Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuna Bı kesinlik getirin net bilgisi olan herkes ayrı birsey diyor, farklı yönlendırıyorsunuz. Benım saglıgım yok ptt ye gidecek yarın yatıyor mu yatmıyornu ona gore hareket edıcem. Lutfen net bilgisi olan acıklasın. Ve rica ediyorum tahmin ve zan etmeden acıklayın ıyı aksamlar dilerim herkse.
Sagol hocam tesekkurler, peki bisey sorucam ayın 10 undan sonrada yıl gunu gıbı bır durum yaşamayalım. Cunku onca millet aynı gun çullancak pttye hem dıger engelsiz olanlar fatura vb hemde bizler. Yazıklar olsun millete eziyet vermeye bayılıyorlar. Üç kuruş para ıcın düştüğümz duruma bak.
Saygılar sagol
Arkadaslar ptt kartim var 444 1 788 aradim ordan ogrendim yarin aynen yazdgmi konustum hem maasim yatma hem elektrk yardimi ama yarin cekebilirsnz dedi hatta 2022 odemeleri yarin baslio dedi
Ptt açıktır yarın yatırıldığı an internet hesabı üzerinden öğrenip buraya yazarız boşa gitmezsiniz. Ptt kesin açıktır ancak maaşın yatıp yatmıyacağı kesinlikle belli değil..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaslar yarın erken gidin sağlığı olan erken gidip baksın ve lutfen haber etsin buraya yazsın. Bende ona gore hareket edıcem yarın. Insallah yatar. Hayırlı geceler.
kesinlikle sandıkta görecekler ekpss kadro atamalarında gördük hep imam hatip müezzin vb verdikleri maaşlar çok komik engelli emekliliklerini mahvettiler 15 yıl 3600 gün iken 20 yıl 4500 günleri dayattılar herkesin aklını başına alması gerekiyor cemaatlere milletin parasını aktarıyorlar belediyelerdenn nseee
Evet kardeşim ayın 5 i bizim maaş yatma günü saat 12 den sonra bi kontrol edeyim dedim yatmış 720 TL, ama tekrar söylüyorum bizimki ayın 5 inde ödeniyor yani 5 i olanlar yatmış diğer günleri bilemem PTT mobil kullananlar kontrol etsin hesabını
Arkadaşım yattı dediysek yatmıştır ayın 5 i olanlar yatmış diyorum diğer günleri bilemem okuma yazmanız mi yok sizin AYİN 5 İ ODEME GUNU OLANLAR YATMİS DİYORUM PTT mobil kullanıyorum ben oradan baktim bizim maaş yatmış insanı yalancilikla suclamayin yattı desek suç yatmadı desek suç iyilikten anlamiyorsunuz ki siz, beyin özürlü muyum ben durduk yere yattı diyeyim yattı dediysem yatmıştır bu kadar net girip buraya yazanda kabahat biz insanlara bi faydamiz olsun herkes maaş bekliyor haber verelim dedik ama gördüm ki hata ettik...
0-5 1-6 2-7 olanlar maaş günü, yatmadı diyen arkadaşlar bir zahmet dogum tahinin son hanesinide yazarsanız durum netleşir
hem adam açık açık yazmış anlaşılmayacak ne var
Arkadaşlar su an itibariyle engelli 2022 maasları yatmıştır gözünüz aydın şimdi çektim dogum tarihim sonu 6 kayınbaminda 5 di çektim onuda gidip 5 ve 6 olanlar gidip gonül rahatlıkla cekebilir
arkadaşlar benimde ayın 6 sında şimdi ptt paramatikten geldim yatmış çektim bilginiz olsun.Aramizda bu para ile geçimini sağlayan arkadaşlar var zamansız geldi ama geldi yapacak bir şey yok