Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Umudunuzu kırmak istemem ama sınavdan önce atama olacağını sanmıyorum. diğer atamalar seçimlere denk geldi. sınavdan sonra olursa da yine fazla kontenjana yer vermezler. atananların destek vermesi konusuna gelince destek veren gruplar sadece tekrar sınava girip bir üst sınıfa geçmek için mücadele verirler. sağlıkçı arkadaşların çoğu sağlık atamaları için yaptığımız çalışmalarımıza destek vermediği için sağlıkçılar sesini duyuramadı. şuan normal kpssden 8 bin 844 sağlıkçı alımı var. sesimizi duyursaydık bizlerde bu kadroların içinde olabilirdik.

2019'da atama yapmadılar. Bence de 2020'de bir atama daha olmaz. 2 yılda 2 bin kişi alan kafa sınav öncesi atama yapmaz. Herkes ders çalışsın yüksek almaya baksın. Engellilik artık bir ayrımcılık değil, EKPSS artık KPSS'den farksız duruma geldi, bu da bize denk geldi. Geçmiş olsun hepimize.

Allah bizi hak etmediği halde, sırf babasının hatırına bakan yapılanlardan, hak yiyenlerden, iş bilmezlerden, eğitimsiz, diplomasız tenekelerden kurtarsın. Tek duam bu...

Bizim de yüzümüz güler umarım şu hayatta hiç bir zaman şansım olmadı 0.5 puanla atanamadım

O emin olmadığım için yapmadığım 3 soruyu yapsaydım şimdi atanmış işlemlerle uğraşıyordum 2020 ye başvuruda yapamadım ösym eski puan yanıyor dedi 84 küsürle atanamadım bizden önce millet 70 le memur girdi biz 84 küsürle hizmetli giremedik bizimde çalışmamız gerekiyor çünkü bizde yaşıyoruz Ankarada yaşıyorum her yeri yazdım buna rağmen atanamadınız yazısını gören ve üzülen Annem ben üzülmeyeyim diye içerdeki odada gizlice üzüldü ve en kötüsüde bunu seyretmek zorunda kaldım ama pes etmemek lazım bi yandanda üniversite okuyorum kısacası sonunda batacakmı yoksa o çok istediği kıyıyı görüp hayallerine kavuşan ve düze çıkan bir gemimi olacağım belli olmadan yaşayan bir gemi misali çabalamaktayım tek umudum Allah ha derseniz ki senin suçun alsaydın o kalan azıcık puanı iş o ki burası imtahan dünyası vardır Rabbimin bir bildiği belkide benim hayır sandığım şer şer sandığım hayırdır ben elimden geleni yaparım gerisini Allah'a bırakırım Rabbim Yardım etsin hepimize girenlerede hayırlı olsun Allah ağız tadıyla yaşamak nasib etsin inşallah onlarada bizede😊Ha bu arada inşallah 3.atama olur bunun için elimden geleni yapıcam bol bol dua edelim özelikle Allah mazlumlarla beraberdir

3 cü atama olacak zaten ne içtiniz anlamadım

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
bu bilgiyi nerden aldınız
cimere yazdım geçen hafta aile bakanlığı cevaplamış sınav öncesi atama olmıcak diye

brk.tnl

yönetmenlikte 3 atama olacak diye yazıyordu yılda 1 atama olur yazıyordu şimdi yönetmenligi bulamadım bulursanız link verin
burası muz cumhuriyetimi olmaz olurmu kanunda yazıyor kanunun dışına çıkamazlar

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

öyle diyorsunda geçen seneki atama temmuzda olması gerekiyordu ama senenın sonuna kadar beklettiler 3, atama yapıcaklarını duşunmuoyrum

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Yönetmelikte öyle bir şey hiç yazmadı.

Yazdı diyorsan, yönetmeliği de yazan kısmını da buraya koyacaksın. Sonra "Üçüncü atama olacak zaten, ne içtiniz anlayamadım" yazacaksın.

Burası armut Cumhuriyeti.

2018-2020 arası sadece 2 atama oldu. Madem yılda 3 atama olacaktı/olmasï gerekiyordu bizim 4 atama hakkımız nerede. Yapılan iki atamayla 2 bin kişi aldılar.

2016'da sınava girenlere 10bin atama yaptılar. Desteklediğiniz aşık olduğunuz hükümetiniz engellileri yalnızca seçim aracı olarak kullanıyor. Bu tescillendi artık.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biyerden duyumu aldınız çünkü olmayacak deniyor siz neyd göre böyle dediniz

Kevser er

Kendi kendilerine söyleniyorlar işte. Olmayacağını onlarda biliyor. :) Atama diye bekleyeceklerine sınava çalışsalar daha mantıklı.

