Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Haziran 2022 aylıkları yattı mı?

Yazıklar olsun bunu reva gören devlete bakana bayramı kara ettiler engelliye yaslıya nerde sosyal devlet gören varmı arkadaşlar engelli arkadaşlarim oy verirken bu yapılanları unutmaylım issizde ayın beşinde alıyordu ama 31 inde ödendi ne istiyorlar engelliden acaba hadi bayram öncesi vermedin bari gününde vereydiniz be ama bunun ahı çok büyük olur tek kelime yazıklar olsun

Az önce marketten sonra uğradım ptt ye ama ne yazık ki yatmamış... Hayal kırıklığı......

Ayın 10 nunda yatacakmis heralde öyle diyorlar

Bende normalde ayın 6 sında almam lazım 10 nunu beklicez

temmuzda 480 alcaz ağustosta hem zamlı hemde 1 aylık zam farkı alcaz

Yanliş olmasin ama haziranda zam geliyo temmuzda farklı almiyodukmu maaşları

arife günü ptt gittgimde pazartesi maaşlar yatıcak denmişti.

evet olabilir suskun çocuk temmuzda hem zamlı hem 1 aylık fark olabilir

ya şeyi anlamadım herkesmi aynı gün alcak
yoksa 0 5 olanlarmı pazartesi
ben 1977 liyim çarşambamı alcam
kalem hanım da görünmüyo maaş günleri ve zam tutarlarını bi aylık farkı söylerdi aydınlatırdı bizleri

Aynen zam miktarı önümüzdeki ay açıklanacak ve Ağustos ayında 1 aylık zam farkı + zamlı maaş şeklinde maaşlar ödenecek.

Arkadaşlar hazriranda zam gelmiyomu zam geliyo doğrumu temmuzda almiyodukmu benmi yanliş biliyorum

10 ununda maaşı kesin Alacagımızın garantısı varmı? Yine yıla gore bısey cıkarmasınlar. Ve birde ben 6 sında gidip alıyordum bugun. Gidip alan varmı bugun yatmışmı

Arkadaşlar bugün ayın altısı maaş henüz yatmamış alan varmı neden yatmadı bilen varmi

Bayramdan önce vermedikleri gibi günündede yatırmadılar. Bahane belliydi. Bayram tatili

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın arkadaşım birsey sormak istiyorum benim bugün maaş günüm ama yatmamış siz aldınız mı yoksa bayram diye yatmadım bilginiz varma acaba rica etsem

Günaydın özür dilerim birşey sorucam benim bugün maaş günüm ama yatmamış bilginiz varmı siz aldınız mı rica etsem bilgi verirmisiniz

Benimde maas gunumdu sana yatmamışsa banada yatmamıştır. 10 hazirana kadar beklıycez umarım yine bir pislik cıkarıp canımı yakmazlar

Haziranin 10 nunda ödemeler yapilacak korkmayin bi sorun cikmaz sadece yoğunluk olur pzt karti olan olmayan sira beklicek malesef yada gece cekcek karti olanlar

Suskun. Haziran 10 gece 00.00 dan sonramı yatıyor net. Sabah dan degıl demi? Kart varda bende.

Gece 12.30 bilemedin 1 de hesaba geciyo paralar benim gece demem sabah cok kalabalik olur diye söyledim cunki herkez ayni gun alcak maaşlari tabi sabah da alabilirsin ptt matikten parani lakin kalabalik olur diye söyledim

Benimki de ayın 6 si baktim yatmamis pttmatik ıle

2005 den beri maas alıyorum bazen bayrama 10 gün kala bile maaşlar ödendi Allah devletimize zeval vermesin

Engelli maaşları ve zam vede 7 haziran cuma gunu engelli maaşları ptt kart ile cekil

Hepinize hayırlı bayramlar

pazartesi yatar heralde tam bilmiyorum ama zam temmuzda degilmi kardeşlerim

Otomatik sistem 7 haziranda maaş günümüz gelemeyiz öylemi bu 4 gün daha makarnaya talim

Temmuzda 50 tl zam 1 aylık zam farkıyla 90 zam

Üst Alt