Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Hakkım helal değil hakimi yiyene 15 kasımda 2020 de sınavı olacak gözüküyo daha önce gozukmuyordu bende şu an beni bu saate boşa giden emeğime ağlatanları Allaha havale ediyorum gece gündüz demeden çalışıp aldığım puanı hiç edenlerin Allah oyunlarını basına çevirir insallah

Kadronun az verilmesi bir gerçektir ama bunu bahane ederek ders çalışmayan veya ders çalışanların heveslerini kırma girişiminde olanları görüyoruz. zahmet edip de açıktan da olsa bi 2 yıllık bölüm bitirmiyor , lise atama puanları yüksek. atama puanlarına bakın önlisans veya lisansta puanlar çok da yüksek değil. günde bikaç saat ders çalışma ile 80 veya 85 gibi bir puan almak çok da zor değil. emek vereceksin biraz çalışacaksın o kadar. kadro az verildiyse sen daha iyi bir puan alacaksın. bu arada daha çok kadro için de çalışmalar yapılması lazım. herkese iyi çalışmalar.

@İstorika

Öncelikle sakin ol, yorum yaparken sizden icazet alacak değilim.

Benim anlamadığım husus, sınav zaten Nisan ayıda olacaktı. O dönemde 3. atamanın bahsi bile geçmiyordu. O zaman sesiniz çıkmadı da şimdi niye çıkıyor?

Kusura bakmayın ama siz bildiğin fırsatçılık yapma derdindesiniz. Ama keşke fırsatçılığı, sınav 7 ay ertelendiğinde bunu değerlendirip ekpss 2020'ye çalışma şeklinde yapsaydınız.

@guleman18

Maalesef mağduriyet hiçbir zaman bitmez. Bu sınav 2 senede bir yapılıyor ve insanlar kendini buna göre hazırlıyor. 26 Nisan'a kadar atama muhabbeti olmadığı ve sınavın asıl tarihi de o zaman olduğu için bu sefer 2020’liler mağdurum diyecekti haklı olarak. Ondan sonra 2022'liler vs.

Pandemi'nin çıkması 2020'lilerin suçu değil. Eğer bu aralıkta atama yapılsaydı, bu sefer de 2020’liler atanması gerekirken atanamayacaktı.

Sınav takvimi bellidir. 2018'de 80 alıp atanamayan, 2020'ye daha sıkı çalışır, 80 değil 90 almayı hedefler. Bu iş böyledir, yıllardır KPSS'de atanamayan memur adayı var. 6.-7. sınavda atanabiliyor.

hkmpli

90 PUANLA da Atanamayanlar da var.
ŞU bir gerçek ki TORPİL dönüyor. Kendi adamlarını alıyorlar.

İşkur 'ün mülakatınada girdim. 1 kişi aldılar.Kamu mülakatıydi.
3 kişiydik.
1. Kişi 80,728
2.Kişi 80,463 benim puanım.
3.Kişi 77, 000 puanlı ydi.

Kİm kazandı ??
77 PUANLI kişi kazandı. Adalet bunun neresinde ??
Benim puanım o çocuktan 3 Puan fazlaydı.
Haram zıkkım olsun.
Yanı puan 90 almakla bitmiyor. Torpilinde OLACAK

guleman18

O konuda seninle %100 aynı fikirdeyim. Kim ki torpille, adam kayırmayla başkasının hakkını gasp edip çalıyorsa iki cihanda da karşılığını görsün inşallah.

hkmpli

KAMU Mülakatı İşkur

Zaten o 77 PUAN alan çocuğun yanına dışardan bir adam geldi tokalastilar, sarıldılar.
Sonra adam sekreterin yanına oturdu.
Ben salak DEĞİLİM bal gibi TORPİL İŞTE

Mülakat günü önce
1. yi aldılar 5 dk durdu çıktı.
2. Olarak ben girdim. Beni de fazla tutmadılar.
Sonra bizi aşağı indirdiler .Siz aşağı inin dediler.
EN son 3 . Kişi girdi 77 PUAN alan
Uzun bir süre mülâkat komisyonunda kaldı 20 dk gelmedi çocuk biz aşağı da bekliyorduk.

Ve sonuçlar için 6-7 ay bizi beklettiler.Kurumu aradım araştırdım öğrendim ki 77 PUANLA olan çocuk kazanmış .
Benim kizdigim bedavadan, çabalamadan işe girenlere KIZIYORUM.
Benden yüksek PUANLI varsa kazansın girsin helâli hoş olsun.
Düşük puan alıp 60 ,72 PUANLA girenlere KIZIYORUM.

