Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Ekonomi çok kötü, bence atama yapılmaz pandemi gerekçe gösterilerek.

sınav olursa bizim atama yaş arkadaşlar önce bunu idrak edelim. kurumlardan duyumlar alıyoruz atama var ama biz twiterda mücadele ediyoruz gelin birlik olalım. sınav bu yıl olursa 2018 liler mağdurun alası olacak

Atama olmasi çok zor arkadaşlar kurumlardan gelecek sayiya kaldiysa işimiz çok zor aile bakanliginin kurumlara gonderdiği resmi yazida şu yaziyor;kurumunuzda boş engelli kadrosu bulunmasi halinde diyor 2019 da 1.300 kadroyu zorla verdiler 2020 de de sayi 500 ü geçmez yada bu seneyi bay geçebilirler atama olacak olsaydi zehra zümrüt selçuk söylerdi atama yapcaz diye bakan kurumlardan gelecek sayiyi bekliyoruz,biz araci kurumuz dedi yani bu şu demek atama olmayabilir yada çok az bir kadro olacak 400-500 gibi artik ekpss nin normal kpss den farki kalmadi 85 ve 90 dan asâgi kimse atama beklemesin kota yuzde 6 ya felan da cikmicak kesin bilgi

Alpxx

Kardeş Bakan kadroların bildirilmesi halinde atamaları yapacağız diye konuştu. ha tabi bildirilen kadrolar az olur orasını bilemem

Sağlık Bakanlığı 50 bine yakın atama yaptı bu durumda nasıl kadro sayısı az olur?

atama hakkında emin değilim inşallah güzel bir sayıyla olur, ama sınav bu yıl olmayacak ondan eminin
Nurtan

keşke kronikler disindakileri sağlığa, kronikleri daha az riskli ortama atasalar, her engelliyi kendi durumuna uygun iş ve kuruma almalılar. bunalr gerçi Türkiye'de hayal biz daha atama olur mu bunun savaşını veriyoruz

3 Aralıkta bişey çıktı çıktı cikmadi bu atama iside yaş demektir inşallah ataniriz

kenan91 aslında olması gereken engeline göre çalışabilecek iş alanlarının olması.oda bu şartlarda imkansız gibi..

Arkadaşlar ortaöğretim 80puanla atanabilirmiyim iyice bunaldik

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kevser er

Aynen 3 Aralık son umudumuz ama ben yine de iyimser düşünüyorum çünkü 31 Ekime kadar kadrolar bildirilecek ve sonrası yine 3 Aralık Dünya Engelliler gününde atama olur diye düşünüyorum çünkü Dünya Engelliler Gününü atamasız geçirmezler ve Sayın Bakan geçen sene bundan sonra her Aralık ayında atama olacak demişti. Allah yüzümüze gülsün inş
kenan91
Kardeşim valla twitterda bir grup sınav olsun diye durmadan yazıp duruyor

Ekim sonrası her an alına çıkabilirler tahminim geçmişte kasımda alıma çıkıldı

twiterınız varsa gelin siz de bize katılın. atama mücadelesi için

Sevgili 2018 puanıyla atama bekleyen arkadaşlarım neyi bekliyorsunuz niye bekliyorsunuz böyle burda atama ne zaman olur atama olacak mı kaça kadar düşer hakkımızı istiyoruz diye buralarda böyle boş beklemektense Twitter da hesap açında atama istiyoruz diye her gün yırtınanlara destek olun bari yetkililer burdan değil ordan duyuyor sesinizi emin olun sayınız çok olursa istediğinizi alırsınız Ayşe sarı hanımefendi sınav isteyenlere destek çıkıp atama isteyenlerin isteklerine çalışmalarına çomak sokuyor gerçekten hakkınızı istiyorsanız hakkınızı aramasını da bilmelisiniz 2020 tayfa hergün hakaret beddua ve küfürler ediyor atama istiyoruz diyenlere neredesiniz çıkın gidin Twitter a sizin halinizi sizden başkası anlamaz destek olun birlik olup ses getirmeye bakın burda vakit kaybetmeyin yoksa gerçekten atamayı daha çok beklersiniz azıcık hakkınızın peşinde koşun yoksa puanlarınız çöp olacak 2020 sınavına çalışmadıyssanız atanırım 3. Atama hakkını bekliyoruz derseniz yanılırsınız hakkını istediğini gösterirseniz isterseniz alırsınız hakkınızı iyi geceler Twitter a gidin gerçekten atanmak istiyoruz diyorsanız
😉

Twitter hesabını açtım.sayfanızı takip ediyorum.ayse sarıya da twitterdan mesajları yolladım işine gelmeyince sonunda bloke-engel koydu bana 😂😂 sesimizi duyurmalıyız .mücadeleye devam

Durmak yok arkadaşlar sesimizi gür bir şekilde çıkarmamız lazım. Burada atanmak isteyen tüm engelli arkadaşlara sesleniyorum twitterda durmadan yazalım hesabımız yoksa açalım bu bizim son şansımız eğer etkili olamazsak sonuç hüsran olur.

Evet destek olalım arkadaşlar 3. atamayı almamız gerek. yoksa az bir alımla yine mağdur olacağız. özellikle sağlıkçı arkadaşlar engelli sağlıkçılar atama istiyor diye destek olsun. yoksa daha çok bekleyeceğiz.

Merhaba arkadaşlar. Bu platformda atama isteyen tüm arkadaşlara sesleniyorum. Twitterda yapacağımız çalışmalara katılımlarınızı bekliyoruz. Şuan halihazırda etkinlik grubumuz oluşmuş durumda. Grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar bana özelden yazın size twitter hesabımı vericem ordan takip edin sizi gruba dahil edecem.

Önümüzdeki bu 2 ayı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Unutmayın ki kişiye çalıştığının karşılığı vardır. O yüzden atama isteyen herkesi grubumuza bekliyoruz.

Son düzenleme:
2018 girenlere çok haksızlık yapıldı son bir atama ile bunu telafi etmeleri lazım

umarım bu kadar engelli arkadaşımız mağdur edilmez

Çok sağol kardeşim Skolyoz23 Allah razı olsun seni eskiden beri bu platformda bilir tanırım her zaman hakkı söyledin. İnş Aralık ayında bu defa umutlarımız yeşerecek. Sende bize twitterdan destek verir misin kardeşim?

KIZGINADAM
@kumpirlover beni bu hesaptan takip edin. alayım sizi grubumuza
Skolyoz23
abi sesimizi duyurmak için twiterda mücadele edeceğiz siz de bize destek olur musunuz
@kumpirlover hesabım.. takip edin şu atamada bu kez güzel kadro alalım.

Sağlıktan yine kpss'den 18 bin alım olacak yakında. sağlıkçı arkadaşlar bizimde sesimizi duyurmamız gerek.

oluruz tabi neden olmayız her zaman buradayız. ne yapmamız gerektiğini söylemeniz yeterli ama benim şahsi fikrim sınav ertelenmeseydi alım olmaz yönündeydi ama sınav ertelenince bir umut doğdu alım olacak gibi hissediyorum

Skolyoz23

Bizimde umudumuz bu yönde kardeşim. Sınav ertelendiği için Aralık ayında atama yapacaklarını düşünüyoruz. O yüzden twitterda sesimizi yükseltmemiz lazım sende bize destek ol kardeş.

Üst Alt