Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Haziran 2022 aylıkları yattı mı?

Siyaseti bırakalım artık evet yapılan haksızlığı konuşalım zam ne kadar gelir maaş ayın kaçında yatar onu konuşalım eğer cuma günü ptt açık olursa ptt çalışırmı bizim için yoksa ayın onunamı sarkar onu konuşalım kim hangi partiyi tutarsa tutsun kavga etmeyelim sanki tutsak bize maaşamı boğcaklar yine ezilen biziz vatandaşını düşünen hükümetmi geldi yıllardır başa gelen vurdu giden vurdu İnşallah hakkımızda hayırlısı olur geçen günde strese girip fazla delirdim kusurumada bakmayın askıyada alındım zaten sus gari dediler :) kalın saglıcakla en güzel günleri görmemiz dileğiyle İYİ BAYRAMLAR cümleten

Konuya bakmasam pttmatike gidecektim. Kemal Sunal hesabı, şunun şurasında Pazartesi'ye ne kaldı ki canım.

Aynn kaç gun kaldi şimdiki meselemiz zam ve kacinda yatcak 10nunda garanti maaşlar kac gun kaldiki pzt ye ama cok yoğunluk olur pzt sabah erken gitmek gerek postaneye karti olmayanlar icin soyluyorum karti olanlarda ptt matik kuyruk oluşcak

PTT 7 Haziran'da açık ama maaşlar yatarmi yatmazmi bilmiyorum herhalde yatmaz ayın 10 da yatar

Arkadaşlar iyice strese girdik birbirimizi kırmaya başladık bununda vebali var lütfen birbirimize iyi şeyler aşılayalım kırıcı olmayalım zaten buruk bir bayram içindeyiz zaten kader vurmuş bide birbirimize yıkıcı kelimeler kurmayalım lütfen ptt apk sı olmayanlar indirip bakabilir şifre alma kolaylaşmış galiba önceleri ptt den alıodun şimdi apk dan alabiliyorsun galiba günü gelenler apk dan bakabilir boşuna ptt ye kadar yorulmayın

Arkadaşlar konumuz bu değil siyat yapacaksaniz yeni bi sayfa acin orda konusun

Bakin öteki sayfamiz kapaldı bari bu sayfamizda saygilali olalim bir birimize

Yazıklar olsun. gününde bile vatandaşın maaşını yatırmadılar. Hemde engelli vatandaş. Bu çok büyük bir ayıptır. Sıradan bir sorun değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

apk aplikasyon play storeden ptt bank aplikasyonu indirip giriş işlemlerini onayladıktan sonra ptt dedeki hesabına ulaşabiliyorsun oradan yatıp yatmadığına bakabiliyorsun telefondan indirin ios sistemi olan yani iphonu olanlar kendi storelerinden indirebilir

Indiriyoruz lakin şifre felan istiyo bende ptt matik var sadece maaş karti işte

1f4bce4b26644ff3cc40464b39775622.jpg
habere bakın yaaa. Çok ayıp vallahi. Siyaset veya seçim ilgilendirmez ama. Bayram günü olan engelli muhtaç Veya yaşlılık maaşını 1.2 gün öne almayın ve bunuda geçelim normal maaş günleri maaşlarını hesaplara aktarmayın. Şimdide böyle şeyler vaat edin ayıptır. İnsanların duygusal olarak bu bayramda çektiklerini sadece engelliler bilir

Bakın binali yıldırım engelliler için vaatlerini Bayram gününde dizmiş. Onun özel sayfaları var bayramını kutlayıp onunla bu bayramda yaşadığımız sorunu paylaşın. Çünkü Emin'im çoğunun bundan haberi yoktur burdan siyaset yapıp beddua etmek işe yaramaz

Hayır, bu sıradan bir sorun. Maaş gününde yatmıyor ve bu konuda hak sahipleri bile birbirine düşüyor, birbirlerine hakaret ediyorsa bu sıradan bir sorun olur. Sonra bize sahip çıkmıyorlar, hakkımızı savunmuyorlar diye dert yanılıyor. Bu durumda siyasetçiler seninle/bizimle bazen dalga geçer bazen de görmezden gelir. Boş yere gerilmeyin. Survivorda insanlar bir hamburger için nasıl mücadele ediyor, yokluk bir yandan açlık bir yandan. Onların canı yok mu? Bize bedava maaş veriyorlar. Survivordakilerden utanın. (Aha ben de dalga geçtim) Kavgaya gerek yok, bugün de bayram herkese İyi Bayramlar.

suskun giriş esnasında sorunmu yaşıyorsun şifre almak kolaylaştı dediler ben direk indirdim teli girdim kabul etti nerde problem yaşadın neyi kabul etmedi

Boşuna kimse atm ye gitmesin yatmamış. Çünkü yatmış olsa ayın 5 inde gece 12.35 te hesaba geçiyordu. Yıllardır böyleydi. yatmamış ve mesainin açılacağı güne kadarda yatmayacak. Maaşları 2 gün öne almak Yok ama 5 gün sonraya ertelemek doğaldır. Yazıklar olsun yaa

Tek kelime yazmayacam Artık. Çünkü hadi bayramdan önceye almadınız gününde yatırsanız hak haktır diyecem ama bu ayıp büyük ayıp herkese iyi huzurlu mutlu sağlıklı nice bayramlar

maaşı geç alalım daha iyi öbür maaş çabuk gelir haziranda 30 çekiyo

aynen geç alsak öbür maaşı erken alırız hem temmuzda maaş farkıda alıcaz temmuzda 515 falan olur maaşlarımız farkıyla birlikte 550 falan alırız bi derdimizi körler hiç olmazsa bunada şükür ne diyelim

Acaba ayın 10 nda herkes alabilecek yoksa yine 5 güne tayyip doğum tarihine göremi verecekler

720 alıosan muhtemelen 50 lira zam gelir 770 olur farkla birlikte 820 falan alırsın temmuzda haziran farkını galiba temmuzda yatırırlar sonraki aylarda 770 alırsın

onu bende okudum yüzde beş zam oranı baz almışlar ben yüzde 6-7 falan düşünüyorum enflasyon farkı katsayılarıda etkilior buna göre haziran enflasyonuda baz alırsak 6-7 gibi hissediyorum temmuzda belli olucak herşey hayırlısı eğer 3600 ek gösterge cıkarsa bizim maaşlarda artarmı onu düşünüyorum bide keşke cıksada maaşlar 750 civarı olsa hayal işte

Arkadaşlar resmen dolandırıcılık bu.. hadi bayramdan önce yatırmadınız. Neden gününde yatırmadınız ve neden engelli yaşlı insanlara bir açıklama yapmadınız. Ama ödemeyi erken yapsanız televizyonlara çıkıp reklam yapıp bayramı kutluyorsunuz. belli oluyorki gününde yatırılmadığına göre emekli ikramiyeleri bu maaşlarla ödendi. Ve maaşlar ayın 10 unda yatırılacak. Ayıp ayıp hiçbir devlet vatandaşına bunu reva görmemeli

Üst Alt