Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7 haziran Cuma günü paralar yatar sadece bankalar acık olacakmış
1 Haziran 2019 Cumartesi Hafta sonu tatili
2 Haziran 2019 Pazar Hafta sonu tatili
3 Haziran 2019 Pazartesi Arefe: Yarım Gün (Bankalar yarım gün açık)
4 Haziran 2019 Salı Ramazan Bayramı 1. Gün: Kapalı
5 Haziran 2019 Çarşamba Ramazan Bayramı 2. Gün: Kapalı
6 Haziran 2019 Perşembe Ramazan Bayramı 3. Gün: Kapalı
7 Haziran 2019 Cuma Bankalar açık olacak
8 Haziran 2019 Cumartesi Hafta sonu tatili
9 Haziran 2019 Pazar Hafta sonu tatili
kaynak : Bankalar pazartesi (arefe) günü saat kaça kadar açık, bayramda açık mı? - Bankalar bayramda çalışıyor mu?
ins cekersin sanki ben istemezmiyim cekmenizi ama malesef ayin 10 yatacak ayin 1 de basliyordu 2022 odemeleri onlar cekmetiki siz nasil cekeceksiniz anlamis deyilim
Bu vicdansızlar bayramdan önceyi bırakın, gününde bile yatırmayacaklar. Normalde ayın 5 inde alanlar gece 12,35 te hesapta olur. Halen Yok ve olmayacakta.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bizi bayramda parasız bırakanlara yazıklar olsun tövbe birdaha oyum imamoğluna HERSEY COK GÜZEL OLUCAK ist olan arkadaslar engeliller için cok güzel projeleri var imamoğlunun bizi bir hiçmiş gibi gören bunlara inat HERSEY COK GÜZEL OLUCAK
Gaziantep'de 50 bine yakın engelli vatandaş var. işi gücü bırakıp benim gittiğim 5 ptt'nin bankamatiklerine doluşmuşlar sanırım. Para yatsa neyse de. ''Nalet makina para mı vermiyor'' diye atm ile kavga eden amcalar görmek üzücü. Her şeyi geçtim bir de ptt'nin camında yazmasına rağmen ''burası kapalı mı'' diye meraklanıp duran teyzeler de cabası. Velhasıl-ı kelâm lafın kısası ; PARA YOK !!!
Ben daha 1 haftaya yakin 144 aradim memur dediki ayliklar ayin 10 yatcak o yuzden herkes kabullensin artik ya burda 3 5 gun kaldi idare edin sizde bugun yatsa ne olcak sanki bekleyelim pzt
Nedense zamlar belli olacağı zaman enflasyon düşüyor yersen 4 ay yükselip mayısda düşüp sonraki aylarda yükselen dalgalanan enflasyon resmen vatandaşla dalga geçiyor ayıp enflasyon ayıp sen bari dalgalanma dur adam gibi