Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019'un 2. yarısında 2022 aylıklarına ne kadar zam gelir?

Arkadaşlar engelli maaşimı kestiler kardeşim ssk işe girdi 31 mayista işi birakti benim maaşım 21 haziranda rededildi feshedildi muhtaç olmama nedeniyle sydv başvurdum durumu söyledim bana denilen kardeşin işten ayrildigina rağmen ssk cikiş evraği getirin 21 haziranda aldik tekrar başvuru yaptim engelli maaşı icin demek istedigim temmuzda alirmiyim maaşimi yardimci olurmusunuz bu konu hakkinda iyi gunler

e devlet guncellenmedi neyi bekliyoruz daha bir guncellenmesi bu kadar mi zor bize zam koymazlar koysalara 10 onuda 10 gun 1 tl harcariz

Zamlar ne kdar kalem hanm bi aciklama yapsa artik maaslara 10 gun kaldi zaten

Kalem abla hiç gözükmüyor ortalarda bişey mi oldu acaba?

Bu ay zam yok zam ağustosta 3 temmuzda eflasyon rakamları açıklanacak zam bu şekil netleşecek biraz yazılanlara bakıp okuyun herkes bir senaryo yazıyor geçen yıllar nasıl olduysa bu sene öyle olacak

ne biçim anlayış haziranda 2019 ocak zammının 6 ay zammı temmuzdaki enflasyon ve emekli maaş zammı kardeşim zamlı alacağız

aldığım duyumlara yapılan haberlere göre emekli maaş zamları temmuz ayı içerisinde ayrı yetten farkları yatacak 5 on gün içinde emekliler 3 ü ve beşi aldıkları için bizim güncelleme 5 ine kadar olmazsa aynı ay içinde maaş gününde zamlı ve farklarıyla alırız erken güncellenirse bizde aynı ay içinde arıyetten alabiliriz ama gerci extradan aynı ay içinde bize farkları yatırcaklarını pek ümit etmiyorum çünkü iyice bize karşı gıcıklaştılar yakında kontrol ve denetleme yaparlar çoğu kişinin maaşlarını keserler gibime gelior çünkü iyice bize taktılar ne bayramdan önce maaş verildi nede 2 yıldır kale alıyorlar ALLAH (CcC) sonumuzu hayır etsin

Ne oldu zamlı maaş biraz yazılanları okuyun hep hayal dünyasında gezenler burda biraz laf dinleyin zam için 3 temmuzu bekleyin zamlı maaş ağustosta farkıyla beraber

%6 civarı bir zam olur,%0,5 altı ve üstü olabilir.

Engelli maaşlar güncellendi hayırlı olsun
Temmuz zamları yetişmeyecegini soylemisdim zam beklentim %70 40,50 tl 1 hafta sonra aciklanacak bekleyip görelim

saat 11 gibi kaymakamlıktan geldiler neden acaba bilen var mı?

zam az değil mi hak etmiyorlar mı diyorlar acaba ?

2022 maaşı için yoklamaya geldiler normal mi ?

480 TL yatmış yine. E devletten kontrol ettim. Bu ay zamlı olmayacak mıydı?

ilk 6 ay Haziran'la beraber biter. İkinci 6 ay Temmuz'la başlar temmuzun başında enflasyon rakamları belli olur. Maaşlar bu tarihten birkaç gün önce yatırıldığı için zamlar yetişmez ve ağustos ayında hem zamlı maaş hemde temmuz farkıyla beraber alınır. Ağustos'ta alınacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fark falan yok galiba %80 raporum var e devlette görünen hala aynı 720 lira zam fark falan yok...

Üst Alt