bulabilir önceki atama tarihleri bunu gösteriyor. Mücadelemize herkes destek verirse sesimiz daha çok duyurulacak.

Gazi şehit ve devlet korumasındakilere atama müjdesi verildi. Bırak müjdeyi bize tarih verilmedi. Yazık ya bu kadar engelli insan özel sektörde perişan oluyor. Bakan hanımın umurunda sanki

Hergün Twitter i sallıyoruz ama hiçbir açıklama yapılmıyor. Bu sessizlik ne zamana kadar. Kota yüzde 5 olursa çok güzel bir atama olur. Acaba daha ne kadar sürer bu sessizlik

Change.org

Change.org da imza kampanyası başlatsak bir etkisi olmaz mı acaba ?? Bence bir deneyelim.

Normal kpss ile merkezi atama 6 ayda 1 oluyor . Buda öyle olur belki

Devlete ne zaman atanacağız acaba. Ya da daha doğrusu atanabilecek miyiz ?

Durum çok sessiz. Geçen sefer senenin sonunda dediler atama olacak diye. Bu defa seçim öncesi olmasına rağmen hiç ses yok. Endişeleniyorum

Daha yeni atama oldu ya o yüzdendir. Mart ayında tarihi belli olur 2.atamalar

Atama bekleyen öğretmenlere döndük. Ne yapalım bizde öğretmenler gibi Milli Eğitim Bakanlığı önünde eylem mi yapalım ?

Onların ataması da bizimkiyle olmuştu bir daha olacak. Siz de habire atamalar yeni oldu deyin bakalım sonumuz ne olacak. Biz Twitter da orda burda sabaha kadar yazıp duruyoruz.

İmza Kampanyası

Gelin Change.org da imza kampanyası başlatalım. Belki bir etkisi olur. Ne kaybederiz ki.
#EngellilerHükümetinÜveyEvladıDeğil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt