Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Bizim ülkeden hakkaten bir halt olmaz :) Pandemi dediler o kadar sınavı dafalarca ertelediler, 2018 için atamayı defalarca gözardı ettiler, şimdi baktım EKPSS 2020 başvuru kayıt görüntüle kısmında sınav tarihi 15 Kasım 2020 olarak gözüküyor :) Aralıkta atama yaparlarsa arada 2018'i kaynatacaklar :)

Benim bir engelli olarak bu ülkeden hiçbir beklentim kalmadı, eğer senaryo gerçekten böyle olursa Türkiye'den gitmek için yol aramaya başlayacağım. Tesadüfen geldiğimiz bir dünyada insanca yaşama hakkımız olan bir ülkeye...

sınav takviminde gözükmüyor ama başvuru kayıt ekranında 15 kasım yazıyor acaba bilerek gizliyorlar mı tepkiden mi korkuolar

Bir daha erteleme gerekirse büyük tepki olur diye açıklama yapmıyorlar bence, bir yanlışlık olmuş sınav tarihi yanlış girilmişte diyebilirler açıklama yapmazlarsa, ama bu kez açıklama olursa sınav olur.

Fakat ben hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum, kronik hastayım sınav olursa riske girip sınava girmem, e atamayı da 2018-2020 ortak yaparlar 2018 puanım çok bir işe yaramaz. Hakkımı helal etmediğim gibi gerçekten bela okumak geliyor içimden ama okumayacağım. Allah en iyisini bilir, o bildiği gibi yapsın...

Eğer SINAV 15 KASIM da ise olan 2018 girislilere oldu. Az bir ATAMA SAYISI olur.
Puanlar 95 puandan aşağısını görmez. Olan bize OLDU. 2018 girislilere OLDU. Az bir ATAMA SAYISI yapıp bu mevzuyu kapatırlar. Yine ATANAMADIK DESENE

guleman18

Nedir bu çilemiz hakikaten. Sözde engelli stkları atama ve kota mücadelemizde bize destek vermezken, sınavın olması için çok afedersiniz bir yerlerini yırttılar😡

Birçok kronik hastasi kardeşimiz kalp, böbrek ..vs hastasi bu sınava Girmesi ZOR.
Pandemi olduğu sürece bu iş zor. COK RİSKLİ.
Bende kayıt oldum 2020 EKPSS sınavına ama girmeyeceğim.
Kendimi riske ATAMAM
Sağlık daha ÖNEMLİ.

kenan91 Sınav olsa bile açıklanması uzun sürüyor. yani açıklanmadan Aralık ayı girmiş olacak. bu durumda da 3. atama olabilir.

3. Atama olmalı ve kontenjanları yükseltmeleri lazım

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nurtan

Bence birleştirecekler, birleştirmeseler de bir avuç kadro verecekler sağlık olsun. Her şey bir ders ve ben kendi dersimi aldım.

2016'da hastalığımı öğrendim, 2018'deki sinava bekledim, 3 yil atanmayı bekledim 1 sene de yeni sınavı bekledim ama bu süreçte sınava girmeyeceğim. Bu devlet için üç kuruş daha fazla maaş alacağım bir iş canımdan önemli değil. Sonuç olarak 5 yılım gitti bu az bir sure değil, bir çok şey Türkiye'de zor.

Ben bugün itibariyle kesin kararımı verdim, diyalize girip sonra da nakil olacağım ardindan da pandemi bittiği gibi Türkiye'den gideceğim. hepinize savasinizda basarilar umarım her şey gönlünüzce olur.

sağlıcakla kalın.

https://mobile.twitter.com/Tolunay55820762/status/1312997712674127873

Arkadaşlar yeni bir tweet dizisi açtım destek verirseniz sevinirim
Biraz önce halis aygün'ün sayfasında gördüm sınavın 15 kasımda olacağını duyurmuş
Sınavın ertelenmesi için bir ümit var mı,yoksa artık çok mu geç bilmiyorum
kartaliçe07 size ulaşamadım ne burada ne de twitter da ,mesaj gönderdim 2 hesaba da bilginiz olsun

Sınav sonuçlarından önce atama olması için uğraşmalıyız

Şimdi hiç atanamayiz.
2020 girisliler 90 -95 PUAN dan aşağı oynamaz. ( Lisans grubu için diyorum )
2018 puanıyla 2 yıldır BEKLİYORUM.
80,463 PUANLA 2 tane TERCİH yaptım .İkisinden de ATANAMADIM .
90 PUAN dan aşağı alanlar PEK UMUTLU olmayın . ( Lisans grubu)

2018 PUANLA Girislilere YAZIK OLDU.

meraklımelahat

şimdi gördüm artık çok geç hocam ben mücadeleyi bırakıyorum. tarih belli oldu.bu duruma getirenleri allaha havale ediyorum

#Ekpsskasimdaolamaz diye yazıyorum.sizlerde yazın üşenmeyin sürekli

ŞU bir gerçek ki
KOTA AZ, ATAMA AZ
300-500 ATAMA yapıp mevzuyu kapatacaklar.
ATAMA YAPTIK mi YAPTIK
OLACAK
EKPSS , NORMAL KPSS den DAHA ZOR hale getirildi. ARTIK EKPSS ATANMAK KOLAY DEĞİL

ATAMA KADROLARIN yarısı DİYANET olur.
YILDA 3 ATAMA deniliyordu.
O da FOS ÇIKTI.

