Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

Bu sene ogretmen alimi yapilirmi sizce arkadaslar.Fizik ogretmeniyim

Geçen senede bu 7000 kişilik kadrodan söz ediliyordu. Ama bütün boş kadrolar için atama yapılmadı. 7000 ya da 10000 atama hiçbiri tüm engellileri kapsayan bir sayı değil. 90000 kişi sınava giriyor, hiçbir sayı bu açığı kapatamaz. Hadi ben, sen, o atandı ya geride kalanlar sınav zaten başlı başına ayrımcılık birbirimizle yarıştırma eğer diğer insanlara göre pozitif bir ayrımcılığımız olacaksa bunun adı sınavla atama olmamalı. 7000 kişilik bir atama yapıldığını farzedelim ya geride kalan 83 bin kişi ne olacak bu şekilde 1 saatlik sınavla insan ölçülemez değerlendirilemez keza bu normal KPSS içinde geçerli.

Neron9025

2020 de illa sinav olsun diyenlerde dahil kimse umutlanmasin atama felan yok belki 300 veya 400 kisilik bir alim olabilir ekpss den atanmak artik hayal oldu

Alpxx

Aynen öyle maalesef. Bu gidişle ya Kpss gibi olacak ya da kaldırılacak..

Hakimi yiyenlere hakkım haram olsun emeklerimiz boşa gitti

Diyanete 5000 personel alınıyor.
Devlet korumasındakilere yılda 3 atama var.
Şimdi de Hazine ve Maliye Bakanlığı 5000 personel alacakmış.
Ama EKPSS den ALIM YOK. Şimdiye 300 KADRO çıktı derler.
Herkese gelince ATAMA VAR bize niye yok ??

OLMADI GERÇEKTEN OLMADI...

istorika

Şimdi 6000 KADRO varsa eğer

Bunu paylastiracaklar . LİSANS ,ÖNLİSANS, LISE, ILKOKUL DIYE BÖLÜŞTERECEK.
ARTI BU KADRO' DAN BÜYÜK IHTİMAL ÖĞRETMENLERE 'DE AYIRIRLAR.

Kaça bölerler ? Bilinmez . 2018 ve 2020 girisliler de var .Nasıl olur bilemem ??

guleman18

Haklisiniz. "Engelli memur alınacak" yazisini görünce hemen sevindim ama işin bir de bu bahsettiğiniz tarafı var..

İstorika

Eski verilere ulaştım. 2016 yılında da 6000 ENGELLİ Memur alınmış.
Ağırlıklı DİYANET, psikolog, hemşire, avukat, öğretmene KADRO ayırmışlar.
5000 kişi TERCİH yapmış LİSANS dan
1039 KADRO verilmiş
835 kişi yerleşmiş.
O dönemde 2016 yılında 75.000 engelli varmış.
Şimdi yıl 2020 100.000 engelli memur adayı var.
BÜYÜK ihtimal yine PUANLAR yüksek kapatır.
En cok kadro 2016 yilinda 2350 kadro ortaöğretim e verilmiş.

NOT :
Bu verilere ÖSYM 2016 ekpss yerleştirme sonuçlarından ulasilmistir

6000 alım olursa bunun dışında tekrar alım olmayabilir. 2019-2020'nin birleşmiş kadroları olabilir. eğer sağlıktan alım yapılırsa çoğuda sağlık ve diyanete ayrılan kadro olarak verilebilir.

Şimdi bu aralık ayında sınav açıklanmadan engelli ataması olmaz mı

Zannetmem

SINAV % 100 yapılır. Yine yine ertelemezler.

Herşey COVİD -19 vakalarına bağlı 2000 in üstünde

guleman18

Ülkede her an herşey değişebilir, bunu unutmamak lazım. Kısacası bekleyip göreceğiz..

istorika

YENİ tedbirler gelecek COVİD-19 dan dolayı.

EKPSS SINAV buna göre sekillenebilir.

Doğru söylüyorsun.

guleman18

Yalan haber arkadaslar inanmayin emekli olanlarin disinda kamuya engelli memur alinmicak araliktaki atama 500 ü geçmez

Nurtan güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ancak pek de mutlu değilim. Çünkü eskilerle yeniler bu atamayı paylaşacak ve yüksek puan alanlar yerleşecek. Inşallah sayı fazla olur da boş yere sevinmemiş oluruz..
sleeping beauty bileklik de neymiş, atanirsam sana daha güzel bir hediye alacam❤

Nurtan

Inşallah ARALIK AYINDA ATAMA OLACAK.
Herşeyin HAYIRLISI.
Tabi bu Atamalarda en önemlisi LİSANS a KAÇ KADRO verilecek ?
Dağıtım , pay nasıl OLACAK ?
Bir de pek UMUTLU DEĞİLİM. 2 TERCİH yaptım ikisi de OLMADI MAALESEF.
COVİD-19 dan dolayı SINAVA girmeyeceğim.
Çünkü VAKA SAYISI FAZLA
Sağlık mı ?
SINAV mi ?
Sağlığı Seçtim.

En son bakan hanım 300 kadro toplanmış demişti. Şimdi de olsun 1000 kişi bunu 4 gruba böl 250 kişi 90 aşağısı atanamayacak kendi adıma söylüyorum matematiğim zayıf ben 90 üstü alamam sınav giriş belgemi de yırttım attım. Bu sınava girenler çoğunlukta psikolojik rahatsızlığa sahip bu şekilde insanları muallakta bırakmak ne kadar doğru. Olacak mı olmayacak mı kaç kişi olacak bu beni iyice rahatsız ediyor en iyisi hiç bulaşmamak amacım moral bozmak değil ama gerçek bu 90 veya üstü alabileceğinize inanıyorsanız ümitlenin.

EKPSS P3 puanı 80,463 LİSANS PUANLA Atanamasam da canım sağolsun.

2022 EKPSS SINAVINDA 93 PUAN VE üzerini alacağım .SONRA da bu işi bitireceğim.

2020 HASTALIK dolu bir yil OLDU. O yüzden kendimi riske ATAMAM.

Üst Alt