Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

2.188.763 kamudaki memur sayısı %3’ü 65.000 yapıyor. Mevcut engelli sayısı 57 bin küsür 8 binden az kotada boşluk var önümüzdeki yılları da büyük ihtimalle hesaba kattıkları için sadece normal KPSS ile yapılan alımların % 3’nü hesaplayarak bize kadro açıyorlar. Bu illet koronadan seçime kadar kurtulabilirsek bizde faydasını görebiliriz diye umuyorum.

Bu 2020 de ilk atamada ne kadar kişi alırlar acaba ben ortaöğretimden 84 kusur almışım almışım diyorum çünkü o kadar zaman oldu ki insan unutuyor bile arada malesef bu seneki sınava denemeler vs ile hazirlandım tabi üniversite olunca biyandan ikisine hazırlanmak zor oldu o yüzden eksiğim kalmış olabilir ama inşallah kalmamıştır kısaca sormak gerekirse bu atamada mevcut puanım ile atanmam mümkünmü

BÜYÜK ihtimal yine Atanamayacagim . LİSANSTAN
ABSÜRT KADROLARI ACMAYA DEVAM EDECEKLERDIR.
FULL DİYANET KADROSU AÇARLAR .
80 PUANLA BIR YERE GİREMEMEK KOYUYOR INSANA
2 TERCIH KAYBETMEK
1 KAMU ISKUR MÜLAKATI KAYBETMEK GIBI
YINE ACIKTA KALIRIM BÜYÜK İHTİMAL

Nurtan
Inşallah Nurtan ALLAH dan ümit kesilmez.
Umutla bekleyeceğim.
Işte bu yıl VİRÜS olmasaydı SINAVA girecektim.
Ama OLMADI. Virüsten dolayı girmiyorum. Çünkü ÇOK ölen oldu virüsten.
OLMADI 2022 EKPSS...

Birlik olup, bakanlığı mail yağmuruna tutalım. (ekpss 3. Atama için)

Başarmak için, 3. atama için BİRLİK OLMAK GEREK. Birlikten kuvvet doğar.

Ben ilk adımı adıp, bakana mail attım. Lütfen sizlerde mail atınız. Durumu anlatan. 2016 ekpss sınavından sonra 3 atama oldu. 2018 sınavından sonra 2 kez olduğunu vurgulayın. Ve 2020 ekpss sınav sonucundan önce bir atama yapılmasını talep eden mail yazın.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı mail adres : ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr

tazz
Daha önce yapılacaktı bunlar. Biz uğraştık ve sonuç alamadık. Sınav delileri uğraşsın şimdi. 2016 lılar ve 2020 lilerin bencilliği bizi yaktı..

tazz
Daha önce olacaktı sınava bir kaç gün kala değil savunamadık hakkımızı birlik o zaman olunacaktır aylar önce sınava Bi kaç gün kalmış 2020 sınav yerleri belirlendi bu saaten sonra Bi halta yaramaz burada gerçekten çabalayan bir kitle vardı yetmedi artık yapacak bir şey yok inşallah ataniriz 2020de

Bugün bir dershaneyi telefonla aradım.
Puanımı söyledim 2018 EKPSS P3 Lisans 80,463
Bu sene atanır miyim diye sordum ?? Rehber öğretmene

Biraz zor atanirsin dedi. ÇÜNKÜ 2020 DE EKPSS YE GIRECEKLER OLANLAR VAR DEDI.
90 -100 GIBI YÜKSEK PUANLILAR OLACAK DEDİ.

Vallahi atanırmıyım bilmem ama hakkımızı tam alamadığımız kesin Aralıktaki atamada insalllah çok alım olurda gireriz

Aralık ayındaki atama 2020 sınav sonuçları açıklandıktan sonra mı olacak onu anlamadım ben. sonuç açıklanmadan atama olmayacak mı

Masske
2020 ekpss sonuclari aciklandiktan 1-2 hafta icinde alima cikarlar.tahmini tarih araligi. Son haftasi.iki grupta dahil yani.

bence konu kilitlensin bu 3. atama olsun olayının artık suyu çıktı ...
pazar günü sınav olacak millet hala 3. atama olmasının derdinde....
herkes son genel tekrarlarını yapsın artık bitsin bu mesele....

bu sınav işinde bir adeletsizlik daha var onuda söylim...
kadeşim 18 yaşındaki adam da bizle aynı sınava giriyor 30 yaşındaki adam da 45 -50 yaşındaki adam da... atama olunca haliyle yığılma oluyor bence 40 yaş sınırlaması getirilsin..

50 yaşındaki adam bu yaştan sonra atanuıp ne yapacak ne zaman emekli olacak ???

Ne demek konu kilitlensin.. sorumuzu da soramayacak mıyız?? Burası paylaşım forum değil de ne peki o zaman.. insan azarlama yeri mi?? Siz de 2018 yılında iyi puan alıp atanamayanlardan olsaydınız sizin de yakınmalarınızı görürdük! 2018 girişlilerde atama sayısı çok az oldu.. hala da umut içindeyiz. Ha siz bi tek kendinizi düşünüyorsunuzdur o da ayrı tabi...

Masske
yav sen ne saçmalıyon ben 10 senedir atama bekliyorum hangi 2018 yılından bahsediyon ????
ben senden önce girmişimdir bu sınava hemde deflarca...

Herkes bu tag üzerinden tepkisini koysun arkadaşlar. #Ekpss2020deyapilmasin

Günlük vaka ve yoğun bakım hasta sayısının arttığı havaların soğuduğu ve kapalı ortamda yapılmak istenen EKPSS cinayettir. Yaz aylarında yapılması gerekiyordu ama yapmadılar. Bu tag üzerinden tepkimizi gösterelim.

