Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019'un 2. yarısında 2022 aylıklarına ne kadar zam gelir?

Kalem abla bi konu da yardimci olmanizi istiyorum abla şimdi 2022 ayliğı alıyodum kardeşimin ssk tespitinden dolayı muhtaçlık sınırından çıktım engelli aylığım 21 06 2019 rededildi fehedildi ama kardeşim 30 mayis 2019 da işten cıkarılmıştı sydv gittim bana denilen kardeşin işten ayrıldığina rağmen evrak getirin ssk aldim sydv göturdum 28 06 2019 da tekrar 2022 maaşina başvurdum 04 07 2019 da yani bügün başvurum kabul edildi abla şimdi ben ağustosda ne kadar maaş alacağım rapor oranim yuzde 81 yardimci olursan sewinirim iyi akşamlar

cumartesı gunu denk gelen odeme cuma gunu odenırmı ?

ben cektim arkadaşlar zirat bankasından normal maaş yatmış bilginize

Arkadaşlar benim ödeme günüm cumartesiye denk geliyordu,her ay 6 sında alıyordum,az önce cektim atm den...cumartesi gününe denk gelenler baksın hesaplarına.

Kalem abla bi konu da yardimci olmanizi istiyorum abla şimdi 2022 ayliğı alıyodum kardeşimin ssk tespitinden dolayı muhtaçlık sınırından çıktım engelli aylığım 21 06 2019 rededildi fehedildi ama kardeşim 30 mayis 2019 da işten cıkarılmıştı sydv gittim bana denilen kardeşin işten ayrıldığina rağmen evrak getirin ssk aldim sydv göturdum 28 06 2019 da tekrar 2022 maaşina başvurdum 04 07 2019 da yani bügün başvurum kabul edildi abla şimdi ben ağustosda ne kadar maaş alacağım rapor oranim yuzde 81 yardimci olursanız sevinirim

Maaşlar zamsız yatmış 30 tl bile zam yapmayan ve bu komik rakamı bile gününde vermeyen devlete hakkım haram zıkkım olsun inşallah

2022 maaşı nasıl iptal edilir ya bu devlet bizle dalga geçerken vakıflar genel müdürlüğü engelli maaşı yüzde 40 dan başyalarak 817 TL veriyor ben önceden oradan alıyordum bu maaş bağlanınca iptal ettiler

4.800 alan memura 250 civarı zam, 480 alan engelli 29 tl zam.

''Allah'ın 10 pulunu bekleyedursun 10 kul,
1 kişiye tam 9, 9 kişiye 1 pul,
kurt yapmaz bu taksimi kuzulara şah olsa,
yaşasın kefenimin kefilidir karaborsa''
N.FK

''DEVLETİN DİNİ ADALETTİR'' HAZRETİ ALİ

Vakıf genel müdürlüğü daha iyi maaş veriyor oraya tekrar baş vurcam devletin bizle dalga geçmesini beklemektense 817 TL maaş almak daha mantıklı

2019 Temmuz 2022 engelli maaşım 480 tl yattı neden

Arkadaşlar merhaba 2019 Temmuz ayı engelli maaşım 480 tl olarak yattı.%67 engelliyim ve yapılan zamla birlikte normalde 538 tl yatmış olması gerekiyordu neden böyle oldu bilgi verir misiniz

Bu ay herkese 480 yatmış...zamlı ağustos maaşı na

2022 maaş hakkında yardımcı olurmusunuz

2022 maaşım muhtac olmamam nedeniyle kesildi haziran ayında tekrar başvurdum evrakları yaptirdıktan sonra 4 temmuz da kabul edildi şimdi ben ağustosda ne kadar aylık ve kaç tl alacağım yardimlarinizı bekliyorum

@Kalem abla 2022 maaş hakkında yardımcı olurmusunuz
2022 maaşım muhtac olmamam nedeniyle kesildi haziran ayında tekrar başvurdum evrakları yaptirdıktan sonra 4 temmuz da kabul edildi şimdi ben ağustosda ne kadar aylık ve kaç tl alacağım yardimlarinizı bekliyorum

Musty35

2022 maaşları belli oldu

"65 YAŞ AYLIĞI 637 TL’YE ÇIKTI

65 yaşını doldurmuş yoksul vatandaşlara bağlanan aylık da 601 liradan 637 liraya çıktı. 65 yaş aylığından yararlanabilmek için Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) gelir veya aylık alınmaması, nafaka bağlanmamış olması veya nafaka bağlanması mümkün olmaması gerekiyor.

Çocuklarının yanında yaşayan yaşlılar için yapılan gelir testinde daha önce, birlikte yaşadıkları çocuk ve torunlarının gelirleri de dikkate alınıyordu. Bu uygulamaya son verildi. Artık sadece kendilerinin ve varsa eşlerinin kişi başına düşen ortalama aylık gelirinin 2019 yılı itibarıyla 610 liradan az olması koşulu aranıyor.

ENGELLİ AYLIĞI

Başkasının yardımı olmaksızın hayatını devam ettiremeyecek şekilde en az yüzde 70 engelli olan 18 yaşından büyük, 65 yaşından küçük yoksul vatandaşlara yılın ilk yarısında aylık 720 lira yardım yapıldı. Bu tutar temmuz ayında 763 TL’ye çıkacak. Başkasının bakımına muhtaç olan 65 yaşını doldurmuş vatandaşlar da temmuz ayından itibaren 763 lira yardım alacaklar.

Kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen yüzde 40-69 oranında engelli yoksul vatandaşlara ödenen aylık yardım tutarı da 480 TL’den 509 liraya çıktı.

18 yaşın altında, en az yüzde 40 oranında engelli çocuğu bulunan yoksul ailelere yapılan aylık ödemeler de 480’den 509 liraya yükseldi.

https://www.haberturk.com/iste-yeni-sosyal-yardim-tutarlari-2502112-ekonomi

Kalem abla

Bu yazılanlar yılbaşina kadar mı gecerli yıl başında zam yapılırmı yine

6 Ayda bir zam yapılır, evet bu zamlar yılbaşına kadar geçerli. Yeni yıla girerken de ortalama 30-40 lira yeni zam gelir.

Nasıl şimdiden Ağustos ayı güncelleniyor kardeşim? Yanlışın var

Üst Alt