Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

09/09/2020 tarihinde yapılan Ekpss Eylemi Hakkında Önemli Gelişmeler Şunlardır:

1) Aralık 2020 içerisinde EKPSS ataması yapılacak.
2) EKPSS kesinlikle ileri tarihe ertelendi.
3) Kamuda engelli kotası sorunu, bir ay içinde bakanlıkla yapılacak görüşme sonrasında netleşecek.

++ Engelli temsilci ve sivil toplum kuruluşları ile yapacağımız önemli hususlar şunlardır: Kamuda engelli kotasının %6 seviyesine çıkarılması ve Aralık 2020 tarihinde yapılacak EKPSS atamasının en az 5 bin kadro verilerek mağduriyetin giderilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır.

++ Ayrıca EKPSS'nin ertelenmesine yönelik tarafımıza yöneltilen haksız eleştirilere anlam verememekteyiz. Alınan karar, Bilim Kurulunun vermiş olduğu tavsiye kararı neticesinde uygulanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Engelliler Platformu

Quwaxer ben bu platformun hiçbir şeyine inanmıyorum ve CİDDİYE DE ALMIYORUM

2018 sınavından sonra bakan 10 bin atama olacak dedi. Toplamda 3-4 bin oldu yarısı diyanet ve engellilere verilen kadroların yarısı BOMBOŞ kaldı, bir tarafını yırtan bizler 70-80-90 puanla açıkta kaldık, 55-60 puanla imam müezzin atadılar. HAKKIMI helal etmiyorum. Bu aralıkta 5 bin kadro açsalar bile bu sayı yetersiz 2016 puanı olanlar yine tercih yapacak, 2018'deki insanların günahı ne? Bu sefer yeni sınava girenler konuşacak ki daha sınav olmadan başladılar konuşmaya olan yine bize oldu. Bizim suçumuz günahımız ne bilmiyorum Allah bizi sınıyor ama sabrımız artık bitti.

Umarım bu kez bize vadedilen
olur ve artik 84 kusurle evde oturmak zorunda kalmam benden daha cok alanlar bile atanamadi lutfen yeterince atama yapilsin artik

"Engelli atamaları konusunda biz aracı bakanlığız. Normalde biz kamuda engelli kadrolarının bildirilmesi için yazı yazıyoruz. Oradan gelen rakamları aldıktan sonra atama yapıyoruz. Dolayısıyla bakanlıklarımız engelli kadrolarını bildirdikleri zaman bu atamayı yapacağız. Biz onları bekliyoruz.

Engelliler günü açıklama yapılacak, umarım herkesin beklentisini karşılayacak bir atama sayısıyla karşılaşırız.

Sağlık Bakanlığından beklentimiz büyük.çünkü; 2020 itibariyle 50 bine yakın kpss'den normal alım gerçekleşti.3 yıla yakındır ekpss sağlıkçı alımı yapılmadı. Kontenjan doldu denilmişti. Bu rakamla engelli sağlıkçılar da artık payını almalı.

50000 %3 1500 yapar. Bu da yeterli olur mu bilmiyorum, sağlıkçılar için.

Neron9025 50 binin dışında kalan bir de Üniversite Hastaneleri var. onlar da kendi bünyesinde alımı fazla yaptılar. yeni açılan Şehir Hastaneleri için engelli kontenjanı olursa 1500'de razıyız.

Arkadaşlar Twitter’dan bakana ve bakanlığa sık sık yazın.
Ortaokul lise bölümüne iyi kötü en az bir 750 kontenjan memur 1000 kontenjanda Hizmetli alımı için yer açılması iki senedir alımların toplamının 1000 geçmediğini yazın.
Üşenmeyin yapın eğer böyle yapmazsanız sesinizi duyuramazsınız. İllaki twitinizi göreceklerdir ama açarlar mi işte oda onlara kalacak

Yazın Twitter’dan yazın yorulmadan sıkılmadan

3001 ekpssde 70 puana ınermı som atamada?

