Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Haziran 2022 aylıkları yattı mı?

Müjde 2022 maaslar hesaplara aktarılmıştır maaşınızı çekebilirsiniz maaslar yatmıştır 07 haziran itibarı ile benimki yatmis

sonu 3 olanlar yarın alabılırmı? kartla alan olursa hemen yazsın.

musty 35 sonu 9 olup maaşı yatan arkadaş var normalde cumartesiye ödemesi deng gelenler 1 gün öncesinden maaşını alıo

Evet arkadaşlar ayın 5 inde alanların maaşları yatmıştır hesaplara. Güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bro123 bugün ptt tam gün açık ve kargolar dağıtılacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün herkes maaşlarını alabilir.

Şimdi çektim ziraat atm den komisyon almıyor illaki ptt ye gitmenize gerek yok karttı olanlara

Arkadaslar maaş lar yatmış herkesin bilgisine

merhaba ben afyondayım pttye gittim. atm çalışmıyor içerden çekıyım dedım memur para yatmamış.dıyor.maaşın günü ayın 5

Arkadaşlar benim doğum tarihi 9 en son alıyordum paramı çektim herkes çekebilir dolayisiyla

Atmden maaş cektım 6 si ıdı. Annem de vardı oda 5i ıdı fakat onun ptt kartı yoktu gişe memuru 10 unu dedi. Anlamadım ben karttan cektım annemınkı bende gun olarak önde iken neden cekemedım. Farklı procödermı var

Sadece atm den mi maaş lar gozukup cekılıyor neden gişeden cekılmıyor maaş kartı olmayanlar neyapcak

Ödeme günü cumartesi olanlar. Kart ile bu günden çekebilir. Ben çektim. Ödeme günüm ayın 8 de benim.

ya kardeşim ben bursadayım ptt ler kapalı bizide ümitlendirdiniz

ptt kartım varda şifresini bilmiyom
hangi banka veriyo engelli maaşını

Selam arkadaşlar .
Annemin 65 yaş maaşını çekmek için İstanbul da Güngören Bağcılar ve bahçelievler de 10 tane PTT gezdim hiçbiri açık degil. Annem ayın 7 dinde alıyor maaşını.kartla çekiyoruz işin üzücü tarafı para hesapta ama ATM lerde para yok.

fkrtce bankalar açık bugün diyolar çekemezmiyim herhangi bi bankadan

bi yardımcı olsanız

İstanbul Bahçelievler merkez PTT ATM den kartla çektim .yakın olanlar değerlendirebilir

nasil cektin simdi ptt yi aradim yok odeme denildi pazartesi dediler siz nasil cektiniz?

Arkadaşlar ben evde ödeme alıyorum bugün verdiler ayın 9zunda alıyordum

Evet ptt ler çalışıyor yalnız engelli maaşını sadece kartı olanlar çekebiliyor bilginiz olsun.

arkadaslar doğum tarihi 9 olup ceken varmı tesekkurler

Üst Alt