Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Haziran 2022 aylıkları yattı mı?

Ptt kartın varsa çekersin kardeşim çekti oda 9

Ptt kartı olan tüm doğum tarihleri için geçerli herkes alabilir
bizimki 9 pazara denk geldi ama kartla çektik
sadece ptt kartı olanlar çekiyor kartı olmuyan vatandaşlarımız
şübeler kapalıydı 10 pazartesini bekliyeceksiniz

Son düzenleme:
Ögleden sonra maaşımı gişeden aldım . Benim ayın 7 sinde alıyordum . Ptt görevlisi ögleden önce yoktu dedi . 7 sinden sonra olanları bilmiyorum alabilirlermi onu sormak aklıma gelmedi

şubelere talimat gitmiş ödeme yapılmasın diye bende ugradım ptt e paranız hazır ama ödeme yapamıyoruz denildi kartı olanlar ziraata ugrasın ptt atmleriyle hiç ugraşmayın ordada ambargo var

merkez büyük ptt ler açık ve benimki sonu 7 idi gidip aldım yatmış.. mahelle aralarındaki ptt ler kapalı

merkez ptt ler açık kardeşim benim ptt kartım yok gidip ptt den cektim ayın 7 si idi

ptt kartı olan engelli ve yaşlılar herkes bugün alabilir doğum tarihine bakılmaksızın

Bende cektim arkadaslar herkes saglikla harcasin insallah

Ben gittim ptt aşırı kalabalıktı. Gittim ziraatbankası atm den çektim kuruş masraf ödemeden[emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eryaman

Merhabalar, benim d.tarih son günü 9 ve ben şimdi gidip çektim, bütün herkesin maaşları bugün yatmış, hayırlı olsun.

Bugün PTT kapalıydı bankamatikte de para yok sokak arasında ufacık PTT kimbilir ne zaman para koydular içine oda bitti tabii. pazartesi yine git işin yoksa . :mad:

Kartınız varsa ziraat bankasından da çekebilirsiniz. Yukarıdaki arkadaş herhangi bir kesinti olmadığını yazmış.

Ben konya dayım 9 unda aldıgım maaş yatmış benim haberiniz olsun

Evet arkadaşlar ptt kartı olanlar ziraat bankası ortak ATMlerinden maaşlarını komisyonsuz kesintisiz alabilirler. İllaki ptt ye veya kuyruğa girmenize gerek Yok.zaten ziraat bankası atm en çok bulunan atm lerdendir. Ben bilmiyordum daha önce 5,6 lira komisyon kesip vermişti Ancak bu yeni olmuş kesintisiz engelli maaşlarını veriyor

Ben ne gittiysem ptt atm ileri boş yada kart kalmış içinde girmiyor benim 8 de yatıyordu acaba benim maaş yatmışmıdır

Hepsi yatmış

arkadaşlar kartı olan ptt atm sine gitsin yada istediği bankaya gitsin çeksin paralar hesapta normalde ben 8 inde çekiyordun ama 1 gün erken çektim 7 sinde çektim

levent çakır
Bende 9 unda cekiyordum erken yatmış kartın varsa bak istersen ben konya dayım dün baktık yatmış

Muhtaç aylığı haziran ayı yattı mi

Muhtaç aylığı haziran ayını alan var mı??

Çektik ve bitti maaş az 480 TL maaş 600 TL kira elektrik su dogalgaz vs vs nasıl yetecek sorarım

Gülo34

Ben 9 unda alıyordum 7 sinde yatmış ptt ler kalabalık sosyal kart varsa ptt matik yada Ziraat atm sınden cek bence

Keşke bu konuda haklı olmasaydım ama maalesef durum bu

Üst Alt