EN ŞANSLI OLANLAR 2015 DEN ÖNCE ATANANLAR OLDU.
60 PUANLA
70 PUANLA
75 PUANLA ATANANLAR OLDU.
ŞIMDI NERDE 90 , 95 PUANDAN AŞAĞISI ZOR
O ESKIDENDİ...

92-93ten aşağı düşmez puanlar atama sayısı az, mükemmele yakin hatta mükemmel geçmeli sınav yoksa geçti artik. Kaymağını 2016 ve öncesi yedi. 85 kusur aldım 2018de, bir şey olmadı 2 tercihte de. Durum çok zor ya çok fazla azmetmek gerekiyor ya da başka bir is bakmak. Aksi takdirde öylece kalırız. Müezzin lazim hep müezzin doldursunlar çok faydaları var!=-*+&

Diyanet şuanda Kpss'den 5000'e yakın personel alımına çıktı. daha önceki alımları da hesaplarsak engellilere yine çok kontenjan açacağa benziyor. nitelikli bölümlerden mezun olmayan arkadaşların işi zor gibi olacak, sizi üzmek istemem ama acı bir tablo var ortada. Vhki ve hizmetli kadroları büyük ihtimal 85-90 aşağı inmez buna bir de sınav puanlarının 4 yıl kullanılmasını ve atananların tekrar tercihte bulunması faktörleri çıtayı yükseltecektir.

3. Atama olmalı ve 5bin kişi daha alınmalı 2020 sınavında yine sayı yukseltilip mağduriyet giderilmeli herkes yoruldu artık..

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlar:

AİLE VE ÇALIŞMA BAKANIYLA, BAKANLIK SAYFASINA TWİT ATIN.

HER GÜN ÜŞENMEDEN BURDA YAZILANLARI ONLARA UOLLAYIN

HAKKIMIZI ALIRSAK BÖYLE ALABİLİRİZ

Nurtan

Sanırım anlatamadım. Atanan kişi tekrardan tercih yapamaz. Eğer eğitim kısmında ya da kadro değişikliği içinse tekrardan sınava girip atanabilir. Mesela yh olan biri tekrardan sınava girip puana göre gih olarak atanabilir.

lacivert21 açıklama yapmamış olabilirim benim de anlatmak istediğim bu zaten. sonuçta atanan biri eğitim değişikliğinden tekrar tercih yapıyor mu? yapıyor.

Nurtan
Sen orda atanan biri tekrar tercih yapar yazmışsın. Öyle bir anlam çıkıyor.

lacivert21 sonuçta onlar da atanan oluyor. her şeyin açıklaması olmayabilir. klavuz var. ya da sizin gibi bilmiş arkadaşlar. :rolleyes:

guleman18

Niye olan size oldu? Sınavın tarihi 26 Nisan'dı zaten. Pandemi olmasaydı, 2018'lilerin ısrarla istediği 3. atama yine olmayacaktı. Ve ilk atamada yine 2020'liler ile yarışmak zorunda kalacaktınız.

Bir de anlamadığım; kronik hastayım, şöyleyim, böyleyim vs. diye sınavın ertelenmesini savunanlar ısrarla atama istiyor. Atandığınızda pandemi mi yoksa kronik hastalığınız bitecekti?

Herkes için hayırlısı olmasını dilerim.

hkmpli

Tabiki de olan bize oldu! Bizden öncekilere 3 kez atama verildi de bize niye verilmiyor? Senin tuzun kuru belli. O yüzden meselemize yorum yapma!

hkmpli

Devletimiz SINAV yapıyor ama AZ ATAMA yapıyor. Biz 5000-10000 ATAMA istiyoruz. Böyle olmaz. Boyle yürümez Bu islerde biz ler 2018 de hak ettiğimiz Puanı aldık. 80 ,463 Puan aldim 2 tane TERCİH yaptım ikisinden de ATANAMADIM. Hakkimi helal etmiyorum.Benim PUANIMDA ATANANLAR 80,567 - 80,920 gibi PUANLARLA ATANANLAR OLDU. Haksızlık var.

Üst Alt