3001 ekpssde 70 puana ınermı somn atmaada basarı sıralamam 5126

Arkadaşlar ortaöğretim 79.90 puanla atamam olurmu sizce ne kadar kişi alınırsa atanabilirim bi yardımcı olun lütfen :)

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasemin5353 O puanlara düşmesi için çok fazla alım yapılması gerekiyor, o yüzden düşmesi mümkün değil.

tşkr ederım cevap verdıgınız ıcın

3001 ekpssde en son atamada 78 le kapattı

Merhaba önlisans puanim 75.227 en son 78.80 ile kapatti 3.atamada atanabilirmiyim tecrübeli arkadaşlarin yorumlarini bekliyorum?

Alpxx

Kardeşim atanman kesinlikle açıklanacak kadro sayısına bağlı önceki atamada önlisans için sanırım 447 kadro açılmıştı. Sanırsam Aralık ataması için bir o kadar daha açılırsa önlisans için atanma ihtimalin olur diye düşünüyorum

Bilen varsa söylesin lütfen

84,43224 arkadaslar ortaöğretimden 2018 de aldigim puan sıralama 2557 sizce atamam olurmu bu puanla bilen tecrubeli biri varsa lütfen bilgilendirme yapabilirmi lütfen

Son düzenleme:
Onlisan 75,227 puan ile atanmam için en az 750 kadro 3001 ihtiyacim var araliktaki atamada 2,500 kişi alirlar mi alirsalar onlisansa kaç kontenjan verilir.

Buraya yazmakla olmuyor arkadaşlar
TWİTTERDAN herkes aile çalışma bakanına ve sayfasına Twit yollasın
Ortaöğretimden daha çok kontenjan istiyorsanız yazın arkadaşlar.
Görebilecekleri tek yer Twitter
USANMADAN SIKILMADAN HER GÜN TWİT ATIN

2012; 11 bin küsur
2014; 11 bin küsur
2016; 11 bin küsur (2018 ile)
2018; 3 bin küsur (Ve kadrolar 2016 ile paylaşıldı)

2018 sınavına giren engellilere 8 bin daha az kadro verildi ve bu kadrolar da 2016'dakilerle paylaştırıldı HAKKIMI yiyenlere HARAM olsun.

kenan91
Kardeşim hepimiz bunun farkındayız ama bakın platformda bazı arkadaşlar bu söylediklerini hiç ciddiye bile almıyorlar çünkü onlar sadece kendi nefisleri için konuşuyorlar. 2018 de sınava giren engellilerin hakkının yenilmesi kimsenin umurunda bile değil. İnşaAllah Aralıkta yapılacak olan atamada bu haksızlık telafi edilecek.

kar&yağmur
Aradan 7 ay geçmiş ama bakın yine söylüyorum eğer Aralık ayında ciddi bir atama olmazsa önümüzdeki sınava girenler ve 2018 den yüksek puanla atanamayan arkadaşlar da üst üste binince ciddi bir sorun oluşacak. Sınav ertelenmesin diyenler yanlış yapıyorlar onların yapması gereken Aralık ayı için ciddi bir atamanın yapılması için destek vermesi yoksa bu gidişle yığılma olacak ve sonuç hüsran olacak lütfen oturun bir düşünün

Öğretmenler 60 kusur puanlarla atandıkları için sınavın ertelenmesini istemeyip milleti yalan yanlisla peslerinden sürüklüyorlar. Bir de hastalığı olmayanlar bir şekilde kendilerini hasta göstererek sırf sınava girebilmek için rapor aldilar. Bu iki grubun yüzünden herşey oluyor..