Burdan 3. Atama olmalı demekle klavye başında oturmakla olmuyor o iş biz Twitter dan bu kadar yüklenmeseydik buluşmalar eylemler ayarlamasaydık 2. De rüyanızda görürdünüz en sinir bozucu olan da armut piş ağzıma düş diyenlerin hiç bir şey yapmadan atanması insan insanı engelli engelliyi anlamıyor devlet nasıl anlasın herkes hazırcı yazıklar olsun. Azcık cesaretinizi toplayın da hakkınızı arayın bi zahmet. Hakkımız olanı istiyoruz diyorsanız peşine düşmesini de bilin hergün tag çalışması yapın cimer e yazın pes etmeyin ama boş durmayın size zahmet. Twitter açın yazın bişeyler küfür etmedikçe kimse size bisey diyemez içeri de atamaz hak aramak ne zamandan beri suç oldukü şimdi olsun? 3. Atama istiyorsanız gerçekten istiyorsanız deirn nefes alıp cesaretinizi toplayın hakkınızı arayın..

Gerekli yerlere yazdık ama adamlar 2020 sınavından önce atama yapılmayacak diye dönüş yapıyor ne yapalım elden birşey gelmiyor ki kaldık 84 küsürle boşta

hep yapılmıcak olarak dönüş yapıolar ama benim anlamadığım aralık ayındaki kpss ataması bile belli oluyor tarıhi bizim atamanın tarihi neden belrilenmiyor onu bir türlü anlamıyorum açıkla şu şu tarihlerde olucak en azından herkes yoluna bakar çok mu zor

kontenjan kalmadı daha ne ataması ? bundan sonra minicik kadrolar olur. Çünkü açık kapandı kapanacak.

Suskun Mutsuz Umutlu

bence bu tarz sözler tamamen söylemlerden ibaret. gerçeği tam olarak yansıtmıyor. çünkü işkur aracılığıyla alımlar devam ediyor hemde hatrı sayılır derecede alımlar yapılıyor.

yani atama yapılmalıdır.

bu hafta bile 16 kadro dolduruldu.

köstek olacağımıza yada bilip bilmeden yorum yapacağımıza arkadaslarımızın haklı isteklerine destek verelim.

sorum şu: açık kapandıysa bu işkur atamaları niye devam ediyor?

Yahu bizi hem atamıyorlar hem de İşkur'daki alımlara ikamet şartı koyuyorlar. Kafayı sıyıracam en sonunda..

benim bir sorum olacaktı ben de şeker ve astım hastalığı var bedensel engelligim dışında rapora şeker ve astım hastalığını da dahil edebilirmiyiz.

sınavdan önce 3 üncü atama mücadelemiz sürüyor

arkadaşlar 24 şubat pazartesi saat 14 te mhp lideri devlet bahçeli ile atama talebimizi ve maduriyetimizi anlatmak üzere görüşme gerçekleştireceyiz görüşmeye 5 kişilik bi ekiple gideceyiz dualarınızı eksik etmeyin.

mücadelemizle sesinize ses olmaya devam ediyoruz buyrun buda enyeni videomuz vekil yine bize kayıtsız kalmadı teşekkür ediyoruz

https://youtu.be/BC96tE-nNro
izledikten sonra etkileşim için beyeninki başkalarıda görsün kanala abone olarakta gelecek mücadele haberlerimizden bildirim alabilirsiniz

İnşallah bir sonuç çıkar, her defasında söz verilip tutulmadı bundan bahsedin, resmen engellilerle alay ettiler, atama takviminde bile ekpss ye yer verilmiyor

Umarım bir sonuç elde edilir engelli bireyler olarak zordayız Allah yardımcımız olsun amin

Bu başlık açılmada geç bile kalındı....
Birileri çıkar artık sallar
Nisanda atama olacakmış
Ağustosta Atama olacakmış
yok yok ekimde olacakmış
falan filan derken.....
bir kaç web sitesi milleti keklemek tık almak reklam almak için haberler üretmeye başlar...
Bilmem nerenin başkanı aile bakanlığından söz almış
bilmem nerenin başkanı bakan ile görüşmüş.
---
sonra sayılar gelir..
5000 atama
1000 atama olacakmış diye
---
biri çıkar twitterdan hastag açalım sesimizi duyuralım demeye başlar...
----

öyle böyle derken devlet konu hakkında tek bir laf etmez...ama vatandaş bu sefer aldığı yalan haber ve algının dönüşünü yapar...

Bakanım söz vermiştiniz 5000 engelli alınacaktı
Yalancı tayyip 10000 engelli alacaktı noldu.

falan filan...devletin ağzından laf çıkmadan yalancı oluverir.

Arkadaşlar devlet açıklamasını daha önce yaptı... 2 3 senedir de yaptığı açıklamaya göre gidiyor görünüyor. Senede 1 kez atama oda sene sonu.
Bitti.

Atanan elemanlar bize yardımcı olmayacaklarsa ne işimize karışsın ne de meselemize yorum yapsın..

incisel
Olumsuz değil gerçekçi yaklaşıyorum. Google'yi kullanan herkes bu bilgilere ulaşabilir. Bugüne kadar kaç tane engelli memur atanmış. Ne kadar açık kalmış. Bu açıklar kura , lise , önlisans, lisans a paylaştırılacak. Ne kadarlık paylaştırılır. bir senede 1 kez atama olur ve kaç kişi alınır bunun da tahmini çok rahat yapılır.

kar&yağmur
güzel kardeşim. İşkur aracılığı ile yapılan alımlar engelli açığını doldurmaz. Zannetmiyorum. Onlar açıktan alım. Onlarda mülakat var. Merkezi alımı ösym yapar.

Üst Alt