VAKA SAYISI 2700 oldu. BÖYLE BİR ZAMANDA EKPSS 2020 SINAVINA GIRMEMEKLE DOĞRU YAPIYORUM. 15 KASIM EKPSS 2020 SINAVINDA bu sayı DAHA da Artar. SINAVA GIREN ÇOK OLACAĞI IÇIN SIKINTILI

80 PUANLA ATANAMAZSAM ŞAYET (2018 LİSANS PUANI)

HEDEFİM 2022 EKPSS SINAVI
16 AY Sıkı sıkı çalışır çalışır koç gibi puanımı alırım.90-95 PUAN aşağı da Almamaya çalışırım.
SIKI ÇALIŞIRIM

HAYATTA Herşey SINAV DEĞİL , SAĞLIK da ÖNEMLİ..

Son düzenleme:
Butun engellileri ekpss sinaviyla atanmasi cok zor .alim az ,sinava giren sayi 100 binin uzerinde.Alimlar anca 1000 veya 1500 civarinda olacak.Artik yeni sinav sistemleri olusturulmali.Engelliler anca bu sekilde biraz rahatlayabilirler.Yoksa bu sayi 2 sene icinde katlanarak gidecek.Her yil sinava 15,20 bin engelli eklenerek gidiyor.Durum zor .Engelli kardeslerimizi rahatlatmak ve cozum yollari bulmak gerek.Atanmak cok zor...

Atanmak çok zor artık. 90 üstü alacaksında 2. atama da belki atanacaksın. Burada 80-85ler atanamadı, artık sınava düzenleme gelmesi alımların çoğalması ve sınavın her yılda bir yapılması gerekiyor yoksa her şey için çok geç.

Halimize baktıkça içim daralıyor...
Ben bakmıyorum artık içim daralma darala halim kalmadı sende bakma bence herşey olacagina varir o 2018 de puanima baktığım sonra ortalama atamalara baktığım ve puanımın iyi olup annem sorduğu zaman galiba atanma ihtimalim var dediğimde annemin nasıl sevindiğini bir görseniz sınava bir kac gün var neyin cabasındasınız diyenler bu dediklerinden vazgeçerde işte öğrencilik hayatım boyu hiç destek olmayan babam bile o puanı aldığımı ve atanma ihtimalim olduğunu duyunca bana davranışları değişmişti şimdi ise eğer 2020 atamasındada iyi puan alamazsam ve Bi ihtimal 2018 puanı ile atanmasam eskisinden daha beter davranacağını eminim Bi kaç günden çok zaman varkende çabalıyorduk ayrıca bişey çıkmaz diyenler İstorika da çabalayan kitlenin içindeydi hatta ama herşey olacagina varir vardır ondada bir hayır Bi kapı kapanınca daha iyisi açılır emin ol sende bakıp bakıp yüreğini daraltma eminim senin daha iyi bir yerden nasibin olacak aynı şekilde benimde

Engellilerin buyuk bolumu lise mezunu benim gibi.Bu sayi 60 binin uzerine cikmak uzere.Artik engellilere ozel sinavlar tasarlanmalidir .Ornegin yks sinavi eyks olarak,Dgs sinavi eDgs olarak degistirilmelidir.Eyks sinaviyla tip,hukuk,mimar,saglik personelleri,hemsire,muhendis,eczaci,diş vb bolumlere nadir ogrenci degil bircok engelli birey gitmelidir.Edgs sinaviyla önlisans mezunlarinin lisansta daha cabuk atabilecekleri bolumlere geciş saglanmalidir.Engelliler tek Ekpss sinavina bagli kalmamalidir.Son caremiz bu olmamaliidr.Bu sistemler olusturuldugunda bircok arkadasimiz kendine ait is yerleri acabilir veya kolay bir sekilde ozel sektorde rahat kosullarda calisabilirler.Ekpss her gecen sene alimlarla zorlasiyor,umutlar eriyor.55 yasinda engelle birey bir umutla ekpss sinavina giriyorsa ,bunu cozmek icin caba harcamak gerekiyor.Umudumuz var,biz bunu başarabiliriz...

Beklemesi güç ama 90-100 arası puan alamayan sınava girip mecbur 2023’ü yani seçimi bekleyecek. 2016’da sınava girenler seçim sayesinde 3. atamayı kazandılar. Etki tepki meselesi 90 bin oy çokta önemli bir sayı değil. Önemi olsaydı tüm sınavların atamaları tarihleri belli ama ekpss belli değil. Herkes bunun farkında ama iş vermezler tutuklarlar adım çıkar çeşitli korkularla susuyor. Ölüm var arkadaşım bugün bunlara ne kadar susuyorsan kendi geleceğinden olacaksa çocuklarının geleceğinden çalıyorsun

Bu arada kotalar %95 doluysa bizden öncekilere niye 8-9-10 bin atama yaptın. Onlara da az kadro verseydin. Tutarsız olmalarının bedelini biz ödüyoruz.

Arkadaşlar iyi akşamlar yorumları okuyunca gerçekten ortada çok karamsar bir tablo görünüyor bu sene yüksek sayıda engelli atamasina yönelik hiç mi umut yok
misal sağlık bakanlığı bu sene engelli memur alımı yapmadı önümüzdeki atamada yüksek bir rakamla atama yapabilir umudumuzu kaybetmeyelim

Tren kaçtı 92 den aşağı düşmez memurluk 90 yetersiz artık. Eskidendi o .

Üst Alt