Bu saatten sonra 3.atama zor olur. Sonraki yıllarda da olacağını düşünmüyorum malesef. Bundan sonraki asıl hedefimiz birlik olup kamudaki engelli istihdam oranının %3'ten %6'ya çıkarılması için çaba göstermek olmalı.

75 puanla atandı insanlar biz 85 90 alıp atanamadık can sıkan bu.

hkmpli
Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışma. Sizden alâ fırsatçı yok. Zamanında ders çalışıp yüksek puan aldım ama atanamadim. Bana akıl vermeye kalkma! Tek bildiğiniz, papağan gibi aynı şeyleri söylemek

Atama tarihi ile ilgili olarak 2018 sinavi ve atama tarihlerine bakarsak 22 nisan 2018 sinav oldu 17 mayis 2019 sonuclar aciklandi. Yani 25 gun sonra sinav sonuclari aciklandi. Atama tercihlerini ise 29 kasim'da baslattilar. 2020 sinavi kasim ayinin15'i olacagi icin tahminen yine 25 gunluk sinav sonucunu aciklamalari surerse, 10-11 Aralik gibi sinav sonuclari aciklanir. 2019 yili Aralik ayinda atama yapildi 19 aralik 2019(tercihler basladi) Yani diyecegim o ki sinav sonucunun aciklanmasiyla tercihlerin baslamasi arasinda 1 haftalik gibi bir sure olabilir. Eger 2019 yilindaki gibi bir atama yapilacaksa (aralik sonu gibi) tahminen 3. atama 2020 sinavina girenler ile beraber olacak.
Allah sonumuzu hayiretsin..

İstorika Sen önce üslubunu düzelt saygısız. Sen bu zihniyetle böyle sızlanıp durursun.

Yapacak birşey yok artık 2020 ile beraber atama yapılacak emeklerimizi hiç ettiler

hkmpli
Lafını bilmezsen laf yersin. Belli tuzun kuru, gelmiş millete laf atıyorsun. Sen muneccim misin gelecegi biliyorsun. Laflarim işine gelmedi değil mi😏

Kevser er
Allah bizim hakkımızı yiyenlerin en sevdiklerinden çıkarsın inşallah!

Yarın aile ve sosyal politikalar bakanlığı önünde eyleme yapılacak Ankara da olan ve sınav öncesi atama bekleyen herkes davetlidir emeklerimiz boşa gitmesin diye uğraşan herkesi bekliyoruz

Neyse. İkili tartışmalara girmeyeceğim. Saygısızlıktan haz etmiyorum. Aynı üslupla cevap verip kalp kırmak da tarzım değil.

3. Atamaya istinaden birkaç bilgi paylaşacağım... (Yanlışım varsa düzeltiniz.)

Nisan 2014 ekpss puanıyla; 2014/2, 2015/1 ve 2015/2 atamalarında tercih yapılabilmiş.

2016 ekpss puanıyla; 2016, 2017, 2018/1, 2018/2, 2019 atamalarında tercih yapılabilmiş.

2018 ekpss puanıyla; 2016’lılarla beraber 2018/2 ve 2019 atamalarında tercih yapılabilmiş. Ve görünen o ki 2018’liler 2020’lilerle de en az bir kez beraber tercih yapabilecekler.

Bu durumda en şanslı kesim, 2016’da girenler oluyor. Hem kendi yılında girenlerle 3 kez tercih yapmışlar hem de 2018’lilerle 2 kez.

Dolayısıyla olan hep 2018’lilere ve sonrasında girceklere olmuş olacak. Ama bu durumun sorumlusu belli. Ekpss 2020’ye girecek olanlara sitem etmeye gerek yok, atamaları yapanlara sitem etmek lazım.

Son düzenleme:
İnşallah vardır bundada bir hayr Allah rızıka kefildir hayırlısıyla versin insalllah

Allah yardımcımız olsun engelliyiz işsizlik bir dert çalış cabala atanmak bir dert rızkı veren Allah ne diyelim beklediğimize değdi deriz umarım atanirsak. Ortaöğretim 79.90 puanla atanamadim. Bu sene önlisans girecegim ama hiç hevesim kalmadı açıkçası hepimizin hakkında hayırlısı olsun mevla görelim neyler neylerse güzel eyler

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKPSS puanıyla atama aralık ayında yapılacak

Aralık ayında ATAMA yapılacak .31 Ekime kadar KADRO talebi bildirilecek. ENGELLİ KONFEDERASYONU BÜTÜN KADROLARIN DOLMASI TALEBİNDE BULUNULMUŞ
(YUKARIDAKI LİNKE TIKLAYIN )
Yazının bir kısmı

Türkiye Körler Federasyonu Başkanı avukat Suha Sağlam, sınav öncesi atama yapılması durumunda doğabilecek tepkiler hakkında Bakan Selçuk’a katıldığını ifade etti. Mustafa Özsaygı da Konfederasyon’un derhal bir atama yapılması konusundaki ısrarını yineledi.
Israr sonucunda 2020 Aralık ayında tüm boş kadrolar için atamanın yapılması konusunda mutabakat sağlandı.

