Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020/1 Ataması İstiyoruz

KIZGINADAM

Söylenecek çok şey var da neyse..
Söz konusu biz olunca, insanların gözüne perdeler iniyor..

belli ki sayımız az oylar belirliyor herşeyi ve bizi kimse seçmen olrak görmüyor siz oy verseniz nolur vermeseniz nolur gibisinden mevcut hükümetten ve bu işle alakasız bakandan atama beklemek hayal

guleman18 kadrolar genel de ekim sonu toplanıyor. büyük ihtimal Aralık'ta yaparlar atamayı. inşallah bu defa kadrolar çok olur. sağlıkçı alımlarını da bu kadrolara dahil ederler inşallah.

Nurtan
İnşallah katılıyorum Nurtan geçen kadro sayısı çok azdı Umarım bu sefer çok kadro sayısı olur eğer geçen ki gibi 700 kadro verirlerse zor. En az 4500 -5000 olmalı

Aralıkta alım olur diye düşünüyorum. zaten bu haber de buna işarettir. Herkes için hayırlı olsun.

Üçüncü bir atama yapmak cok mu zor? Aralik'ta atama yapsalar ne olacak ki? 2020'de sinava girecek olanlar, 2018'de girenlerin önüne geçecek. Biz yine ortada kalacağız..

%3 kontenjanı 2019 da doldurmadılar gecenlerde ankara engelliler platformu milletvekillerine %5 olması için çalışma yapılmasını talep ettiler ya arkadaş daha %3 alım yapılmadı %10 olsa ne olur lafta ancak alım arttırdık derler.

Bu bildirim her yıl bakanlık tarafından yapılıyor.içi dolu bir haber değil.sınavdan sonra atama yapsalarda sayı komik olacak.kota doldu.2018 de sınava girenlere büyük haksızlık yapıldı.3. Atamayı yapmayanlara hakkımı helal etmiyorum.

Kevser er

Lise 90 alti önlisans 85 alti atama beklemesin kadrolar çok az olucak ona göre çok umutlanmayın derim

Alpxx

2018 de lise duzeyi 84 kusur aldim bu senede girsem daha yükseltemem buyuk ihtimal genel bilgilendirme amaçlı amaçlı yazdım 2016 da olsa o puana memur bile atanmis ama hizmeti dahi gelmedi 2016 da girmeyi cok istedim ama mezuniyet durumum yoktu gec başlayınca okula kısmetimde yokmus Allah hayırlısını versin kısaca

Ankara'ya gidemeyenler de kendi şehirlerindeki sosyal hizmetler binasının önüne gitsin

Nolur artik bisey çıksın bide bizim şanssızlık su ki ankara cok riskli corona virüs donemi falan ama inşallah sonuc aliriz

merhaba arkadaşlar öncelikle hepbirlikte aldıımız bu ortak kararımız herkes için hayırlı olsum haberdar olduğu andan itibaren gayret sarfeden ve bu organizasyonu yapan engelli konfederasyonuna aem ve derneklere tekrar teşekkür ediyoruz karar 9 eylül çarşamba günü ankarada aile ve sosyal politikalar bakanlığı önünde türkiye engelliler konfederasyonu öncüllüyünde basın açıklaması yapılıcaktır bizlerde taleplerimizi birağızdan dile getirmek adına ogün orada olacaız 3 üncü atamamın yapılması kota ve sayı artışı gibi ortak dertlerimizi haykırmak için atama bekleyem herkesi 9 eylül çarşamba saat 14 te bakanlık önüne bekliyoruz
pandemi yada farklı sebeplerle amkaraya gelemeyecek arkadaşlarda bulundukları illerdeki bakamlık ilmüdürlükleri önüne aynı saatte giderek etkinliye eşzamamlı destek verebilirler.

arkadaşlar kardeşler abiler ablalar ogün oraya gelecek herkes bende dahil önce kendisi içim kendi geleceyi içim gelicek unutmayalım sonrada dayanışma için şehir dışımdan gelemeyemlerde kemdi illerindeki kaderdaşlarıyla buluşup ordaki sosyal hizmetler önlerine gitsin dedik dernek desteyiniz yoksa söyleyin size vildirimiz gönderilicek

Basına ve Kamuoyuna Duyuru
Binlerce engellinin sabırsızlıkla beklediği EKPSS atamaları ile ilgili taleplerimizi dile getirmek üzere 9 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’te Aile Çalışma Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde (Adres: Emek 17. Sok. No:13, Çankaya/Ankara) sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bir basın açıklaması yapılacaktır.
Basın mensupları, üye ve gönüllülerimiz davetlidir.
Engelliler Konfederasyonu
Başkan Mustafa Özsaygı

DUYURU
(08 Eylül 2020)

2020-EKPSS'nin Uygulanma Tarihine İlişkin Açıklama

Başkanlığımızca 11 Ekim 2020 tarihinde yapılacağı duyurulan 2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (EKPSS) uygulanma tarihi, Sağlık Bakanlığı “COVID-19 Bilimsel Danışma Kurulu”nun sınavın ilerleyen bir tarihte yapılması önerisi doğrultusunda ÖSYM Yönetim Kurulunca yeniden belirlenerek adaylara ve kamuoyuna duyurulacaktır. Sınav için ek başvuru tarihi ile kuraya katılacak adayların başvuru yapacağı tarihler de sınav tarihine göre yeniden düzenlenerek duyurulacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

2018 e sınava girenler için inanılmaz bir umut oldu bence bu haber zira açıklanacak yeni sınav tarihi kasım sonu aralık başı olursa
sınava girenlerin birazcık gayreti ile bakanlık önünde grev vs kesinilkle 3 ncü atama yapacaklardır

o yüzden tam fırsatı diyorum levent akdoğan bu fırsat her zaman ayağa gelmez gidin söz alın söz alamazsınız açlık grevi başlatın

2016 sınavına girenler sınav bir ay kala böyle yaparak atama aldı 2018 de sınava girenlerin hakkını yediler (ayrı kontenjan vermedi malesef hükümet) ama helal olsun haklarını almayı bildiler

Skolyoz23 böyle bir çalışma yapılacak sanırım.

