Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Haziran 2022 aylıkları yattı mı?

paralar istanbul secimine gidiyor akp sınıfta kaldı. herşey çok güzel olucak. artı akp veriyor diyene cevabım catır catıır maaşını vergiden alan bir cumhur neyapar cwbindenmi verir batdın istanbul istanbuldur kazanan ortada....

Arkadaslar ben 6 sinda cekenlerdenm maas yatms a yarin cekebiliyomusum ptt ile konustum simdi bilgnz olsun

Evet yarin baslio dediler benmkine bakti yatms ama yarin cekebilirsn dedi

Hiramm nerden aldin bu bilgiyisi bizede verirmisiniz bizde sorarim cunki burdaki arkadaslar kulaktan duyma sözlere inanip ptt ye gidiyorlar boşuna gitmesinler

Ptt kapalıdır ayrıca şimdi hesaba baktım yatmamış. eğer yatırma işlemleri yarın sabahtan yapılsa iyi olur. Bende 5 inde alıyorum ama öyle birşey duymadım çünkü ptt kapalı bugün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiramm hangi numarayi aradiniz bizede verseniz bizde knssak bn her ayin 8nde aliorum acaba yarin alirmyim cunku ayin 8i c.tesi de

PTT şubeleri 7 Haziran Cuma günü işleme açık olacak.. maaşlar alacaksınız

Son düzenleme:
Ben 144 aradim bayramdan önce durumu söyledim memurun bana söyledigi kelime bayramdan sonra yani ayin 10nunda ödeme olacak dedi ben daha önce sizlerle paylaşmiş tım yine söyluyorum ayin 10na kadar ödeme yok boşuna yarin gitmeyin ptt şübesine hesabi olan arkadaşlar telefondan baksinlar gece 12.30 1gibi ordan beli olur bizede bilgi verir

444 1 788 - Ptt arayıp daha detaylı ve kesin bilgi alabilirsiniz

bayram sonu perşembe cumada bayramdan sonra yatması normal.

444 1 788 aradim bana söylenen yarin cekebilirseniz denildi ara sende öğren

şey benim kart şifrem yok pazartesiyimi beklicem

Ben normal de her ayin 7 si maas odeme tarihim az önce 444 1 788 ptt çağrı merkezi ni aradim maas bilgi sorgusu yaptırdım baktı sekreter haziran ayı ödemeniz 720.tl 33 kuruş odeme var dedi haziran 10 unde hesabınıza yatacak dedi bilginiz olsun

Arkadaşlar bende aradım ptt müşteri hizmetlerini dogum tarihi 6 benim yarın çekemessiniz dedi ayin 10 dan sonra cekebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri arkadaşlar lütfen yanlış yalan bilgi paylaşma yapmayın eli ayagı tutmayan var ptt matike gidemeyen insanlar var oraya gidipte eli böş dönecek insanlar yapmayın yazıktır günahtır yani müşteri hizmetleri size cekinde paranızı bize çekemezmisinizmi diyecek lütfen yanlış yalan bilgi paylaşma yapmayın

yarın sadece özel sermayeli bankaların bir kısmı açık. ptt ler kapalı milleti yanıltmayın..

biliyorum konu disa yuzde 40 nisan bir e devlet 960 yamis bir ay eksik dimi arkadslar

adanalı01
Eksik değil, hesap doğru.nisan ve mayıs 2 aylık 960 tl doğru.haziran maaşı temmuzda. yani 1 ayı dolduyorsun maaşını alıyorsun..

Kağan55
abi ama ben nisanda almadim mayista almadim simdi 960 yaziyor sogrumu abi yani bir ay eksik dimi

adanalı01
yani obur ay sadece 480 mi alacam nsil geriden geliyor anlamadim abim ya

Tamam maaş başlangıç tarihin 1 nisan.nisan 1 ay, mayıs 2 ay.
Senin 2 aylık yatmış, doğru.
Eksik yok.haziran maaşını temmuzda alacaksın.
Evet haziran ayı bitsin temmuz başlarında 1 aylık 480 tl alacaksın ve öyle devam edecek.
Yani şöyle örnek vereyim 1 ay çalışıyorsun ve ay sonunda maaşını alıyorsun.haziran ayını bitir maaşını al.
Daha ne kadar açık yazayım adanalı01

Ptt kapalı diyen arkadaş yanılıyorsun. Yarın PTT'ler açıktır kesin

Ptt yarın tam gün açıktır.

Üst Alt