Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

doğaevrim Yeterli seviyede çalıştığımı düşünüyorum.Artık oluruna bıraktım kasmıyorum.Ne olacaksa olsun.

guleman18
Slm dostum nasilsin.tahminimi soluyorum;ekim sonu kadrolar bildirilirr.alim ilani aralik 15-29 arasi aciklanir.alim sayisida 2000 civarlarinda olur.insallah bu sefer atanicaksin.cunki yuksek puan olarak sen kaldin

500 lisans mezunu alınırsa puanlar kaça düşer sizce? Başka bir başlıkda da sordum ama pek tahmin gelmedi. En son 81 puanlarda 4001 kodu gitmişti düz memur olarak

Sabayrak05
Sağol Sabayrak Sen nasılsın?? İYİYİM desem yalan olur. Çünkü 2 tane TERCİH yaptım ikisinden de ATANAMADIM. HÂLÂ BEKLİYORUM. PEK UMUTLU DEĞİLİM AMA ALLAH BÜYÜK . BENIM PUANIMDA ATANANLAR OLDU. 60 TERCİH YAPTIK HİÇ Mİ BİR YER ÇIKMAZ ?
ÇIKMADI MAALESEF

Diyorum
Ortaöğretimde 55 bin kişi girip 700 kişi alınıyorsa
Ön lisans ve lisanstan 10 bin kişiye 1300 kişi alınacaksa bu adaletsiz olur

HERKES ÜŞENMESİN
HER GÜN BAKANA VE SAYFASINA TWİT ATIP
ORTA ÖĞRETİME KADRO SAYISI ARTTIRILMASI İÇİN YAZSIN

ÜŞENMEYİN ARKADAŞLAR!!

atama hberimi çıktı 2000 olan nedir arkadaşlar

ARALIK da ATAMA olacak Ama sayı bilinmiyor. 31 Ekim'e kadar KADRO talebinde bulunulacak.

Nurtan

ATAMA olacak da sıkıntı şu ne kadar sayıda olur ??
2019 ARALIK ayındaki ATAMA en kötü atamaydı Lisans icin söylüyorum.
Acil afet yönetimi 1 KADRO
Muğla üniversitesi 5 KADRO
İl göç idaresi ağırlıklı hep 1 kişilik KADROYDU.
Bunların hepsi benim gözümde birer ölü KADROYDU.

guleman18 büyük ihtimal 1.500 civarı bişey olabilir fazla kadro çıkacağını sanmıyorum. üniverisite kadroları zaten çakılı kadrolar. bizler sağlıkçılar olarak inşallah bu defa kadrolarda kendi adımıza iyi şeyler bekliyoruz. neredeyse 3 yıl olacak.

Nurtan

Doğru diyorsun. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Kota artmadığı sürece bu iş zor. ÖZEL SEKTÖR zaten TECRÜBE istiyor , OLMUYOR.
KAMU da olmazsa zaten ne iş yapacaksın ki ??

toplam 1.500-2.000 kadro vereceklerse benim bu ülkeden hiçbir umudum kalmaz artık. Engelli olarak yaşam hakkım yok diye iltica eder giderim, hiçbir değerimiz yok bu ne insan mıyız hayvan mı belli değil.

2019 atamalarında kurumlardan gelen sayı 500 - 600 dü. Araya dernekler vs. Birileri girince zorlama yaparak 1304 kişi oldu.ama yarısı diyanet kadrosuydu.anlıyacağıniz meclis açılıyor bu kota sorunu yine gündeme gelmez ise bu yıl 500 kişilik kadro bile açılmaz.gerçekler acı malesef

Arkadaşlar aralıkta kesin atama olacak mı? Netten baktım ama öyle bi haber göremedim

"Engelli atamaları konusunda biz aracı bakanlığız. Normalde biz kamuda engelli kadrolarının bildirilmesi için yazı yazıyoruz. Oradan gelen rakamları aldıktan sonra atama yapıyoruz. Dolayısıyla bakanlıklarımız engelli kadrolarını bildirdikleri zaman bu atamayı yapacağız. Biz onları bekliyoruz.
(BAKAN HANIMIN AÇIKLAMASI ) HABERLERI IYI TAKIP EDIN .3 HAFTA ÖNCE AÇIKLAMA YAPTI. GECEN SENE DE AÇIKLAMIŞTI HER ARALIK AYINDA ATAMA YAPACAĞIZ DİYE

HEM BU 3. ATAMA ( 2018 ) GİRİŞLİLERİN HAKKIDIR.HAKKIMIZI ALIYORUZ.2020 girisliler BEKLEYECEK

Ben yazdım. HAYIRDIR ??

https://www.kamubulteni.com/ekpss-haberleri/engelli-memur-alimi-icin-son-dakika-gelismesi-h28849.html

Kaynak

Hatta televizyonda AÇIKLAMA yapti .Bir kanal programına konuk oldu.

1 Ekim'de Meclis açılıyor. Hükümetle yapılan görüşmede engelli kotası artışı meclis açılınca görüşüleceği söylenmişti.
Aralık ayında engelli ataması var. Atama öncesi kota artışı olursa 2018 sınavına girenlerin büyük bir kısmı yerleşecektir.

sınav yapılmayacaksa kadroyu çok vermeliler. çünkü 2018 sınavına girenlerin çoğu yine ekpss'ye girecek.

kaç yıldır görüşüyorlar zaten kotayı

Atama bekleyen önlisans mezunu arkadaşlar watsapta gurup kurun atamayi tartişalim ben 75.300 puan ile atanabilirmiyim mesela ne diyorsunuz

Alpxx
kardeşim toplam 1-2 bin civarı kadroyla atanma şansın zor önlisansa bir şey düşmüyor zaten açtıkları kadroların yarısı da imam ıvır zıvır çalışıp 90+ alman lazım bende 73 almıştım şu anda bu kadrolarla atanamayız. ki kadroları arttırma niyetleri pek yok, kotayı arttırmak için de çaba göstermiyorlar

Dayanamıyorum artık. Bu ne bitmez bir bekleyiş!

Dayanamıyorum artık. Bu ne bitmez bir bekleyiş!

Boşverin bence siz buraya çok bakmayın, biraz hassas birisiniz sizin için daha iyi olur, burada bilgisi olan olmayan herkes yazıyor. Atama olup olmayacağı olursa ne kadar sayıyla olacağı net değil. Bekleyip göreceğiz, sıkmayın canınızı.

Aralıkta büyük ihtimalle atama olur.Ama tahminim sayı az olabilir.İnşallah hatırı sayılır bir rakam olur da 2018 de alamadığımızı alırız.

Son düzenleme:
Ortaöğretim 86 aldım su anda hizmetli kadrosundayim memurluk için bekliyoruz bakalım. Ekpss ye önlisans dan başvuru yapmıştım aslında istedigim oydu ama sınavı ertelediler. Böyle erteleye erteleye lisanstan gireceğim heralde 😀😀

Üst Alt