Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Haziran 2022 aylıkları yattı mı?

Errain

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar maaşı yarın çekebilirmiyim herkese hayırlı bayramlar

9 gün tatil var bence onunda alabilirsin ama bence

Aynen arkadaşlar yarın çeken olursa burda bildirebilir mi?

gününde bile yatmazsa bu yönetim boş demektir. artı imefe bile borç vermiyor. istanbulun derdine düştüler. nedesek boş ama santık lar boş durmaz.

Bu bayramda engelliler ve 65 aligi alanlar hic dusunmediler yazik

Normalde yarın benim maaş günüm e-devlete de yansımış çekersem maaşı haber veririm buradan

Gülo e devlete yansımış derken tarih yazıyormu?

7 haziran Cuma günü paralar yatar sadece bankalar acık olacakmış

1 Haziran 2019 Cumartesi Hafta sonu tatili
2 Haziran 2019 Pazar Hafta sonu tatili
3 Haziran 2019 Pazartesi Arefe: Yarım Gün (Bankalar yarım gün açık)
4 Haziran 2019 Salı Ramazan Bayramı 1. Gün: Kapalı
5 Haziran 2019 Çarşamba Ramazan Bayramı 2. Gün: Kapalı
6 Haziran 2019 Perşembe Ramazan Bayramı 3. Gün: Kapalı
7 Haziran 2019 Cuma Bankalar açık olacak
8 Haziran 2019 Cumartesi Hafta sonu tatili
9 Haziran 2019 Pazar Hafta sonu tatili
kaynak : Bankalar pazartesi (arefe) günü saat kaça kadar açık, bayramda açık mı? - Bankalar bayramda çalışıyor mu?

gece 12den sonra gecermi bakacak arkads olacak mi acaba

Gülo34 anlamadığım bende PTT kart var onu mobilde kullanabilirmiyim

Maaşş kartı yani onu PTT mobil de kullanılabilir yim

Errain maalesef kullanılamıyor ben e-devlet üzerinden takip ediyorum

maas lar ayin 10 da yatacak neden yatardiyorsunuz 2022 ve yaslilik maas lari onun da yatacak arkadaslar

Bende kart var ama cep şube kullanılmıyor ayar oldum neyse gülo sen yarın bir zahmet bize haber ver ya

ins cekersin sanki ben istemezmiyim cekmenizi ama malesef ayin 10 yatacak ayin 1 de basliyordu 2022 odemeleri onlar cekmetiki siz nasil cekeceksiniz anlamis deyilim

Mobil bankacılıktan şimdi baktım yatmamış zaten yatmayacak 10 unda yatacak yine de bi bakayım dedim bi umut ama yok

Bu vicdansızlar bayramdan önceyi bırakın, gününde bile yatırmayacaklar. Normalde ayın 5 inde alanlar gece 12,35 te hesapta olur. Halen Yok ve olmayacakta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnternet bankacılığı saat gece 12.42 bakıyorum yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bizi bayramda parasız bırakanlara yazıklar olsun tövbe birdaha oyum imamoğluna HERSEY COK GÜZEL OLUCAK ist olan arkadaslar engeliller için cok güzel projeleri var imamoğlunun bizi bir hiçmiş gibi gören bunlara inat HERSEY COK GÜZEL OLUCAK

Ha birde ben ayın 5 inde aylık alıyorum şimdi PTT atm ye gttim hala yatmamış bosyere beklemeyin ayın 10 unda yatar. Artık.

Son düzenleme:
Gaziantep'de 50 bine yakın engelli vatandaş var. işi gücü bırakıp benim gittiğim 5 ptt'nin bankamatiklerine doluşmuşlar sanırım. Para yatsa neyse de. ''Nalet makina para mı vermiyor'' diye atm ile kavga eden amcalar görmek üzücü. Her şeyi geçtim bir de ptt'nin camında yazmasına rağmen ''burası kapalı mı'' diye meraklanıp duran teyzeler de cabası. Velhasıl-ı kelâm lafın kısası ; PARA YOK !!!

Ben daha 1 haftaya yakin 144 aradim memur dediki ayliklar ayin 10 yatcak o yuzden herkes kabullensin artik ya burda 3 5 gun kaldi idare edin sizde bugun yatsa ne olcak sanki bekleyelim pzt

Nedense zamlar belli olacağı zaman enflasyon düşüyor yersen 4 ay yükselip mayısda düşüp sonraki aylarda yükselen dalgalanan enflasyon resmen vatandaşla dalga geçiyor ayıp enflasyon ayıp sen bari dalgalanma dur adam gibi

Üst Alt