Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019'un 2. yarısında 2022 aylıklarına ne kadar zam gelir?

2022 aylıkları ne zaman güncellenıyor

2022 aylıkları ne zaman güncellenıyor

Ağustos ayı 2022 maaşları e devlete yansıdı mı?

Konu hakkında bilgisi olan var mı?

ağustos maaşları

2022 maaşları zamlı haliyle güncellenmiştir. Bakabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2022 maaaşları güncellenmiş 538 tl yaZıyo

E devlette ödemeniz hazırdır son ödeme 538 tl yazıyor sizde de aynımı

2022 Maaşı Ağustos Ayı Ödeme tarihleri ve tutarları

%45-69= 528 tl

%70-100= 807,5 tl

ödeme günleri

0-5= ayın 5. günü
1-6= ayın 6. günü
2-7= ayın 7. günü
3-8= ayın 8. günü
4-9= ayın 9. günü

maaşlarını alabilirler.

Loris

2022 icin %77 rapor ile

1 temmuz 2019 başvuru
11 temmuz 2019 onaylandı

Bugün 26.07.2019 edevlet te baktım ödemeniz hazırdır 763tl yazıyor

Siz yukarıda 807tl yazmışsınız benim neden 763 görünüyor.

usernamen34
Kardeşim başvuru tarihinden sonraki ay başı itibariyle maasın başlar. Senin ödemende ağustos itibarı ile başlatılmış.
Ayliklar bir ay önceden ödenir. ve senin bu alacagın maaşta agustos maaşın oldugu için temmuz farkı sana yansıtılmamış.
Senin bu alacagın maaş agustos ayının zamlı maaşı oldugundan bu rakamı alıyorsun. Senin temmuzda maaşın yok yani.

807 alanlarda Eylül ayında sizin gibi 763 lira alacaklar. Bu ay aldıkları fazlalık daha önceki ay yani Temmuz ayının zam farkıdır. Sizin maaş o aydan sonra başladı

Temmuzda onaylandı temmuz maaşını da alamadık neyse agustosu alacağız artık. Ben temmuz ve ağustos aylarini birlikte alırım diye düşündüm ancak yönetmelik onaylandıktan sonraki ay diyormus.

2022 maaşı 1000 TL olacaktı

Sözde yaşlılık ve engelli maaşı bin TL olacaktı unutuldu mu acaba son durum nedir bilen var mı

Darkcald
Engelli aylığı 1.000 TL olacak şeklinde bir vaad hiç olmadı.
O söylenen yaşlılık aylığından kasıt emekli aylığı idi ve maaşı 1.000 TL nin altında olan emeklilere maaşı 1.000 TL olarak ödeniyor.

Darkcald
Öyle birsey söz konusu bile değil niye olsunki adamlar zaten bilmem kaç milyon engelliden oyunu alıyor ...çakma enflasyon ne çıkarsa onu alicaksin gerisine inanma .

Son düzenleme:
Üst Alt