Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019'un 2. yarısında 2022 aylıklarına ne kadar zam gelir?

Bugun arastiramadi, ama % 6 ila 8 arasi zam bekliyorum tahminim %7.7 %8 763 & 777 buyonde kesindegildir

Her ayin 20snde maaslar e dewlette yaziodu nie yazmiyo simdi

Gecen ay 30/undan sonra belli olmustu iyice sasirdilar

Zam oranları henüz belli değil.
Bu sebepten dolayı da maaşlar guncellenmedi.

835 sadece temmuzda alacağımız rakamo normal maaş tahminimizce her ay 770 tl civarı

şu anki görünürde memur maaşlarına yüzde yedi gibi zam görünüyor
eğer Yüzde 7 zam gelirse
%40-69 arası 513 haziran farkıyla temmuzda 546 diğer aylar 513
%70-100 arası 770 haziran farkıyla beraber temmuzda 820 diğer aylar 770
65 yaş aylığı 643 haziran farkıyla beraber temmuzda 685 diğer aylar 643
evde bakım maaşı 1396 haziran farkıyla beraber temmuzda 1487 diğer aylar 1396

sawas.bbt zamlar üç temmuzda belli olacak temmuzda aynı maaşı alıcaksın zamlı maaş ağustosda eline geçecek boş boş yazanlara duyurulur ne kadar zam olacak üç temmuzda eflasyon oranları açıklanacak oranlar ozaman belli olacak

Evde bakım maaşında fark diye bir şey yok agustos ayında zam ve bu miktar 2020 nin Şubat ayına kadar oluyor

evde bakım maaşı almadım alan tanıdığımda yok onlara zam geliormu bilmem gelirse öyle olur diye yazdım temmuz farkını agustostada alabiliriz 5-10 içinde farklar ayrıda yatabilir bilmeden sinirle şiddetle millete yüklenmenize gerek yok biz olursa o şekilde olur diye düşüncemizi beyan ettik nedir bu tavrınız avatarda MUSTAFA KEMAL ATATÜRK var diyemi bu kininiz ???? evet MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün ASKERİYİZ zoruna giden varsa bana cevap yazmasın
BURASI engelli haklarının tartışılması konuların irdelenmesi gereken bir platform siyasetinizi iktidara övgülerinizi rica ederim başka platformlarda yapın ben MÜSLÜMANIM ama akpli değilim ATATÜRK cüyüm ama chpli değilim MİLLİYETCİYİM ama mhp li değilim
beni ne dinden ne milliyetcilikten nede MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ten soğutmaya gücünüz yetmez bana yüklenip durmayın ENGELLİ haklarının genişletilmesi düzenlemeler yapılması için birlik olmaya çalışın mücadelemiz bu yönde başka niyetleri olan benimle muhattap olmasın
NE MUTLU TÜRK üm diyene

benim tahminimde enflasyon farkı falan
temmuzda belli olcana göre ağustosta hem zamlı hemde aylık zam farkını alırız

bu arada hem milliyetçiyim hem atatürkçüyüm hemde erdoğancıyım

Yetişmeyecek sankiya ağustos bayram öncesine kalacak gibi görünüyor e-devlette 3,4 temmuza kadar güncelleme olmazzsa yansıyabilir
ki engelliyi takımıyacaklarına göre böyle devam 1000 tl altında olmaması lazım yardımların yada şutlanacak akp oyvermiyeceğim bayramda peş parasız bıraktılar bide söver gibi bayram sonra yatırıdılarya iyice bittiler

Devam et Erdoğancı olmaya zaten sizin gibiler yüzünden memleket bu halde

ne var memleketin halinde

chp mi kurtarcak memleketi
herşeyimiz milli olmaya başladı gıda silah
chp halka hizmet etmez eziyet eder

Boş boş konuşma neyimiz yerli herşeyi dışarıdan alan ülkeyiz siyasette yapma burda

siz tabi halk tv fox tv dinlediğiniz için ülkenin durumunu karanlık görüyosunuz
engellilerin akp ye oy vermesin diye giriyosunuz siz böyle engelliler sitelerine

istediğim gibi konuşurum sana hesapmı vercem

Bende engelli biriyim. Bir ara sizi Avrupa da yaşıyor sandım sonra aklıma geldi siz a haber izlediğiniz için böyle görüyorsunuz ülkeyi

mirhat

Siz a haber izlemekten ulkenin durumunu gormuyorsunuz biz fox ta izlesek halkta izlesek olanlari goruyoruz bayramda engelli ayliklari verilmedi bunun sebebi foxmu halk tv mi gundev100 lira bozuyorsun 3 kurus kalmiyor bunun sebebi fox mu

CHP ye güvenen yolda kalır ben onu bunu bilmem

Allah'ım ak partiyi başımızdan eksik etmesin amin

Kardeş rido harbi bilader bu ülkeyi terk et ben MHP liyim yıllarım o parti içinde geçti ama sen AKP hükümetinn halka nasıl çaktığını halkı bir bok yerine koymadığını göremiyorsan harbi kusura bakma ama sanki biraz salaksın

AKP millet için çalışmayı bıraktı artık kendine çalışıyor sırf MHP ona yanaştı ses çıkarmıuor diye partiden uzaklaştım az akıllı ol la bayramda bile adamlar paramızı yatırmadı siz umrumda değilsiniz bağıra bağıra söylüyor fark etmen için illa iyice yağlı kazığa mı oturtsunlar acaba

Hala CHP güvenen yolda kalır diyorsun CHP güvendiğimiz yok ama Akp tiye güvendikte ne oldu onlarda gücün eseri oldu önceki yıllarda olduğu gibi sadece değişen tek şey halkı parmaklayan eller oldu

Maaslar e dewlette niye cikmiyo

Arkdaaslar maaaslar e dewlette yazmasi gerek yazmiyo sebebini bilen warmi

Tam olarak hangi maaşlardan bahsediyorsunuz ?

Maaşlar zamlı olacak o yüzden enflasyon oranları ile ne kadar zam yapılacağı herşey belli olup öyle yansıtırlar. Bu hafta içi yansıtırlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala e devlete yansimadi ilginc artik gec yansiyor

Üst Alt