Türkiye Engelliler Platformu
@turkeydisabled
·
7 Eyl
DUYURU!

Atama bekleyen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) adayları olarak taleplerimizi dile getirmek için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı/Ankara adresi önüne bekliyoruz. Tarih 09 Eylül 2020 - Saat 14:00

Türkiye Engelliler Platformu

Sınav ertelensin diye tag açanlar, atama için ne bir tag çalışması yaparlar nede her hangi bir yerde seslerini duyurmaya çalışırlar. Bu insanlar her defasında kendilerini nasıl motive edip tekrar sınava hazırlanacak ? Tarihi belli olmayan sınava insanlar 3. kez mi hazırlasın.. Atama da yapmıyorlar zaten ayıp yahu ayıp

brk.tnl

Çoğu arkadaşımıza bunu anlatamıyoruz işte. Kota için uğraşmadıkça atanmayı daha çok bekleriz..

merhaba arkadaşlar öncelikle hepbirlikte aldıımız bu ortak kararımız herkes için hayırlı olsum haberdar olduğu andan itibaren gayret sarfeden ve bu organizasyonu yapan engelli konfederasyonuna aem ve derneklere tekrar teşekkür ediyoruz karar 9 eylül çarşamba günü ankarada aile ve sosyal politikalar bakanlığı önünde türkiye engelliler konfederasyonu öncüllüyünde basın açıklaması yapılıcaktır bizlerde taleplerimizi birağızdan dile getirmek adına ogün orada olacaız 3 üncü atamamın yapılması kota ve sayı artışı gibi ortak dertlerimizi haykırmak için atama bekleyem herkesi 9 eylül çarşamba saat 14 te bakanlık önüne bekliyoruz
pandemi yada farklı sebeplerle amkaraya gelemeyecek arkadaşlarda bulundukları illerdeki bakamlık ilmüdürlükleri önüne aynı saatte giderek etkinliye eşzamamlı destek verebilirler.

arkadaşlar kardeşler abiler ablalar ogün oraya gelecek herkes bende dahil önce kendisi içim kendi geleceyi içim gelicek unutmayalım sonrada dayanışma için şehir dışımdan gelemeyemlerde kemdi illerindeki kaderdaşlarıyla buluşup ordaki sosyal hizmetler önlerine gitsin dedik dernek desteyiniz yoksa söyleyin size vildirimiz gönderilicek

İnşallah 3. atama olmaz. İnşallah 2020 Ekpss'nin ertelenmesine sebep olan düşük puanla atama bekleyenlerin hayalleri suya düşerde 2020 Ekpss de binlerce kişi onların önüne geçer atanmalarına engel olur.

Düşük puanla atama bekleyen yok bekleyenler çenesi ağrıyana kadar konuşan adamlar zaten +80 puan ama ettiğin beddua sahibini bulacaktır emin ol

@HuseyinF

Düşük puanla kimse atama beklemiyor bay bencil! Aramızda bir sürü yüksek puanla evde oturan arkadaşımız var ve ben de onlardan biriyim! Demek ki senin gibilerin kronik rahatsızlığı yok ki koronadan korkmuyorsunuz! Kronik rahatsızlığı olmayan biri nasıl engelliyse (!) artık!

Haksız beddua sahibini bulur

HuseyinF
Dusuk puan dedigin 85 e yakin puanim var 84kusur 3 tane daha soru vardi yapabilecegim ama emin olmadigim icin dogrum gider diye yapmadim birkere birsey derken dusun biz 50 60la beklemiyoruz atamayi 80 ve uzeri aldik en dusuk olanlarimiz ve bendede daha fazla yapanlar var hakkmizi aramak sucmu o nasil bedua gerci bedua sahibini bulurda siz caninizi sıkmayın

ARALIKTA TERCİH OLACAK. 2018 de LİSANS a girdim. EKPSS P3 PUAN 80,463 .
2 TERCİH YAPTIM İKİSİNDEN DE ATANAMADIM.
BÜYÜK İHTİMAL 1000 KİŞİ ALIP BİTİRECEKLER.
BEN SONUCUMU BİLİYORUM.
2021 EKPSS OCAK TERCİH SONUÇLARI
HERHANGI BIR KURUMA YERLEŞEMEDINİZ.
ALIŞTIK ARTIK ATANAMAMAYA :((

@İstorika aynen katılıyorum size. haksız beddua edenlerin düşünmesi gerekir ki bu yüzden beni bulması zor.

@İstorika benim kulvarım sizden farklı siz 80 85 puanla atanabilirsiniz. ben İnşaat mühendisi olarak 95 puanla zor atanıyorum. o yüzden benim düşük diye tabir ettiğim kulavara yakalaşamazsınız zaten. Benim düşüncem bencilse diğer herkeste en az benim kadar bencil sayılır.Yazık yazık birçok kişi 2018 de aldı puanını olmadı diyip 2020 hazırlanmaları gerekirken sınavın ertelensinde yeni rakip gelmesin diyen binlerce kişi var. Öyle düşünenlerde en az benim kadar bencildir. Ha değilse korkmasın o zaman gitsin çalışsın tekrar sınavına geçsin rakiplerini.

Üst Alt