NE KADAR KADRO VERILIR BILINMEZ

guleman18

Merhaba, bu çok iyi bir haber umarım dualarımız gerçekleşir. Siz yukarıda 80 puan aldığınızı soylemişsiniz, benim puanim da (ortaöğretim) 79.90 olası bir atamada bizde atanmaya hak kazanirmiyiz.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tevazu1

Verilecek KADRO sayısına bağlı .Kotanın artmasına bağlı .Artı 2020 girisliler de var .

ALLAH BÜYÜK .Birşey diyemem .Bu haber facebook ekpss grubundan alınmıştır.

guleman18

Kamu kurumlarindan 200-300 kadro geldiği söyleniyor aralik ayinda atama olsa da 500 kişilik bir alim olaacak atama olursa şayet lise 90 öblisans 85 lisans 86 dan aşaği düşmez

Alpxx

EKPSS zorlastirdilar ARTIK eski EKPSS DEĞİL.
Çünkü ATAMA sayısı AZ.
O yüzden..
O 300 KADRO kimseye yetmez.
Hiç ATAMA yapmasın DAHA iyi

Burada sızlanmak yerine Twitter'da bize destek olun

500' mü çok komik rakam. bu kadroya birde kuraya katılanlar dahil olacak. 500- 200 lisans, 150 önlisans, 100 lise ,50 kura böyle atamamı olur.:rolleyes:

Yazıyı okudum bakanın söylemine göre şu ana kadar 300 boş kadro toplanmış maalesef herkese geçmiş olsun. 90-100 arası puan alamayan yine boşta kalacak. Bizi destekleyecek gözde görülür bir haber kanalı sürekli dile getirmedikten sonra twit te eylem de çaresiz kalacaktır. Ağızdan çıkacak tek bir kelimeye bakıyor bunu da bugüne kadar bakandan beklemek boş ve çaresiz. Cumhurbaşkanı na ulaşmak gerekiyor o dile getirecek ki bir umut olsun Diğer görevliler görüntüden ibaret önlerine bir kağıt alıyorlar oradan okuyorlar 90 bin kişi sınava giriyor 3000 kişilik alım hatrı sayılır oluyor. Allah herkesin yardımcısı olsun

Bütün çabalara rağmen bir türlü adam gibi bir atama olmadı biz denedik en azından ümidimiz vardı 2020 lilerle şimdiden kolaylıklar diliyorum amacım moral bozmak değil ama bu gidişle onların öyle bir umududa olmıyacak gerçi genede Allahtan ümit kesilmez ama daha biz bile tam atanamamisken onlarında haklarını yicekler gibi duruyor biz atanamadık siz bari atanın inşallah gerçi bende 2020 ye başvurdum ama ne olur bilmem

Neron9025 katılıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız engelli öğretmenlerin yanında oldu. bizde sesimizi duyurursak, bize de kadro konusunda yardımcı olabilir. yoksa hep olduğumuz yerde sayacağız, verilen kadrolara da razı olmuş olacağız. Ekim sonuna 15 gün kaldı. bu zaman zarfında ne kadar kadro toplanabilir ki? kurumlara kadro konusunda ısrar edilmeli, özellikle Sağlık Bakanlığı 50 bine yakın atama gerçekleştirdi. engelli sağlıkçılar olarak 3 yıla yakındır kadro açılmadı. Meb. kadrosu diğer kurumlardan daha çok buda atamada nitelikli alım bekleyen engelli adayları mağdur ediyor. bu yüzdende yığılmadan dolayı puanlar yükselmiş oluyor. Lisans dışında önlisans ve liseye nitelikli alımların önü açılmalı. yoksa Diyanet kadroları hep boşa çıkacak. Meb.de puan yönünden engelli adayları sürekli zorlayacak.

Kadroların son toplanma günü 31 Ekim. Kurumlarda işi son günlere bırakmayı adet etmiştir. Tavsiyem bunları düşünmeyin ve 15 kasıma sıkı çalışın. Puan yoksa kadro sayısı ikinci plana düşer. Önce sınav

Üst Alt