İstorika

Ne 60'ı 54'le atanan Fizik öğretmeni oldu :) o puanlarla öğretmen olan biri öğrencilere ne verebilir, öğretmenlik bu kadar vasat bir meslek mi... Zaten şu sahte rapor alanların yedikleri kursağından nasıl geçiyor bilmiyorum, HARAM ZIKKIM olsun.

kenan91

Bu olanları gördükçe, hem 2016'daki sınava girmeyen hem de formasyon almayan kendime çok kızıyorum. Öğretmenler çok saçma davranışlar içerisindeler. Bunlar nasıl eğitimci ya? Ben bir öğretmen olsaydım bu ucuz hareketler içerisine asla girmezdim. Millet şark kurnazlığı yaparak bütün engellilerin ayağına sıkıyorlar ama farkında değiller..

İstorika

Ben de hastalığını 2016'da öğrenmiş biri olarak böyle bir sınavdan haberim olmadığı için pişmanım 73'le memur olurdum kesinlikle. Dediğiniz gibi herkes çok ufak hesaplar yapıyor ama 2018 için hak edilen kadro açılmazsa bir sonraki sınava girenler bizden çok daha ağlayacaklar. Bakın artık atama sayıları bu kadar kadrolar doldu eğer açılırsa atama yapılır diye cevap alıp duvara çarpacaklar şu an bile 80-90 ile boşta olan arkadaşlarımız var 73 almış biri olarak sınava girsem benim için daha iyi çünkü ben zerre kitap açmadan aldım bu puanı :) şimdi girsem daha iyi bir puan alacağımı biliyorum. Amaç burada biz atanalım sonrakiler ne yaparsa yapsın değil, ben bu atama döneminde de atanamayabilirim yüksek ihtimalle, ancak bir sonraki sınavdan sonra tekrar konuşacak yüzümüz hak iddia edecek durumumuz olacak. Aksi halde dediğim gibi artık kadrolar bu kadar denip en az 90 puan barajı oluşacak suni olarak, onda da atama garantisi olmadan :) hele hele lise ve orta öğretim artık HADEME bile olamayacak çünkü kadroları onlara açmayacaklar.

GERÇEKLER acıdır, sadece samimi olup görün yeter. SAYGILAR

kenan91

Çok güzel izah etmişsin kardeşim bende günlerdir aynı şeyi tekrarlıyorum anlatmaya çalıştığımı özet geçmişsin İnş bu platformdaki insanlar söylediklerimizi kavrar ve ataması olması için çaba gösterir aksi halde senin de dediğin gibi sonraki süreç daha da zorlaşacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya biz 2018de girenlere yazık degilmi kac yıldır bekliyoruz madem 2020 sınavı ertelendi sırf bize bir atama yapsınlar sonra 2020 ye girenlere tamam 2020 de girenlerde haklı ama bizede yazık yani sırf kendim için söylemiyorum belkide atanamayacagım ama bence 2018 de girenlere Bi atama yapılmalı artık ve iyi kadrolu bir atama çünkü biz bunu hakkettik bence pandemi olmasa idi sınavlar ertelenmesi idi beraber atama yapılacaktı ama olmadı bari biz yıllarca bekleyenleri daha fazla beklemesinler 2020 senesinde girecekler daha sınav a bile girmedi bizi bide beraber atama yapalım diye bekletirlerse hakimizı yemiş olurlar ben bunu yanlız a kendim icin söylemiyorum kesin atanırım diyebilecek bir puana da sahip değilim ama herkes için söylüyorum lütfen etkin olalım hakkımızı yemesinler kaç yıl oldu bundan daha fazlada beklersek hakimiz yenmiş olur inşallah öyle olmaz

EKPSS 3 .ATAMA SAYISI NE ZAMAN AÇIKLANIR ?? TOPLAM KADRO SAYISINI ÇOK MERAK ediyorum.

3 Aralıkta inşallah birşeyler çıkar.

ders yapabiliyomusunuz peki...sayısal dışında yapmak istemiyorum ders ...konsantrem bozuldu...

Üst Alt